سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
48533
۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
414 بازدید
۰

افزایش ۵۳ درصدی دریافتی مستمری‌بگیران صندوق در آذربایجان‌شرقی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی از اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران این صندوق خبر داد.


افزایش ۵۳ درصدی دریافتی مستمری‌بگیران صندوق در آذربایجان‌شرقی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی از اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران این صندوق خبر داد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، محمد نظری با اعلام خبر فوق اظهار داشت: به دنبال اجرایی شدن طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران، ۱۹ هزار و ۲۳۲ مستمری‌بگیر استان از این طرح بهره‌مند شده و معوقات محاسبه شده از اول سال ۹۹ تاکنون، همزمان با حقوق آبان‌ماه به حساب اعلامی خانوارها واریز گردید.

 

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح، میانگین مبلغ دریافتی مستمری‌بگیران بازنشستگی پیری ۵۰ درصد، مستمری‌بگیران ازکارافتاده کلی ۴۲ درصد و مستمری‌بگیران بازمانده بیمه شده‌های متوفی ۵۷ درصد افزایش یافته است که در مجموع میزان افزایش مستمری‌ها در آذربایجان‌شرقی ۵۳ درصد بوده است.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: به طور میانگین افزایش مستمری هیچ یک از مستمری‌بگیران در این همسان‌سازی کمتر از ۱۵ درصد نبوده است.

 

وی در ادامه سخنانش با اشاره به عضویت ۲۰۹ هزار نفر از بدو تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تاکنون در سطح استان، گفت: از این تعداد در مجموع ۱۹ هزار و ۲۳۲ نفر (۹۱۸۷ بازنشسته، ۵۸۸ ازکارافتاده کلی و ۹۴۵۷  بازمانده بیمه شده متوفی) مستمری‌بگیر صندوق می‌باشند.

 

نظری ادامه داد: در محاسبه مبلغ مستمری همسان شده دوسوم میانگین سطح درآمدی معیار کسر حق بیمه‌ای سال‌های ۹۸ و ۹۹ اعمال و برای بازنشستگان پیش از موعد استان نیز براساس همین میانگین سطوح و سنوات بیمه‌پردازی مستمری‌بگیر اعمال شده است.

 

وی افزود: پس از اجرای طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان، کمترین مبلغ دریافتی ۱۶۷ هزار تومان و بیشترین آن  ۸۳۳ هزار و ۴۰۰ تومان شده است.

 

به گفته مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان، طرح همسان‌سازی مستمری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برای آن‌دسته از بیمه‌شدگان و بازماندگان که احکام مستمری فوت، بازنشستگی و از کارافتادگی‌شان قبل از سال ۹۹ صادر شده، شامل می‌شود.

 

نظری در خاتمه سخنانش با بیان اینکه کلیه زنان و مردان ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌های معتبر سراسر استان، به عضویت صندوق درآمده و از مزایای بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و فوت استفاده نمایند، تاکید کرد: به منظور افزایش چتر بیمه‌ای در بین اقشار تولیدکننده کشاورزان، روستائیان و عشایر، همه اعضای صندوق از کمک ۷۰ درصدی دولت بهره‌مند می‌شوند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 48533 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59694 بازدید ]
8 سال پيش [ 34881 بازدید ]
8 سال پيش [ 20180 بازدید ]
6 سال پيش [ 19765 بازدید ]
5 سال پيش [ 13483 بازدید ]
8 سال پيش [ 13218 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
6 سال پيش [ 10380 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9228 بازدید ]
6 سال پيش [ 8833 بازدید ]
4 سال پيش [ 8573 بازدید ]
4 سال پيش [ 8114 بازدید ]
5 سال پيش [ 7468 بازدید ]
7 سال پيش [ 7430 بازدید ]
3 سال پيش [ 7304 بازدید ]
4 سال پيش [ 7124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7101 بازدید ]
5 سال پيش [ 7075 بازدید ]
3 سال پيش [ 6130 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 529 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 543 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 758 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 562 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1152 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 83 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 544 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 349 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 476 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید