شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
63128
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
30 بازدید
۰

بدهی واریزی ماشین‌سازی به شیمبا برگشت خورد

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی تبریز گفت: بخشی از مبلغ واریزی این باشگاه از بابت بدهی به بازیکن برزیلی دو فصل قبل این تیم، برگشت خورد.



بدهی واریزی ماشین‌سازی به شیمبا برگشت خورد
بدهی واریزی ماشین‌سازی به شیمبا برگشت خورد

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی تبریز گفت: بخشی از مبلغ واریزی این باشگاه از بابت بدهی به بازیکن برزیلی دو فصل قبل این تیم، برگشت خورد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، هوشنگ نصیرزاده روز یک‌شنبه در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پرداخت طلب لوسیانو پریرا (شیمبا) برای باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی ماشین‌سازی، اظهار داشت: شماره حسابی که شیمبا به ما داده مربوط به یکی از زیرمجموعه‌های یک شرکت چینی مستقر در هنگ‌کنگ است که به صورت آزمایشی ۱۰ هزار دلار به این حساب واریز کردیم، اما این پول برگشت خورد.

وی افزود: به همین خاطر نامه‌ای به فیفا ارسال و فیش پرداختی را ضمیمه آن و اعلام کردیم واریز آزمایشی ما به آن حساب به دلیل مشکلاتی که داشت انجام نشد و برگشت خورده است و با توجه به اینکه به نظر می‌رسد این حساب اعتبار کافی ندارد و باید به نام شخص بازیکن باشد و نه یک شرکت، از فیفا تقاضا کردیم پنجره ما را باز کند تا در آینده شیمبا شماره‌ حساب جدیدی به ما بدهد.

نصیرزاده اضافه کرد: با این حال نامه ما به تعطیلات سال نو میلادی خورده و تاکنون پاسخی به آن داده نشده است.

وی در مورد پرداخت طلب ادیسون هنریکه بازیکن اسبق ماشین‌سازی نیز گفت: ما به این بازیکن ۳۰ هزار دلار بدهی داریم و از طریق واسطه، این پول را به حسابش در بانک برزیلی واریز کردیم، اما این موضوع نیز با مشکلاتی مواجه شده و شبیه موضوع استراماچونی در استقلال شده است.

نصیرزاده با بیان اینکه بانک مرکزی برزیل به این بازیکن اعلام کرده اگر این پول مربوط به رای فیفا است باید توسط حساب همان باشگاه پرداخت شود، ادامه داد: این در حالی است که هیچ باشگاه ایرانی‌ حسابی در خارج از کشور ندارد.

وی گفت: هنریکه روز گذشته با من تماس گرفت و گفت بانک مرکزی برزیل اعلام کرده باید پرداخت‌کننده را مشخص کنند که از نمایندگان باشگاه بوده یا خیر و این موضوعی است که هر روز کار را برای باشگاه‌های ایرانی سخت‌تر می‌کند؛ در هر حال امروز یک نامه به بانک مرکزی برزیل ارسال کردیم و فرد را از عوامل باشگاه معرفی کردیم که امیدواریم مشکل حل شود.

نصیرزاده اظهار داشت: باشگاه ماشین‌سازی مبلغ ۵ هزار فرانک سوئیس هم به دلیل برخی از دیرکردها توسط فیفا جریمه شده است که آن را در زوریخ توسط یک واسطه به حساب فدراسیون جهانی فوتبال واریز کردیم.

وی با بیان اینکه تا زمانی که مشکل بدهی ماشین‌سازی به شیمبا حل نشود پنجره باز نمی‌شود و در این زمینه فیفا باید با ما همکاری کند، از استخدام وکیل سوئیسی جهت رفع این مشکل خبر داد و گفت: این وکیل در اتاق حل فیفا کار می‌کرده و جزو افرادی است که آشنایی خوبی با قوانین این نهاد دارد و ۱۰۰ درصد امیدوار هستیم که این مشکل با کمک او حل شود.

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی تشریح کرد: تمام بازیکنان خارجی تا زمانی که در ایران هستند باید طلب‌شان تسویه شود و اگر از ایران خارج شوند مشکل‌ساز می‌شوند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63128 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58529 بازدید ]
8 سال پيش [ 33749 بازدید ]
8 سال پيش [ 19092 بازدید ]
5 سال پيش [ 18703 بازدید ]
5 سال پيش [ 12441 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
8 سال پيش [ 11011 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9304 بازدید ]
7 سال پيش [ 8183 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7582 بازدید ]
4 سال پيش [ 7079 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6374 بازدید ]
2 سال پيش [ 6309 بازدید ]
4 سال پيش [ 6132 بازدید ]
4 سال پيش [ 6129 بازدید ]
4 سال پيش [ 6046 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 38 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید