شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
44418
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
340 بازدید
۰

اگر به مظلومیت ملت آذربایجان باور ندارید، لااقل منفعت‌طلب باشید!

هواداران عقلانیت سیاسی را دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟


اگر به مظلومیت ملت آذربایجان باور ندارید، لااقل منفعت‌طلب باشید!

هواداران عقلانیت سیاسی را دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟

تبریزما – روح الله رشیدی: اسلام‌ستیزی و اسرائیل‌گراییِ دولت جمهوری آذربایجان، برای ماها خبر تازه‌ای نیست. لااقل یک دهه است مستقیماً و دقیقاً به همین دلیل، تندترین اعتراضات را علیه دولت علی‌اف به صورت آشکار نشان داده‌ایم. با این‌همه، اراده و شوقِ ملت مظلوم و رنج‌کشیده‌ی این جمهوریِ شیعه‌نشین برای بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغالی‌شان را تحسین و تقدیس کرده‌ایم.

 

حالا گروهی از دوستانِ نازک‌خیال، تصور می‌کنند با مُشتی آدم احساساتی و بی‌تحلیل روبرویند که نمی‌دانند در آن‌سوی ارس چه می‌گذرد و به خیال خودشان دارند ابعاد پنهان! جبهه نبرد را برای ما افشا می‌کنند!

 

دیر رسیده‌اید دوستان؛ عقب مانده‌اید از حوادث و ماجراهای همسایه استراتژیکتان!

 

چطور شد در سی سال گذشته، که ملت مظلوم جمهوری آذربایجان، از همه می‌خوردند و فریاد یاللمسلمین‌شان به آسمان بلند بود، نمی‌شناختیدشان و نمی‌دانستید ارس کجای نقشه است، اما به محض اینکه با خبر کهنه نفوذ اسرائیل در دولت آذربایجان مواجه شدید، شاخک‌هایتان حساس شد؟

 

ما نه با عقل سیاسی که با باور ایمانی‌مان معتقدیم که ملت جمهوری آذربایجان، حق دارند سرزمین خود را بازپس گیرند، اما هواداران #عقلانیت_سیاسی را هم دعوت می‌کنیم عرصه قفقاز را ببینند که چطور در قرق رقبا و معارضان ایران قرار گرفته؛ آیا عقل سیاسی‌تان به شما می‌گوید چون اسرائیل آنجا لانه کرده ما نباید همراه این ملت باشیم؟! این چه جور حسابگریِ کوته‌بینانه‌ای‌ست؟

 

اگر به مظلومیت و حقانیت ملت جمهوری آذربایجان باور ندارید لااقل منفعت‌طلب باشید!

 

آیین شیعی و مرثیه سرایی‌های عاشقانه در تشییع‌های این روزهای جمهوری آذربایجان، تاکتیک دولت آذربایجان برای اغفال ایرانی‌هاست؟!

 

هالو گیر آورده‌اید یا خیال می‌کنید ما از پشت کوه آمده‌ایم؟ همین تصویرسازی خام و مضحک کافیست تا صلاحیت‌تان برای تحلیل مسئله رد شود.

 

نه شیعیان آن سوی ارس را می‌شناسید و نه حتی دولت آذربایجان را. بروید حاج علی اکرام را بخوانید لااقل. گنجه را بشناس، نارداران را، لنکران را. با همین تصویرات است که ایران را در ممالک اسلامی غریب و یالقوز کرده‌اید.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44418 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58529 بازدید ]
8 سال پيش [ 33748 بازدید ]
8 سال پيش [ 19091 بازدید ]
5 سال پيش [ 18702 بازدید ]
5 سال پيش [ 12440 بازدید ]
8 سال پيش [ 12100 بازدید ]
8 سال پيش [ 11011 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9304 بازدید ]
7 سال پيش [ 8181 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7581 بازدید ]
4 سال پيش [ 7078 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6371 بازدید ]
2 سال پيش [ 6309 بازدید ]
4 سال پيش [ 6131 بازدید ]
4 سال پيش [ 6128 بازدید ]
4 سال پيش [ 6044 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 58 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 60 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 599 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 3442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 429 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 67 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 242 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 320 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید