شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
58929
۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
264 بازدید
۰

لزوم سازگار کردن اسناد آمایش استانی با سند ملی آمایش

شروع فرایند تنظیم سند آمایش منطقه‌ای؛ کد خبر : ۲۱۲۴۹ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۱:۵۷ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی بر لزوم رفع تعارضات، ناسازگاری‎ها و همپوشانی‎های اسناد آمایش استانی با سند ملی آمایش در جریان تهیه و تنظیم اسناد آمایش منطقه‌ای تاکید کرد. به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داود بهبودی صبح امروز […]



شروع فرایند تنظیم سند آمایش منطقه‌ای؛

  • کد خبر : ۲۱۲۴۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ – ۱۱:۵۷
لزوم سازگار کردن اسناد آمایش استانی با سند ملی آمایش

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی بر لزوم رفع تعارضات، ناسازگاری‎ها و همپوشانی‎های اسناد آمایش استانی با سند ملی آمایش در جریان تهیه و تنظیم اسناد آمایش منطقه‌ای تاکید کرد.

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داود بهبودی صبح امروز در وبینار تبیین ضرورت تنظیم سند آمایش منطقه‌ای کشور اظهار کرد: در آمایش منطقه‌ای لازم است سازماندهی فضائی مناطق نه‌گانه آمایش کشور متناسب با سند ملی صورت گیرد.
وی همزمانی و هماهنگی در فرایند تطبیق اسناد آمایش استانی با آمایش ملی و تدوین مطالعات آمایش منطقه‌ای را ضروری دانست و افزود: لازم است از مشاور واحد برای مطالعات آمایش منطقه‌ای و تطابق اسناد آمایش استان استفاده شود.
بهبودی خاطرنشان ساخت: در تدوین نهایی اسناد آمایش کشور تبیین نقش ملی، منطقه‌ای و استانی هر بخش، تفکیک راهبردها و سیاست‌های ملی، منطقه‌ای و استانی، تبیین سازمان فضایی منطقه‌ای آمایش، ایجاد پایگاه اطلاعات مکانی و تدوین برنامه‎ها و طرح‌های ملی، منطقه‎ای و استانی ضروری است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: بخشی از این اقدامات باید توسط سازمان مرکزی و در ادامه سطوح میانی آن باید توسط مشاور منطقه‌ای انجام گیرد.
وی در ادامه به تشریح الگوهای ارتباطی در سازمان‌ها نیز پرداخت و گفت: ارتباطات سازمانی و اداری اغلب به صورت عمودی و سلسله‌مراتبی است و از آنجایی که روابط افقی اغلب الزام آور نیست چندان کارساز هم نیست؛ ساختار سازمانی موجود بصورت هرمی است و از بالا به پایین به صورت سلسله مراتبی گسترده‎تر می شود.
این اقتصاددان توضیح داد: در این میان روابط و رفتارهای عمودی یا افقی صرف سازمانی کافی نخواهد بود؛ بلکه باید یک ارتباط ترکیبی از روابط عمودی و افقی برقرار شود؛ در عین حال که در درون هر منطقه روابط افقی بین استان‌ها حاکم است، باید روابط شبکه‌ای قوی نیز تعریف شود تا به شکل ماتریسی اعم از عمودی، افقی و مورب باهم مرتبط شوند و به صورت مکمل، رقیب و رهبر- پیرو به ایفای نقش بپردازند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان ساخت: اگر می‌خواهیم آمایش منطقه‌ای به اهداف مورد انتظار برسد باید یک ساختار و سازوکار حقوقی و نهادی برای آن تعریف شود تا قابلیت اجرایی داشته باشد که بدون تعریف ابزار حقوقی و مشخص کردن مبنای قدرت، آمایش منطقه‌ای حداکثر در مرحله حرف و تهیه می‌ماند.
بهبودی همچنین اضافه کرد: منطقه‌بندی باید بر اساس معیارهای شفاف از قبیل تعاملات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نیز مباحث اقلیمی و طبیعی از قبیل حوزه آبریز و غیره صورت گیرد؛ بنابراین منطقه‌بندی نه‌گانه آمایش فعلی نیازمند بازبینی است و تهیه اسناد آمایش منطقه‌ای باید پس از این بازنگری صورت گیرد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21249

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58929 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58535 بازدید ]
8 سال پيش [ 33750 بازدید ]
8 سال پيش [ 19094 بازدید ]
5 سال پيش [ 18706 بازدید ]
5 سال پيش [ 12444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12104 بازدید ]
8 سال پيش [ 11013 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9305 بازدید ]
7 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7799 بازدید ]
4 سال پيش [ 7583 بازدید ]
4 سال پيش [ 7081 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6375 بازدید ]
2 سال پيش [ 6311 بازدید ]
4 سال پيش [ 6134 بازدید ]
4 سال پيش [ 6130 بازدید ]
4 سال پيش [ 6052 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 346 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 278 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 298 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 789 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 746 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 307 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 222 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 292 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 453 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 170 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 286 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید