شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / 19:24:11
52777
۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۱
705 بازدید
۰

سامانه پایش تصویری آنلاین در معدن طلای اندریان نصب شود

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی بر لزوم نصب سامانه پایش تصویری آنلاین در معدن طلای اندریان تأکید کرد.


سامانه پایش تصویری آنلاین در معدن طلای اندریان نصب شود

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی بر لزوم نصب سامانه پایش تصویری آنلاین در معدن طلای اندریان تأکید کرد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، احمد موقری در نشست «بررسی امکان ایجاد زیرساخت ها و تجهیزات ارتباط صوتی و تصویری در معدن طلای اندریان» با اشاره به لزوم نظارت بر روند کار این معدن از جمله بهره برداری خارج از روال معمول از آن، اظهار کرد: سامانه پایش یاد شده امکان نظارت بیشتر در منطقه را فراهم می کند.

معاون اداره کل ارتباطات زیر ساخت و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی نیز در این نشست از ایجاد سایت مخابراتی در ۲ روستای آستارگان و عظیم آباد در محدوده معدم طلای اندریان خبر داد و گفت: با اتمام این سایت ها، مشکلات اینترنتی منطقه رفع شده و این ۲ سایت می توانند به طور کامل محل معدن را نیز پوشش بدهند.

در این نشست مقرر شد شرکت مخابرات آذربایجان شرقی، کمیت و کیفیت وجود زیرساخت های لازم برای برقراری ارتباط صوتی و تصویری آنلاین در محل معدن طلای اندریان و آمادگی یا عدم آمادگی شرکت مخابرات را برای شروع عملیات اجرایی، اعلام و پس از وصول آن، مراتب به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان منعکس شود تا این سازمان در اجرای مصوبات جلسه گذشته مبنی بر ایجاد سیستم پایش تصویری آنلاین در محل معدن برای نظارت مستمر، ظرف مدت یک ماه شرکت پیمانکار معدن را ملزم به ایجاد بستر و ساختار لازم برای تبادل اطلاعات کند.

هفته گذشته اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی دستور توقف عملیات تولیدی و پلمب معدن طلای «اندریان» در شهرستان ورزقان برای بار دوم در سال جاری را  صادر کرد.

بار اول با توجه به تصمیمات استانی یک فرجه زمانی چهار ماهه برای رفع آلودگی های زیست محیطی به این معدن داده شد که مدیران این مجتمع نتوانستند در مدت زمان تعیین شده مشکلات زیست محیطی معدن را بر طرف کنند.

معدن طلای اندریان در ۷۰ کیلومتری شمال شرق تبریز و در محدوده جنگل های ارسباران از جمله معادن بحث برانگیز آذربایجان شرقی است که به رغم انجام پایش های زیست محیطی و اطمینان دادن مقام های ارشد استانی و  دانشگاهی مبنی بر آلوده نبودن آن، در سال های اخیر توجه رسانه ها و تعدادی از تشکل های مردمی را به خود جلب کرده است.

فعالیت های اکتشافی در محدوده معدن طلای اندریان از سال ۱۳۷۲ توسط شرکت منطقه ای معادن آذربایجان آغاز شد و اکنون نیز شرکت معدنی «زرین داغ آستارکان» با همکاری و سرمایه گذاری «شرکت پروژه زمین شناسی معدنی» از کشور گرجستان با هدف استخراج سالیانه ۱۴۰۰ هزار تن کانسنگ طلا و تولید طلا به روش «هیپ لیچ» در این معدن فعالیت می کنند.

تاکنون در این معدن بالغ بر ۲۵ میلیون دلار سرمایه گذاری شده است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 52777 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57606 بازدید ]
7 سال پيش [ 32874 بازدید ]
8 سال پيش [ 18235 بازدید ]
5 سال پيش [ 17848 بازدید ]
5 سال پيش [ 11554 بازدید ]
7 سال پيش [ 11293 بازدید ]
8 سال پيش [ 10192 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8443 بازدید ]
7 سال پيش [ 7355 بازدید ]
5 سال پيش [ 6921 بازدید ]
3 سال پيش [ 6813 بازدید ]
3 سال پيش [ 6291 بازدید ]
4 سال پيش [ 5610 بازدید ]
6 سال پيش [ 5578 بازدید ]
2 سال پيش [ 5552 بازدید ]
4 سال پيش [ 5358 بازدید ]
3 سال پيش [ 5317 بازدید ]
3 سال پيش [ 5282 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 260 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1114 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 342 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 203 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 211 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 446 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 187 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 311 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید