پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
60645
۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
647 بازدید
۰

خسارت ۲۷۱.۵ میلیارد تومانی سیل در شهرستان کلیبر

کلیبر  – فرماندار کلیبر گفت: بر اثر وقوع سیل در شهرستان ۲۷۱.۵ میلیارد تومان خسارت مالی به مردم این شهرستان وارد شده است. به گزارش تبریز ما، عدالت حاجی‌پور در یک گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: بارش‌های روز یکشنبه این هفته در شهرستان کلیبر، در کمترین زمان ممکن به حدود ۷۴ میلی متر رسید و منجر […]



کلیبر  – فرماندار کلیبر گفت: بر اثر وقوع سیل در شهرستان ۲۷۱.۵ میلیارد تومان خسارت مالی به مردم این شهرستان وارد شده است.
به گزارش تبریز ما، عدالت حاجی‌پور در یک گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: بارش‌های روز یکشنبه این هفته در شهرستان کلیبر، در کمترین زمان ممکن به حدود ۷۴ میلی متر رسید و منجر به وقوع سیلاب شد که متأسفانه بر اثر آن سه نفر نیز مفقود شدند.
وی افزود: با تلاش مردم شریف شهرستان، ستاد مدیریت بحران شهرستان و استان و نیروهای امدادی، جسد دو نفر از مفقودشدگان روز دوشنبه و جسد نفر سوم نیز روز سه شنبه کشف شد.
وی ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان این حادثه، اظهار کرد: در جریان وقوع این سیلاب، جاده ارتباطی حدود ۱۲ روستا آسیب دیده که شامل ۲۰ کیلومتر راه روستایی و ۲۰ دهنه پل بوده و در مجموع حدود ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت از این طریق ارزیابی شده است.
حاجی‌پور تشریح کرد: آب شرب هفت روستا نیز قطع شده و شبکه داخلی و خطوط انتقال در این روستاها به خصوص تصفیه‌خانه آب شرب شهید لشکری با پوشش ۱۰۷ روستا آسیب دیده است که خسارت این حوزه نیز ۲۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود.
وی بیان کرد: قطعی گاز ۱۰ روستا منجر به بروز خسارت پنج میلیارد تومانی و قطعی برق چهار روستا نیز منجر به خسارت ۲.۵ میلیارد تومانی شده است.
وی افزود: باغات و مزارع حاشیه رودخانه‌های شهرستان نیز با احتساب کانال‌های آب آور زراعی، راه‌های دسترسی و سایر ابنیه حدود ۱۰۹ میلیارد تومان خسارت دیده‌اند.
فرماندار کلیبر با بیان این‌که اکنون برق، گاز و راه ارتباطی تمامی روستاها با کمک تیم‌های ارسالی از مرکز استان و شهرستان دایر شده است، گفت: نان مصرفی روستاهای آسیب دیده توسط خیران نیک اندیش و تیم مدیریت بحران تأمین شده و اکنون توزیع می‌شود.
وی یادآوری کرد: فعلاً تأمین آب شرب روستاهای سهریق، عربشاه خان، گوار، چای کندی و تصفیه خانه شهید لشکری مشکل دارد که قرار است تا آخر شب سه‌شنبه به طور کامل این خطوط انتقال راه‌اندازی شوند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131021

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60645 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19066 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7786 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7059 بازدید ]
5 سال پيش [ 6396 بازدید ]
6 سال پيش [ 6359 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6027 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 719 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 315 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 632 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 230 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 279 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 975 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 282 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 695 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 282 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید