دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ /
51393
۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۴
311 بازدید
۰

کاهش تخلفات موتورسواران نیازمند اعمال مجازت‌های بازدارنده است

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در سال جاری برای راکبان ۱۸ هزار دستگاه موتورسیکلت در استان به علل مختلف اعمال قانون شده است، گفت: باید مجازات‌های بازدارنده ای به منظور کاهش تخلفات این وسایل نقلیه در نظر گرفته شود.


کاهش تخلفات موتورسواران نیازمند اعمال مجازت‌های بازدارنده است

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در سال جاری برای راکبان ۱۸ هزار دستگاه موتورسیکلت در استان به علل مختلف اعمال قانون شده است، گفت: باید مجازات‌های بازدارنده ای به منظور کاهش تخلفات این وسایل نقلیه در نظر گرفته شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، احمد موقری در نشست بررسی مشکلات و معضلات موتورسواران با بیان اینکه به رغم اقدامات پیشگیرانه در مقابل موتورسیکلت سواران متخلف، آمار تصادفات جرحی و فوتی افزایش داشته است، اظهار داشت: بر اساس آمار اعلامی از سال ۸۵ تا ۹۵ یک هزار و ۸۹۷ نفر از متوفیان تصادفات مربوط به موتورسواران بوده و همچنین درصد بسیار بالایی از موتورسیکلت سواران فاقد گواهینامه مجاز رانندگی هستند.

وی با اشاره به اینکه در خصوص موتورسیکلت سواران فاقد گواهینامه سخت گیری های جدی به عمل نمی آید، افزود: در این زمینه می توان در کنار بحث جریمه از مجازات های تکمیلی مثل الزام به آموزش رانندگی و اخذ گواهینامه استفاده کرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی ادامه داد: در خصوص بحث الزام به اخذ گواهینامه به عنوان مجازات جایگزین به مراجع قضایی مرتبط ابلاغ شده است که از بحث جزایی از مجازات های جایگزین و الزام به اخذ گواهینامه استفاده کنند.

وی با اشاره به موضوع توقیف موتورسیکلت ها توسط نیروی انتظامی و هزینه بالای نگهداری آن، گفت: باید برنامه های مناسبی برای افزایش فعالیت و رونق اقتصادی آموزشگاه های رانندگی موتورسیکلت تدوین و ارائه شود تا کیفیت و روند اخذ گواهینامه تسهیل شود.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۴۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت شماره گزاری شده در استان وجود دارد که ۳۶۳ هزار و۶۳۱ دستگاه موتور سیکلت ساماندهی شده و دارای پلاک انتظامی است.

موقری ادامه داد: طی سال گذشته نزدیک به ۳۱ هزار دستگاه موتورسیکلت و در سال جاری تا به امروز نزدیک به ۸ هزار و ۸۲۰ دستگاه موتورسیکلت در استان به دلیل تخلفات رانندگی توقیف شده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی تأکید کرد: فردی که می خواهد موتورسیکلت خریداری کند باید دارای گواهینامه باشد تا افراد، با شرایط خاص بتوانند موتورسیکلت خریداری کنند.

وی در ادامه در خصوص ساماندهی موتورسیکلت های حمل بار و پیک موتوری ها، بیان کرد: موتورسیکلت های حمل بار باید با پلاک های اختصاصی مشخص شده و وضعیتشان ساماندهی و استانداردهایی برای این شغل تعریف شود.

موقری با اشاره به نحوه خرید و فروش موتور سیکلت و بررسی کیفیت و ضرورت استاندارد بودن آن و با تأکید بر رعایت استانداردهای لازم در کلاه های ایمنی موتورسواران گفت: الزام واحدهای تولیدی به تحویل موتورسیکلت به همراه کلاه ایمنی ضرورتی است که باید توسط مراجع مسوول پیگیری و اجرایی شود.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 51393 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57626 بازدید ]
7 سال پيش [ 32883 بازدید ]
8 سال پيش [ 18255 بازدید ]
5 سال پيش [ 17866 بازدید ]
5 سال پيش [ 11568 بازدید ]
7 سال پيش [ 11305 بازدید ]
8 سال پيش [ 10201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8451 بازدید ]
7 سال پيش [ 7364 بازدید ]
5 سال پيش [ 6941 بازدید ]
3 سال پيش [ 6825 بازدید ]
3 سال پيش [ 6304 بازدید ]
4 سال پيش [ 5622 بازدید ]
6 سال پيش [ 5586 بازدید ]
2 سال پيش [ 5565 بازدید ]
4 سال پيش [ 5366 بازدید ]
3 سال پيش [ 5324 بازدید ]
3 سال پيش [ 5290 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 863 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 931 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 628 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 558 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 203 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 211 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 337 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید