یکشنبه, ۲۳ آذر ۱۴۰۴ /
65206
۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
116 بازدید
۰

کی‎روش: اینجا پایان کار است؛ عامل باخت ایران یک اشتباه مظلومانه بود

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، کارلوس کی‌روش پس از شکست سه بر صفر مقابل ژاپن و عدم صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: مطالب زیادی وجود ندارد که به آن اشاره کنیم. مهمترین مساله این است که بازی رقابتی را شاهد بودیم بخصوص در نیمه نخست هر دو […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، کارلوس کی‌روش پس از شکست سه بر صفر مقابل ژاپن و عدم صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: مطالب زیادی وجود ندارد که به آن اشاره کنیم. مهمترین مساله این است که بازی رقابتی را شاهد بودیم بخصوص در نیمه نخست هر دو تیم مشغول رقابت بودند تا اینکه یک اشتباه خیلی ساده و مظلومانه از تیم ما رخ داد. بازیکنان من فکر می‌کردند که داور باید خطای بازیکن ژاپن را بگیرد و تیم ما بعد از دریافت گل از نظر احساسی بهم ریخت و ما در ادامه یک شکست احساسی را شاهد بودیم.

وی ادامه داد: بعد از دریافت گل نخست شاهد حضور یک تیم در زمین بودیم، آن هم ژاپن بود. ژاپن بهترین تیم زمین بود و استحقاق حضور در فینال را داشت. از همه بازیکنان خودم تشکر می‌کنم به خاطر اینکه با تمام دشواری‌ها و تمام محدودیت‌ها تلاش زیادی داشتند. از تک تک آنها تشکر بزرگی می‌کنم.

وی درباره ناکامی تیم ملی فوتبال ایران با یکی از بهترین نسل‌های خود در جام ملت‌های آسیا و تداوم انتظار ایران برای قهرمانی در آسیا تا چهار سال بعد و همچنین به کار نیامدن تجربیات حضور در جام جهانی در این رقابت‌ها یادآور شد: صادقانه می‌گویم من در دفعات گذشته تمام نظراتم را گفته‌ام. گفته‌ام که چه کارهایی باید انجام شود. فکر می‌کنم افراد زیادی باشند که بخواهند حرف‌های من را بشنوند اما الان زمانی نیست که بخواهند صحبت‌های من را بشنوند. مطلب این است که باید بگویم بسیار خوشحالم که این ماجراجویی را با بازیکنان ایرانی پشت‌سر گذاشتم. این ماجراجویی فوق‌العاده بی‌نظیر بود.

وی تاکید کرد: واقعیت این است که بازیکنانم به خاطر زحمات‌شان استحقاق حضور در فینال را داشتند. ساده‌ترین نوع صحبت کردن این است که یک آهنگ معروف را برای شما یادآوری کنم. الان پایان اینجاست.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم و به تیمم افتخار می‌کنم که مثل خودم کار کردند. زمان آن است که مراتب تقدیر و قدردانی خودم را از هواداران و فوتبال ایران به خاطر دادن این فرصت که من در هشت سال گذشته سرمربی تیم ملی باشم، اعلام کنم. من آرزوی بهترین‌ها را برای تیم ملی دارم. بازیکنانم استحقاق بهترین‌ها را دارند. توانستند نظرات را جلب کنند چراکه در زمان‌های مختلف بهترین عملکرد را داشتند. در سراسر جهان کسب احترام کردند.

کی‌روش خاطرنشان کرد: وقتی باشگاه‌های خارجی چنین توجهی به بازیکنان ایرانی می‌کنند نقطه‌ای است که بازیکنان ما می‌توانند آزادانه تصمیم بگیرند. به خاطر تلاش و جنگیدن آنها خیلی‌ها می‌گویند کاش من جای آنها بودم.

وی با آرزوی موفقیت برای ژاپن در دیدار پایانی گفت: یک بار دیگر می‌خواهم از فوتبال ایران، هواداران و کادر فنی تیم ملی تشکر کنم. از صمیم قلبم و اعماق وجودم از بازیکنان تشکر می‌کنم. امیدوارم متوجه شده باشید که الان پایان اینجاست. برای من هم مثل آن آهنگ معروف، من به عنوان مربی راه خودم را رفتم. برای فوتبال بزرگ ایران و هوادارانش بهترین‌ها را آرزو می‌کنم. مخصوصاً برای بازیکنان ایران که در برزیل، روسیه و در شش سال گذشته برای مردم بهترین عملکرد را داشتند و این پیام را به بقیه جهان دادند که مردم ایران استحقاق یک دیدگاه بسیار خوب و توجه و قدردانی متفاوت را دارند.

سرمربی پرتغالی تیم ملی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرانی مبنی بر اینکه آیا تاکتیک اشتباهی را در این بازی انتخاب کرده است، گفت: مثل هشت سال گذشته من مسئولیت کامل اتفاقات داخل زمین را می‌پذیرم. دوست دارم از شما بپرسم نقش شما در این سال‌ها چه بود؟ نقش شما سکوت بود ولی من در درون زمین برای تیم ملی شما جنگیدم.

کی‌روش در پاسخ به سوال خبرنگاری غیرایرانی مبنی بر اینکه با توجه به اشاره به آهنگ «الان پایان اینجاست»، در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد، گفت: من آینده بسیار خوبی را برای تیم ملی فوتبال ایران می‌بینم چراکه پایه‌های خوبی در حال حاضر بنا شده است. الان زمین بسیار خوبی دارند که بتوانند تمرینات خودشان را برگزار کنند. مرکز تمرینی خوبی را دارند که بتوانند بازیکنان استفاده کنند. حداقل در هشت سال آینده سرمربی تیم ملی انتخابش حول و حوش همین بازیکنان خواهد بود. مهمتر از هر چیزی میراثی است که باقی مانده است.

به گزارش ایسنا، کارلوس کی‌روش در پایان بدون پاسخ به سوالات سایر خبرنگاران از جایگاه بلند شد و هنگام خروج از سالن به سمت خبرنگار ایرانی رفت و نسبت به پرسش اعتراض کرد.

او هم‌چنین به سوال خبرنگار ایرانی درباره عذرخواهی از مردم ایران به دلیل قهرمان نشدن در جام ملت‌ها، اعتراض کرد و گفت که تو باید عذرخواهی کنی.

در پایان نشست نیز تعدادی از خبرنگاران ژاپنی ایستاده برای کی‌روش دست زدند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65206 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59886 بازدید ]
8 سال پيش [ 35093 بازدید ]
8 سال پيش [ 20429 بازدید ]
6 سال پيش [ 20009 بازدید ]
5 سال پيش [ 13699 بازدید ]
8 سال پيش [ 13444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12339 بازدید ]
6 سال پيش [ 10570 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9447 بازدید ]
6 سال پيش [ 9025 بازدید ]
4 سال پيش [ 8790 بازدید ]
4 سال پيش [ 8314 بازدید ]
5 سال پيش [ 7657 بازدید ]
7 سال پيش [ 7636 بازدید ]
3 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7361 بازدید ]
4 سال پيش [ 7275 بازدید ]
5 سال پيش [ 7263 بازدید ]
3 سال پيش [ 6474 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 707 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 878 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 743 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 730 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 906 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 724 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 893 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 683 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 583 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 639 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 649 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 74 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 231 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید