یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ /
54778
۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰:۱۷
365 بازدید
۰

۱۵ بیمارستان برکت با ۲۵۰۰ تخت در خدمت محرومان کشور

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اقدام به احداث و تکمیل ۱۵ بیمارستان با ۲ هزار و ۵۰۰ تخت در مناطق محروم کشور کرده است.



۱۵ بیمارستان برکت با ۲۵۰۰ تخت در خدمت محرومان کشور

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اقدام به احداث و تکمیل ۱۵ بیمارستان با ۲ هزار و ۵۰۰ تخت در مناطق محروم کشور کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مدنی گفت: این بنیاد اقدام به احداث و تکمیل ۱۵ بیمارستان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور کرده است که از این تعداد، ۷ بیمارستان به بهره‌برداری رسیده و ۸ بیمارستان دیگر نیز در حال احداث و تکمیل است.

وی در تشریح بیمارستان‌های افتتاح شده برکت اظهار داشت: بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی امام خمینی (ره) در شهرستان میانه آذربایجان شرقی، بیمارستان ۹۰ تختخوابی رازی در شهرستان بانه کردستان، بیمارستان ۹۶ تختخوابی فاطمه‌الزهرا در مینودشت گلستان، بیمارستان ۱۶۴ تختخوابی معتمدی در گرمسار استان سمنان، بیمارستان ۹۰ تختخوابی شهید ستاری در قرچک ورامین، بیمارستان ۱۴۱ تختخوابی حضرت رسول در شهرستان فردوس خراسان جنوبی و بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام خمینی (ره) در شهرستان درگز خراسان رضوی بیمارستان‌های به بهره‌برداری رسیده بنیاد برکت را شامل می‌شوند.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت ساخت و تکمیل ۸ بیمارستان دیگر را در شهرستان‌های نی‌ریز استان فارس، بهار استان همدان، دزفول خوزستان، نجف آباد اصفهان، مهر استان فارس، نهبندان خراسان جنوبی، تیران و کرون استان اصفهان و شهر تهران در دست اقدام دارد که در حال انجام است.

مدیرعامل بنیاد برکت تعداد تختخواب بیمارستان‌های این بنیاد را ۲ هزار و ۵۰۰ تختخواب ذکر کرد و افزود: میزان سرمایه‌گذاری بنیاد برای احداث و تکمیل بیمارستان‌های برکت ۴۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است.

مدنی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت طراحی و ساخت سه باب بیمارستان جامع درمان سرطان در شهرهای تهران، نجف آباد و اهواز را نیز در دستور کار دارد که هر سه بیمارستان تکمیل شده و آماده افتتاح است.

وی همچنین از ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی برکت در جنوب غرب تهران خبر داد و افزود: احداث این بیمارستان با ۴۰ درصد پیشرفت کار در حال انجام است. اعتبار پیش‌بینی شده برای ساخت این بیمارستان ۴۰ هزار میلیارد ریال است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ورود این بنیاد به حوزه ساخت و تکمیل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در راستای افزایش سرانه و کیفیت درمان در مناطق محروم و تحقق عدالت در حوزه بهداشت و سلامت در سراسر کشور است.

مدنی تصریح کرد: بنیاد برکت نسبت به ساخت ۲۳۰ مرکز جامع سلامت، سلامت جامعه، بستر درمان، خانه‌های بهداشت، پایگاه سلامت و پایگاه اورژانس در مناطق محروم کشور متعهد است که از این تعداد، ۱۵۰ مرکز به بهره‌برداری رسیده و ۸۰ مرکز دیگر در حال احداث است.
مدیرعامل بنیاد برکت عنوان کرد: برای احداث این ۲۳۰ مرکز بهداشتی و درمانی، ۷۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده و ۶۵۰ منطقه روستایی کشور تحت پوشش خدمات این مراکز قرار دارند.

۵۱۰۸۶۲۶

۱۵ بیمارستان برکت با ۲۵۰۰ تخت در خدمت محرومان کشور


مهناز قربانی مقانکی

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54778 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58535 بازدید ]
8 سال پيش [ 33750 بازدید ]
8 سال پيش [ 19097 بازدید ]
5 سال پيش [ 18708 بازدید ]
5 سال پيش [ 12446 بازدید ]
8 سال پيش [ 12106 بازدید ]
8 سال پيش [ 11014 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9306 بازدید ]
7 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7800 بازدید ]
4 سال پيش [ 7583 بازدید ]
4 سال پيش [ 7083 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6378 بازدید ]
2 سال پيش [ 6311 بازدید ]
4 سال پيش [ 6135 بازدید ]
4 سال پيش [ 6131 بازدید ]
4 سال پيش [ 6053 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 794 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 285 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 420 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 764 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 344 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 472 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید