سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
44426
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
296 بازدید
۰

تعطیلی یک هفته ای صنوف شلوغ و پرخطر کردستان

سنندج – استاندار کردستان از تعطیلی یک هفته ای طلا فروشی ها، بنگاه های املاک و ماشین استان و تعطیلی ۲ هفته ای ادارات شهرستان های بانه و بیجار خبر داد.



تعطیلی یک هفته ای صنوف شلوغ و پرخطر کردستان

سنندج – استاندار کردستان از تعطیلی یک هفته ای طلا فروشی ها، بنگاه های املاک و ماشین استان و تعطیلی ۲ هفته ای ادارات شهرستان های بانه و بیجار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مرادنیا شامگاه امروز دوشنبه در جلسه ستاد کرونا استان با اشاره به وضعیت بحرانی کرونا در شهرستان‌های بانه و بیجار گفت: از فردا به مدت ۲ هفته همه ادارات و مراکز دولتی در این ۲ شهرستان تعطیل است.

مرادنیا در خصوص برنامه کاری سایر شهرستان‌ها افزود: به منظور بهبود شرایط استان به مدت یک هفته فعالیت ادارات در دیگر شهرستان‌ها نیز به صورت دور کاری و ۵۰ درصد ظرفیت خواهد بود.

وی اظهار کرد: برگزاری همه جلسات باید در استان محدود شود و در موارد اضطراری نیز جلسات استانداری با تعداد افراد و سقف زمانی محدود برگزار شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه محدودیت‌هایی برای برخی مشاغل که موجب افزایش آمار کرونا می‌شوند اعمال می‌شود خاطر نشان کرد: بازارچه تاناکورا سنندج و دستفروش ها تردد و حضور مردم را بیشتر کرده‌اند به نحوی که دستفروشان احساس مالکیت نسبت به آن معبر دارند و لازم است فعالیت آنها محدود شود.

این مقام مسئول در خصوص تعطیلی مدارس و آرامستان های استان اظهار داشت: کماکان موافق بسته شدن مدارس روستا نیستیم و تشخیص این موضوع با شورای شهرستان و فرماندار است.

مرادنیا خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم‌های شادی و عزا با جدیت کنترل می‌شود و انتظار داریم نیروهای نظامی و انتظامی استان در این خصوص همکاری ویژه ای داشته باشند.

۵۰۵۷۰۳۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44426 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58490 بازدید ]
8 سال پيش [ 33721 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12071 بازدید ]
8 سال پيش [ 10965 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9266 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 754 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 385 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 365 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2753 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 69 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 484 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 495 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 528 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید