یکشنبه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ /
32542
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷
1055 بازدید
۰

ششمین محموله ماشین‌سازی به ترکیه ارسال شد

 ششمین محموله صادراتی کارخانه ماشین‌سازی تبریز طی سال جاری به کشور ترکیه ارسال شد. به گزارش تبریزما، ششمین محموله صادراتی ماشین سازی تبریز محموله که ارزشی افزون بر ۶۱ هزار دلار دارد، شامل ۶ دستگاه ماشین تراش مدل TN۵۰/۲۰۰۰ یونیورسال است که در قالب ۱۰ دستگاه تریلی به ترکیه ارسال شد. ماه قبل نیز محموله […]



 ششمین محموله صادراتی کارخانه ماشین‌سازی تبریز طی سال جاری به کشور ترکیه ارسال شد.

به گزارش تبریزما، ششمین محموله صادراتی ماشین سازی تبریز محموله که ارزشی افزون بر ۶۱ هزار دلار دارد، شامل ۶ دستگاه ماشین تراش مدل TN۵۰/۲۰۰۰ یونیورسال است که در قالب ۱۰ دستگاه تریلی به ترکیه ارسال شد.

ماه قبل نیز محموله ای به ارزش ۸۰ هزار دلار در قالب ۸ دستگاه از ماشین تراش های تولیدی کارخانه ماشین سازی تبریز  به ترکیه ارسال شده بود.

گروه ماشین سازی تبریز با بیش از ۵۰ سال قدمت یکی از بزرگترین کارخانه‌های شهر تبریز واقع در قراملک و تولیدکننده انواع ماشین‌های صنعتی همانند انواع ماشین‌ابزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپ‌های آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشین‌های تراش، ماشین‌های فرز، ماشین های مته، قطعات ریخته و دستگاه‌های سی ان سی است.

این گروه صنعتی مادر که از نخستین واحدهای صنعتی مادر ایران محسوب می شود، در یک دهه اخیر به دلیل واگذاری های غیراصولی به افراد غیراهل با مشکلات اساسی در مدیریت و تولید مواجه شده و بخش بزرگی از نیروی انسانی آن بیکار شده بود.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند ماه قبل مالکیت گروه صنعتی ماشین سازی را از فرخزاد پس گرفت و  آن را به صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، به عنوان مالک قبلی آن، پس داد.

قرارداد ساخت این کارخانه بین ایران و چکسلواکی سابق برای تولید انواع ماشین‌آلات صنعتی منعقد شد و از سال ۱۳۵۱ مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
البته از سال ۱۳۴۹ و قبل از بهره‌برداری عملی ماشین سازی تبریز، سازمان گسترش وقت بر تولید ماشین‌افزار با لیسانس کشور چکسلواکی در گروه ماشین‌سازی تبریز تاکید کرد و پیش‌بینی شد و بقیه محصولات در طرح اولیه با همکاری و مشارکت کشورهای غربی و آمریکایی و تحت عنوان طرح‌های توسعه ماشین‌سازی تبریز با فناوری کشورهای فوق به مرحله اجرا درآید.
در پی این برنامه‌ریزی، برای تولید پمپ‌های آب با شرکت کی.اس.بی کشور آلمان، برای تولید کمپرسورهای صنعتی با یک شرکت انگلیسی، برای تولید الکتروموتور با شرکت ‘گلد’ آمریکا و لیفتراک و موتورهای دیزلی با یک شرکت دیگر انگلیسی قرارداد انعقاد تکنولوژی منعقد شد.
ظرفیت‌های باقی‌مانده از اجرای طرح اولیه برای شرکت ماشین‌سازی تبریز شامل ماشین‌افزارهای تراش، فرز، مته و قطعات ریخته به اجرا گذاشته شد که بعدها برای همگامی با پیشرفت تکنولوژی و پاسخگویی به نیازهای مجموعه صنایع و نیز با توجه به توسعه فزاینده صنعتی و اقتصادی کشور با هدف افزایش توان تولید ، نسبت به اجرای طرح بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات خطوط تولید و تاسیسات زیربنایی شرکت ماشین سازی تبریز اقدام شد.
محصولات شرکت ماشین سازی تبریز از ۱۷ سال پیش به کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر می‌شود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32542 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60295 بازدید ]
8 سال پيش [ 35499 بازدید ]
9 سال پيش [ 20798 بازدید ]
6 سال پيش [ 20399 بازدید ]
5 سال پيش [ 14076 بازدید ]
8 سال پيش [ 13812 بازدید ]
9 سال پيش [ 12711 بازدید ]
6 سال پيش [ 10937 بازدید ]
8 سال پيش [ 9849 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9350 بازدید ]
4 سال پيش [ 9150 بازدید ]
4 سال پيش [ 8682 بازدید ]
7 سال پيش [ 7995 بازدید ]
5 سال پيش [ 7994 بازدید ]
4 سال پيش [ 7903 بازدید ]
3 سال پيش [ 7869 بازدید ]
4 سال پيش [ 7621 بازدید ]
5 سال پيش [ 7584 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1234 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1526 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1573 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1259 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1565 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1211 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1230 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1138 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1196 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1051 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1126 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1048 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1014 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 645 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 7621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 667 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 579 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 698 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 386 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 626 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 193 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1814 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 978 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 479 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید