یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
51425
۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۶
426 بازدید
۰

مشکل اینترنت روستای اسکندان اسکو رفع شد

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مشکل اینترنتی روستای اسکندان با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.


مشکل اینترنت روستای اسکندان اسکو رفع شد

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، مشکل اینترنتی روستای اسکندان با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، بابک رضی منش با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر وجود مشکل اینترنتی دانش آموزان روستای اسکندان، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده مشکل اینترنتی این روستا با تقویت دکل و نصب تجهیزات نسل سوم ۳G مرتفع شد.

وی افزود: با شیوع کرونا و لزوم گسترش آموزش مجازی، ضرورت تقویت زیرساخت‌های اینترنتی در روستاها با قید فوریت در دستور کار شهرستان قرار گرفت و پیگیری‌های جدی و مستمر از شورای هماهنگی ICT استان و اداره کل ارتباطات و فنآوری اطلاعات انجام شد.

وی با بیان اینکه برقراری سیستم‌های ارتباطی در روستاها، دسترسی به خدمات توسعه فضای دولت الکترونیک و ارائه خدمات الکترونیکی روستاها در دولت تدبیر و امید در سطح کلان کشور به ۹۵ درصد ارتقا یافته است، ادامه داد: ارائه خدمات ارتباطی و فن‌آوری اطلاعات به منظور فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی موثر با هدف کاهش مهاجرت از روستاها و ارتقای سطح درآمدزایی روستاییان از ابتدای دولت در دستور کار بوده و دستاوردهای ارزشمندی به‌دست آمده است.

فرماندار شهرستان اسکو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، تا کنون ۴۳ درصد روستاهای شهرستان به تکنولوژی نسل چهارم ۴G مجهز شده‌اند و روستاهای کندوان، کهنمو، اسفنجان، باویل، کلجاه، دیزج امیرمدار، گنبرف، کردلر، خاصبان از این جمله هستند.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد روستاهای شهرستان به تکنولوژی نسل سوم ۳G مجهز هستند، افزود: روستای خورخور، سرای آغگنبد، گمیچی، آمقان و اسکندان از این جمله هستند که پیگیر ارتقای آنان به تکنولوژی نسل چهارم هستیم و در این روستاها مشکلی از بابت استفاده دانش آموزان از شبکه شاد وجود ندارد.

وی از احداث دو سایت جدید با تکنولوژی در روستای تیمورلو و روستای بهرام آباد خبر داد و گفت: با احتساب این دو روستا و همچنین روستای قندیلو، میزان بهرمندی روستاهای شهرستان از تکنولوژی نسل دوم به ۱۵ درصد رسید که از محل طرح USO در مرحله طراحی و تامین اعتبار جهت ارتقا به تکنولوژی بالاتر هستند؛ خوشبختانه در این روستاها نیز مشکلی برای بهرمندی دانش آموزان جهت استفاده از سامانه شاد وجود ندارد.

رضی منش با بیان اینکه کماکان تعدادی از روستاها از تلفن همراه روستایی “WLL” از جمله عنصرود، اربط، کردآباد، مجارشین، زین الحاجیلو و قپچاق استفاده می‌کنند، افزود: در تلاش هستیم تا از طریق طرح USO و تامین اعتبار لازم نسبت به ارتقای تکنولوژی در این سایت‌ها اقدام شود.

وی یادآور شد: روستاهای کردآباد، مجارشین و زین الحاجیلو دارای دیتای ایرانسل بوده و همچنین دانش آموزان از طریق اینترنت پرسرعت”ADSL” از بستر شاد استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان اسکو مقصد گردشگران داخلی و خارجی است، بر ضرورت ارتقای پوشش تلفن همراه و ارتقای ضریب نفوذ اینترنت در محورهای گردشگری شهرستان تاکید و از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا برابر سیاست دولت در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در امر رونق تولید در اولویت‌های اصلی استان قرار گیرد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51425 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60447 بازدید ]
8 سال پيش [ 35655 بازدید ]
9 سال پيش [ 20925 بازدید ]
6 سال پيش [ 20545 بازدید ]
5 سال پيش [ 14232 بازدید ]
8 سال پيش [ 13962 بازدید ]
9 سال پيش [ 12845 بازدید ]
6 سال پيش [ 11097 بازدید ]
8 سال پيش [ 9996 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9477 بازدید ]
4 سال پيش [ 9254 بازدید ]
4 سال پيش [ 8821 بازدید ]
7 سال پيش [ 8139 بازدید ]
5 سال پيش [ 8125 بازدید ]
4 سال پيش [ 8049 بازدید ]
3 سال پيش [ 8014 بازدید ]
4 سال پيش [ 7747 بازدید ]
5 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7309 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1781 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1815 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1786 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1430 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1773 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1308 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1387 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1287 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1136 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1170 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 529 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 798 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 743 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 711 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 430 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1422 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 923 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 746 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 152 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید