چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
59316
۰۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
260 بازدید
۰

اعتماد عمومی را تقویت کنیم

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در هشتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، گفت: معمولاً در فضای انتخابات و تبلیغات، نامزدها سعی می‌کنند نقاط ضعف دولت را مطرح کنند، در حالی که […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در هشتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، گفت: معمولاً در فضای انتخابات و تبلیغات، نامزدها سعی می‌کنند نقاط ضعف دولت را مطرح کنند، در حالی که باید واقعیت‌ها را هم در نظر گرفت.

وی افزود: در هشت سال گذشته به دلیل تحریم‌های شدید و بی‌سابقه، شرایطی حتی دشوارتر از دوران جنگ تحمیلی داشتیم، اما با این حال کارهای بزرگی هم در کشور انجام شده است که باید این موفقیت‌ها را بازتاب دهیم.

پورمحمدی با بیان اینکه متأسفانه فرهنگ تشکر و شکرگزاری در جامعه کمرنگ شده است، گفت: نقد یک ودیعه الهی است و برای پیشرفت امور لازم است، اما بیان صرف مشکلات و نارسایی‌ها، موجب دل‌نگرانی مردم و کاهش اعتماد عمومی می‌شود.

وی با بیان اینکه همه باید برای تقویت اعتماد عمومی تلاش کنیم، افزود: تبریز و آذربایجان در تمام عرصه‌ها جریان‌ساز بوده و در این زمینه هم می‌توانیم الگو باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از مشارکت مردم استان در انتخابات ۲۸ خرداد قدردانی کرد و گفت: با وجود دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمنان، با عنایات الهی، زمان‌شناسی مردم و توصیه‌های رهبری، مشارکت خوبی در انتخابات داشتیم که مایه قوت قلب دوستداران و نگرانی بدخواهان انقلاب شد.

وی خاطرنشان کرد: ۶۷ درصد از رأی‌دهندگان آذربایجان شرقی به رئیس جمهور منتخب رأی دادند که بالاتر از میانگین رأی ایشان در کل کشور است.

پورمحمدی اظهار کرد: نتیجه انتخابات شوراها نیز پیام‌های روشنی داشت و نشان داد که مردم بر اساس شناخت و تعلق به ارزش‌ها رأی داده‌اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در این جلسه برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی با محوریت ۵ مسأله فرهنگی اولویت‌دار شامل: تشدید فقر فکری در حوزه اخلاق و فرهنگ عمومی، تضعیف بنیان خانواده در حوزه سبک زندگی، ضعف مدیریتی و محتوایی در حوزه فضای مجازی، ضعف در تولید و توزیع محصولات فرهنگی و کم‌توجهی به ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در حوزه هویت بومی و محلی به تصویب رسید.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21936

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59316 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58506 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19062 بازدید ]
5 سال پيش [ 18680 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10987 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9276 بازدید ]
7 سال پيش [ 8159 بازدید ]
5 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7566 بازدید ]
4 سال پيش [ 7050 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6290 بازدید ]
4 سال پيش [ 6104 بازدید ]
4 سال پيش [ 6104 بازدید ]
4 سال پيش [ 6018 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 421 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1169 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 366 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 375 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 705 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 317 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید