پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
60324
۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
519 بازدید
۰

تحریم‌ها مانع افتتاح قطار سریع‌السیر در کشور شد

به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام حسن روحانی در آئین بهره‌برداری از چند طرح بزرگ ریلی و آزادراهی وزارت راه و شهرسازی، اظهار داشت: تصور نمی‌کردم که هر هفته افتتاح داشته باشیم و خوشحالم که توانستیم این کار را انجام دادیم. وی بیان کرد: مردم ما سه سال و نیم درگیر جنگ اقتصادی بودند و این […]



به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام حسن روحانی در آئین بهره‌برداری از چند طرح بزرگ ریلی و آزادراهی وزارت راه و شهرسازی، اظهار داشت: تصور نمی‌کردم که هر هفته افتتاح داشته باشیم و خوشحالم که توانستیم این کار را انجام دادیم.
وی بیان کرد: مردم ما سه سال و نیم درگیر جنگ اقتصادی بودند و این اواخر هم کرونا و خشکسالی مشکلاتی را برای آنان ایجاد کرد، اما زمانی که مردم می‌بینند این پروژه‌های عظیم به دست جوانان خودمان افتتاح می‌شود، احساس خرسندی می‌کنند.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: جاده شمال برای ما بسیار مهم بود و از همان ابتدای دولت ساعت‌ها بحث کردیم تا این پروژه مجدداً عملیاتی و اجرا شود. در سال ۹۸ قطعه اول آن افتتاح شد و این کار را دنبال کردیم.
روحانی ادامه داد: در روزهای اولیه‌ای که در دولت یازدهم خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و فکر می‌کنم که ملاقات دوم و یا سوم ما بود، راجع‌به ریل مباحثی را مطرح کردیم.
رئیس‌جمهور بیان کرد: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، هر فردی که وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان برنامه و بودجه در هر دولتی شد، بنده درباره ریل با آنان صحبت کردم، چه در زمانی که نماینده مجلس شورای اسلامی و چه زمانی که در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بودم، ریل برای بنده مسئله‌ای بسیار مهم بود.
روحانی تأکید کرد: ریل بهترین وسیله و مسیر ارتباطی هم برای بار و هم برای مسافران است، هم ارزان‌تر تمام می‌شود و هم سالم‌تر است، ما باید بار خود را روی دوش ریل بگذاریم و مسافرت‌های طولانی هم باید از این طریق انجام شود و برای مردم هم بسیار خوب است.
وی افزود: یک صفحه بلندی دارم از کارهایی که اراده بنده از روز اول بود، اما نشد. یکی از کارهایی که می‌خواستم انجام دهم اما نشد، ورود قطار سریع‌السیر به کشور بود، بنده تمایل داشتم که در اواخر دولت یازدهم قطار سریع‌السیر بین تهران و اصفهان افتتاح شود، البته درباره سرعت آن بحث بود که ۲۵۰ کیلومتر یا بالای ۳۰۰ کیلومتر باشد که بنده به این موضوعات کاری ندارم.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر این اتفاق می‌افتاد، ما وارد یک فاز جدید می‌شدیم، ریل با سرعت ۳۰۰ کیلومتر و به صورت برقی مسیر را کوتاه می‌کرد، زمانی که در قم آغاز این پروژه را اعلام کردم، تصورم این بود که در دولت ما این پروژه افتتاح می‌شود و اگر تحریم نبود، قطعاً این پروژه افتتاح شده بود و اگر تحریم نبود، راه‌آهن سریع‌السیر تهران به مشهد هم به پایان رسید، اما دست ما در برخی از طرح‌ها بسته شد.
روحانی گفت: البته برخی از طرح‌ها در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به افتتاح رسید، طرح‌هایی در همدان، رشت، کرمانشاه، ارومیه، تبریز، یزد- اقلید، زاهدان- خاش و اینچه‌برون از جمله مواردی بود که افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه طرح‌هایی هم داریم که طی ماه‌های آینده قابل افتتاح است، افزود: در اردبیل، سنندج، چهارمحال و بختیاری، و رشت – کاسپین طرح‌هایی وجود دارد که آماده است و به زودی افتتاح می‌شود، امیدواریم که در دولت سیزدهم هر روز و هر ماه شاهد افتتاح‌های این چنینی از جمله در زمینه ریل و راه باشیم.
رئیس‌جمهور بیان کرد: لازم می‌دانم که در این جلسه پایانی که با وزارت راه و شهرسازی، قرارگاه خاتم‌الانبیاء و بنیاد مستضعفان دارم، نکاتی را بگویم چرا که ممکن است بنده فرصت دیگری پیدا نکنم و این فرصت آخر ما باشد، انصافاً وزارت راه و شهرسازی بسیار تلاش کرد، به مسئله مسکن کاری ندارم و مسکن بخش دیگری است که البته در آن زمینه هم تلاش زیادی شد.
روحانی اظهار داشت: باید بگویم که وزارت راه و شهرسازی در زمینه راه، بزرگراه، آزادراه، ریل، بنادر و فرودگاه کارهای بزرگ انجام داد، توان فرودگاه‌های ما حدود ۵۰ میلیون بود، اما الان به بیش از ۷۰ میلیون رسیده است و توسعه بزرگی فرودگاه‌های کشور پیدا کردند، تعداد پروازهای بسیار افزایش یافته است و یک تحول در بخش فرودگاهی و سفر هوایی رخ داد.
وی گفت: اگر برجام ادامه پیدا می‌کرد، تاکنون ۲۰۰ هواپیما وارد کشور می‌شد و کلاً فضای هوایی ما متحول می‌شد، ما توانستیم ۱۶ هواپیما بیاوریم، البته قراردادهای ما بسیار طولانی بود اما با تحریم سال ۹۷ بسته شد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130656

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60324 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 718 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 419 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 790 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 562 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 761 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 555 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 595 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 885 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید