شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ /
57948
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
211 بازدید
۰

تزریق روزانه ۵۰۰ هزار واکسن طی روزهای آینده

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سعید نمکی امروز، ۲۷ اردیبهشت‌ ماه، در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد و در جمع خبرنگاران در خصوص ویروس هندی اظهار کرد: در ادامه واکسیناسیون نیز طبق سند ملی واکسیناسیون کشور به دیگر جوامع هدف خواهیم پرداخت. وزیر بهداشت افزود: تا […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سعید نمکی امروز، ۲۷ اردیبهشت‌ ماه، در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد و در جمع خبرنگاران در خصوص ویروس هندی اظهار کرد: در ادامه واکسیناسیون نیز طبق سند ملی واکسیناسیون کشور به دیگر جوامع هدف خواهیم پرداخت.

وزیر بهداشت افزود: تا اواخر تابستان جمعیت انبوه‌تری را واکسینه خواهیم کرد و واکسن تولید داخل نیز خوشبختانه از خردا دماه به مجموعه واکسن‌های ما خواهد پیوست و هر ماه یکی از تولیدکنندگان داخلی به جمع تولیدی ما اضافه خواهد شد. امیدواریم تا پایان ۱۴۰۰ کل افراد جامعه هدف را طبق سند ملی واکسینه کنیم.

نمکی خاطرنشان کرد: این ویروس در کشور ما در حال حاضر در چرخش و در خیلی از مکان‌ها شناسایی شده است. همکاران در بعضی استان‌ها تلاش کردند به گونه‌ای این ویروس را زمین‌گیر کنند اما این نوع ویروس همانند ویروس‌های قبل می‌تواند دوباره پیدا شود و در جایی ما را گرفتار موج جدیدی کند.

وی با اشاره به اینکه ویروس انگلیسی بنابر پیش‌بینی‌های صورت گرفته از مرزهای غربی وارد کشور شد اما ویروس هندی و آفریقای جنوبی از مرزهای جنوبی، جنوب شرقی و شرق ما را تهدید می‌کند، بیان کرد: به همین دلیل از مدت‌ها قبل از همکاران خواسته بودیم با کمک مرزبانی و دیگر نیروهایی که می‌توانند در زمینه مراقبت از مرزها یاری برسانند، اجازه ورود و خروج از این مرزها را ندهند و آماده باشند تا اگر کوچک‌ترین نمونه شناسایی و رصد شد، به سرعت این شعله‌های کوچک را خاموش کرده و از گرفتاری در سطح ملی جلوگیری کنند.

وزیر بهداشت ضمن بیان اینکه خوشبختانه آمادگی بسیار خوبی در خراسان رضوی مشاهده می‌شود و تیم بسیار چابکی در مقابله با کرونا در استان خدمت‌رسانی می‌کند، تاکید کرد: از آنجایی که ما معبر عبور ویروس را از این بخش کشور می‌بینیم، افراد به عنوان مرزبانان غیوری که تا به حال ارائه خدمت کردند، در مرزبانی سلامت هم برای عدم اشاعه ویروس در کشور همت بیشتری را به کار گیرند.

نمکی در خصوص تاخیر واکسیناسیون توضیح داد: علی‌رغم تاخیری که در واردات واکسن به دلیل بدعهدی بعضی‌ها که با ما قرارداد داشتند یا مشکلاتی که در برخی از کشورها مثل هند به دلیل دستورات قانونی و توسعه بیماری ایجاد شد، با تاخیر حدود چند هفته‌ای، واکسن‌ها به دست ما رسید و تلاش کردیم سرعت واکسیناسیون را بالا ببریم.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19722

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57948 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57597 بازدید ]
7 سال پيش [ 32870 بازدید ]
8 سال پيش [ 18231 بازدید ]
5 سال پيش [ 17844 بازدید ]
5 سال پيش [ 11551 بازدید ]
7 سال پيش [ 11291 بازدید ]
8 سال پيش [ 10191 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8443 بازدید ]
7 سال پيش [ 7354 بازدید ]
5 سال پيش [ 6917 بازدید ]
3 سال پيش [ 6809 بازدید ]
3 سال پيش [ 6286 بازدید ]
4 سال پيش [ 5603 بازدید ]
6 سال پيش [ 5574 بازدید ]
2 سال پيش [ 5546 بازدید ]
4 سال پيش [ 5353 بازدید ]
3 سال پيش [ 5315 بازدید ]
3 سال پيش [ 5279 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 167 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 641 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 413 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 887 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 835 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 537 بازدید ]
عصر تبریز 3 سال پيش [ 820 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 717 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 432 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 487 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید