چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
59516
۱۳ تیر ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
227 بازدید
۰

مقابل استقلال نصفِ آن نصف و نیمه را هم نداریم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور با بیان اینکه من به بازیکنانم ایمان کامل دارم، گفت: مقابل استقلال بازیکنان غایب زیادی داریم اما بازی تماشاگرپسندی را ارائه خواهیم داد. به گزارش تبریز ما؛ فیروز کریمی در حاشیه تمرین امروز تراکتور با اشاره به شرایط این تیم عنوان کرد: خدا را شکر پس از پیروزی که مقابل ذوب‌آهن […]



سرمربی تیم فوتبال تراکتور با بیان اینکه من به بازیکنانم ایمان کامل دارم، گفت: مقابل استقلال بازیکنان غایب زیادی داریم اما بازی تماشاگرپسندی را ارائه خواهیم داد.
به گزارش تبریز ما؛ فیروز کریمی در حاشیه تمرین امروز تراکتور با اشاره به شرایط این تیم عنوان کرد: خدا را شکر پس از پیروزی که مقابل ذوب‌آهن داشتیم، تیم از نظر روحی هم پیشرفت خوبی کرده و تمرینات با نشاط و منظمی هم انجام دادیم. علاوه بر مسائل فنی و تاکتیکی، از نظر روحی و روانی نیز با بچه‌ها کار می‌کنیم.
او ادامه داد: پیش از دیدار مقابل ذوب‌آهن تنها یک جلسه با تیم تمرین داشتم و تأثیر همان تمرین را هم دیدید که ما توانستیم از گل زده خود محافظت کنیم و سه امتیاز را بگیریم.
سرمربی تراکتور یادآور شد: پیش از این نیز گفتم که حداقل باید ۱۰ جلسه تمرینی با تیم داشته باشم که در روزهای گذشته یک سوم این جلسات تمرینی را پشت سر گذاشته‌ایم و در ادامه نیز با تمرینات فشرده تلاش می‌کنیم تیم را به سطح ایده‌آل و مدنظرمان برسانیم.
کریمی درباره تقابل با استقلال ابراز کرد: در هفته‌های پایانی همه بازی‌ها سخت می‌شوند و دیدار مقابل استقلال هم از این موضوع مستثنی نیست. به هر حال هواداران تراکتور کُری خاصی با تیم‌های پایتخت دارند و همیشه می‌خواهند که تیم‌شان مقابل آنها پیروز شود.
او پیرامون غایبان تراکتور برابر استقلال گفت: من به تیمم کاملاً ایمان دارم و با همین دستان خالی‌مان کار را پیش خواهم برد. مصدومیت و محرومیت، توجیه عدم نتیجه‌گیری نیست و ما با تمام توان به مصافِ رقبای‌مان خواهیم رفت. ان‌شاءالله در دیدار مقابل استقلال با دعای خیر هواداران وارد زمین می‌شویم و جایگزین بضاعت اندک ما، دعای خیر طرفداران‌مان است.
سرمربی تراکتور با اشاره به کمبود بازیکن در این تیم در نیم‌فصل دوم عنوان کرد: در دیدار هفته گذشته هم با دستِ خالی به میدان رفتیم و ترکیبی نصف و نیمه در اختیار داشتیم، اما مقابل استقلال حتی نصفِ آن نصف و نیمه را هم نداریم و تعداد غایبان‌مان بیشتر شده است. از تیم مدنظر من برای ترکیب تراکتور بیش از هشت نفر حضور ندارند. البته این مسائلی که گفتم به هیچ عنوان بهانه نیست. ما به جوانان اعتقاد ویژه‌ای داریم و مقابل استقلال هم به دنبال ارائه یک بازی تماشاگرپسند و همراه با کسب نتیجه خواهیم بود.  باشگاه بر روی بازیکنان جوان سرمایه‌گذاری کرده و این یک نگاه بلندمدت برای تراکتور به حساب می‌آید.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130019

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59516 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19060 بازدید ]
5 سال پيش [ 18678 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8157 بازدید ]
5 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 260 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 396 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 699 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 69 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 324 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 749 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 458 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 904 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 224 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید