پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
63328
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
132 بازدید
۰

صدرنشینی به اقتصادی ترین شیوه ممکن

تیم ایران امشب در سومین بازی از مرحله گروهی جام ملت های آسیا مقابل عراق به نتیجه مساوی بدون گل رضایت داد.



صدرنشینی به اقتصادی ترین شیوه ممکن
صدرنشینی به اقتصادی ترین شیوه ممکن

تیم ایران امشب در سومین بازی از مرحله گروهی جام ملت های آسیا مقابل عراق به نتیجه مساوی بدون گل رضایت داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم ایران امشب از ساعت ۱۹:۳۰ در سومین بازی از مرحله گروهی جام ملت های آسیا مقابل عراق به میدان رفت. ملی پوشان کشورمان با کسب نتیجه بدون گل در این دیدار با ۷ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به عراق ۷ امتیازی، به عنوان تیم اول گروه چهارم به مرحله بعد صعود کردند.

سومین بازی از مرحله گروهی جام ملت های آسیا
ورزشگاه: آل مکتوم دبی
ساعت: ۱۹:۳۰
تماشاگر: ۲۰ هزار نفر
داور: روشن ایرماتوف (ازبکستان)، کمک ها: عبدوخامیدولو رسولوف، سایدوف

اخطار: 

ایران: سامان قدوس (۳۹)، وحید امیری (۶۸)
عراق: امجد عطوان کاظم (۳۴)، احمد ابراهیم (۷۸)، علی عدنان (۸۱)

ترکیب دو تیم:

ترکیب تیم فوتبال ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی زادگان، سید مجید حسینی، وریا غفوری، میلاد محمدی، روزبه چشمی (۸۰- اشکان دژاگه)، امید ابراهیمی، علیرضا جهانبخش (۶۳- مهدی طارمی)، وحید امیری، سامان قدوس (۷۵- مهدی ترابی)، سردار آزمون

سرمربی: کارلوس کی روش

ترکیب تیم فوتبال عراق: جلال حسن جاسم، احمد ابراهیم خلف، علی فائز، علاء علی مهاوی، علی عدنان کاظم، امجد عطوان کاظم، صفاء هادی عبدالله، همام طارق فرج، احمد یاسین غنی (۴۶- بشار رسن)، حسین علی السعیدی (۷۷- محمد داود)، مهند علی کاظم (۷۰- علا عباس)

سرمربی: سرچکو کاتانچ

شرح بازی:

ایران که در دوره قبلی جام ملت های آسیا در ضربات پنالتی به عراق باخت، به دنبال انتقام از این تیم است. تیم ایران در نیمه اول شروعی تهاجمی داشت و در همان دقایق ابتدایی می توانست به گل برسد اما بدشانسی اجازه نداد. بعد از چند موقعیت ابتدایی تیم ایران، بالاخره عراق یک فرصت نصف و نیمه به دست آورد که راه به جایی نبرد. بعد از آن، توپ و میدان در اختیار ایران بود و عراق سعی داشت بیشتر دفاع کند. این مساله باعث شد شاهد حملات زیادی از سوی ملی پوشان ایران باشیم و هر لحظه منتظر گل. این روند ادامه داشت که در دقایق پایانی، خطای هند مدافع عراق در محوطه جریمه مشکوک به پنالتی بود که داور از آن به راحتی گذشت. تیم ایران هنوز در شوک این اتفاق بودند که عراق صاحب یک موقعیت دیگر شد اما بیرانوند با واکنشی عالی توپ را در اختیار گرفت. بعد از این موقعیت هم داور سوت پایان نیمه اول را به صدا در آورد تا در نیمه دوم منتظر گل باشیم.

صدرنشینی به اقتصادی ترین شیوه ممکن

در نیمه دوم تیم ایران شروع بهتری داشت و توانست حملات خوبی تدارک ببیند. تیم ایران در دقایق ابتدایی فشار زیادی آورد و این بار هم در محوطه جریمه مدافع عراق با دست، توپ را کنترل کرد اما داور باز هم اعتقادی به پنالتی نداشت. بعد از آن، تیم ایران حملات خود را بیشتر کرد و فشار زیادی آورد اما گلی در کار نبود. هر چه قدر به دقایق پایانی بازی نزدیک می شدیم عراق فشار بیشتری روی دروازه ایران می آورد. فشار عراق در ۲۰ دقیقه پایانی آنقدر زیادی شد که استرس هواداران ایرانی بالا رفت اما در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. با این تساوی، تیم ایران به عنوان صدرنشین گروه D به دور بعد صعود کرد و عراق هم تیم دوم شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63328 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1299 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 109 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 124 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید