پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
64088
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
78 بازدید
۰

در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

مربی تیم تراکتور خستگی را رقیب اصلی تیمش در بازی امشب مقابل پیکان دانست.



در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم
در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

مربی تیم تراکتور خستگی را رقیب اصلی تیمش در بازی امشب مقابل پیکان دانست.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم تراکتور در حالی که نیمه اول بازی با پیکان را با نتیجه یک بر صفر به سود خود به پایان رساند با دریافت گل زودهنگام در نیمه دوم، بازی برده را با تساوی عوض کرد. صحبت‌های حمید عبداللهی، مربی تیم تراکتور در نشست خبری پس از این بازی بخوانید:

خستگی رقیب اصلی تیم بود

همان‌گونه که از شارجه من در مصاحبه قبل از بازی آخرمان گفتم  ما تنها مشکلی که داشتیم، فشار بسیار زیادی در بازی‌های آسیایی به ما آمد. در نشست خبری قبل از بازی امشب هم گفتم که خستگی رقیب اصلی تیم بود. نه تنها تیم ما بلکه پرسپولیس هم امشب مساوی کرد و استقلال هم تا این لحظه که من صحبت می‌کنم باخته است.

در ساق پای بچه‌ها خستگی مشهود بود

نهایت تلاش‌مان را کردیم که بازیکنان را ریکاوری کرده و به پیک برسانیم. این کار را کردیم اما فکر می‌کنم که بازیکنان فقط در سی دقیقه ابتدایی بازی، بسیار خوب بازی کرده و سرزنده و بانشاط بازی کردند. کسانی که اهل فن باشند متوجه می‌شوند که در ساق پای بچه‌ها خستگی مشهود بود. مصدومیت زود هنگام خانزاده ناشی از همین خستگی بود که در مورد آن صحبت کردم. هرچند پیمان کشاورز که به جای خانزاده وارد زمین شد، با بازی خوب خود نشان داد که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

روی یک اشتباه فردی گل خوردیم

خیلی زود گل زدیم و در همان نیمه اول چند موقعیت خوب هم داشتیم که گل نشد. در نیمه دوم متاسفانه روی یک اشتباه فردی گل خوردیم. ۳۰-۳۵ دقیقه پایانی کار هم  فقط پرتاب اوت بود. هر چه ما می‌گرفتیم، بازی دوباره چند دقیقه می‌رفت روی اوت! از نتیجه اصلا راضی نیستیم. آقای خطیبی هم در رختکن همین را گفتند.

خستگی بلای جان‌مان شد

منطقی باید بگویم که خستگی بلای جان مان شد. امیدوارم که در بازی بعدی که ۵-۴ روز بعد خواهد بود بتوانیم این مشکل را حل کنیم. این فاصله کم بازی‌ها به خصوص تیم‌های آسیایی را اذیت می‌کند.

در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

باشگاه پیش از این نظر خود را اعلام کرده بود. اشکان و مسعود از بزرگان تیم ما هستند. در آسیا هر وقت در زمین حضور داشتند نهایت تلاش‌شان را کردند. همان‌طور که باشگاه گفت اشکان و مسعود حتما از سرمربی و باشگاه مرخصی گرفتند و چیز دیگری نمی‌توانم بگویم. آقای آذرنیا و باشگاه هم همین را گفتند که مرخصی هستند و برمی‌گردند. یادتان باشد در مورد تیم‌هایی چون تراکتور چنین خبرهایی زیاد است و چیز خاصی نیست و اگر بود می‌گفتم چون سعی می‌کنم همیشه صادق باشم. این بازیکنان به قدری باشخصیت هستند که مساله پیش نیاید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64088 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60185 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12605 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7898 بازدید ]
7 سال پيش [ 7891 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7531 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1341 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1104 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1098 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1073 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 230 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 64 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید