شنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ /
64420
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
61 بازدید
۰

شروط سفت و سخت برای عقد قرارداد با سرمربی جدید تیم ملی

فدراسیون فوتبال ایران این روز‌ها درگیر انتخاب سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسئولان فدراسیون فوتبال در حال مطالعه روی گزینه‌های مورد نظر برای سپردن هدایت تیم ملی فوتبال هستند و در عین‌ حال باید شرایطی را به وجود بیاورند که با حضور نام‌های بزرگ بازهم […]



شروط سفت و سخت برای عقد قرارداد با سرمربی جدید تیم ملی
شروط سفت و سخت برای عقد قرارداد با سرمربی جدید تیم ملی

فدراسیون فوتبال ایران این روز‌ها درگیر انتخاب سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسئولان فدراسیون فوتبال در حال مطالعه روی گزینه‌های مورد نظر برای سپردن هدایت تیم ملی فوتبال هستند و در عین‌ حال باید شرایطی را به وجود بیاورند که با حضور نام‌های بزرگ بازهم مشکلات زمان کی روش به وجود نیاید. اظهارات مهدی تاج در مورد نظر خواهی از وزارت ورزش و جوانان در مورد سرمربی جدید تیم ملی فوتبال نشان می‌دهد فدراسیون در حال حاضر استقلال مالی برای جذب هر مربی را ندارد و در صورتی می‌تواند به گزینه مورد نظر برسد که این فرد مورد وثوق و حمایت وزارت ورزش و جوانان باشد.

دوران ۸ ساله حضور کی روش در تیم ملی فوتبال ایران به پایان رسید و در طول این مدت به فراخور لذتی که از بازی‌های تیم ملی فوتبال داشتیم همان اندازه هم حرص خوردیم. این تجربه برای فوتبال ایران می‌تواند راهگشای قرارداد بعدی برای تیم ملی فوتبال و فدراسیون نشینان باشد و باید به‌ اصطلاح میخ خود را همان اول بسیار محکم بکوبیم. کی روش در برخی روز‌ها در جایگاه وزیر و روز‌هایی هم به‌ جای رئیس فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت و البته وظیفه اصلی خود در زمین فوتبال را هم تقبل کرد.

منکر اتفاقات خوب و استفاده از دانش کی روش در تیم ملی فوتبال نیستیم، اما باید از نکات منفی درس گرفت لذا آنچه برای قرارداد بعدی در تیم ملی فوتبال ایران باید لحاظ کرد حد و حدود هر فردی در چارچوب شرح وظایفش است.

۱- سرمربی آینده تیم ملی فقط می‌تواند در حیطه اختیارات فنی برای فوتبال ملی ما تصمیم بگیرد و در بحث کادرفنی و عوامل حاضر در کنار تیم ملی فوتبال این فدراسیون است که باید تصمیم بگیرد.
۲- سرمربی آینده تیم ملی فوتبال باید با استفاده از کادر داخلی تجربیاتش را در اختیار ایران قرار دهد و در نهایت با برگزاری جلسات متعدد با مربیان داخلی از نظرات آن‌ها استفاده کند.
۳- دیدن حداقل بازی‌های باشگاهی مهم توسط سرمربی تیم ملی الزامی است.
۴- موارد چالش‌برانگیز در بحث زمان اردو و …… باید از طریق فدراسیون مطرح شود نه از طریق رسانه‌های جمعی و مجادلات رسانه‌ای با مربیان ایرانی و مورد مناقشه
۵- مبلغ قرارداد در توان فدراسیون فوتبال باشد تا در آینده به بهانه پول نگرفتن، کادرفنی و سرمربی نتوانند هر روز با مصاحبه برای تیم ملی فوتبال ایران حاشیه درست کنند.
۶- امکانات ایران برای فوتبال در حد موجود است و درخواست‌های بیشتر منوط به شرایط است و سرمربی باید در همین چارچوب درخواست‌ها را عنوان کند و باید در ابتدای قرارداد امکانات تیم ملی از لحاظ سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری کاملاً تشریح شود.

به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال در مورد مسائل فوق با ما هم‌عقیده است و باید در روز‌های آتی تمامی گزینه‌ها با این شرایط کنار بیایند و در غیر این صورت یک دوران کی روشی دیگر در ایران سپری خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64420 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60203 بازدید ]
8 سال پيش [ 35398 بازدید ]
9 سال پيش [ 20703 بازدید ]
6 سال پيش [ 20322 بازدید ]
5 سال پيش [ 14000 بازدید ]
8 سال پيش [ 13716 بازدید ]
9 سال پيش [ 12622 بازدید ]
6 سال پيش [ 10853 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9742 بازدید ]
6 سال پيش [ 9274 بازدید ]
4 سال پيش [ 9062 بازدید ]
4 سال پيش [ 8594 بازدید ]
5 سال پيش [ 7919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7908 بازدید ]
4 سال پيش [ 7796 بازدید ]
3 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7548 بازدید ]
5 سال پيش [ 7521 بازدید ]
3 سال پيش [ 6936 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1095 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1372 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1409 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1090 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1095 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1392 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 954 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1010 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1082 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 995 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 881 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 116 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 64 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 169 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 239 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 77 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید