جمعه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ /
72088
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
25 بازدید
۰

پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکید بر ارتقا سلامت اداری و نوآوری در اجرای فرایندها گفت : برای پیشبرد راهبردهای سازمانی میثاق‌نامه تحول در ارس را بر پایه جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار تدوین و اجرای می کنیم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از […]



پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت
پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکید بر ارتقا سلامت اداری و نوآوری در اجرای فرایندها گفت : برای پیشبرد راهبردهای سازمانی میثاق‌نامه تحول در ارس را بر پایه جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار تدوین و اجرای می کنیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ارس رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان در نشست شورای معاونین و مدیران تعیین رویکرد جدید و چشم انداز روشن را محور تحول اداری و ارتقای عملکردی دانست و گفت : ابتکار عمل، خلاقیت و نوآوری در انجام فرایندها، تسهیل امور اجرایی و تکریم ارباب رجوع، ایجاد تعامل سازنده بین معاونت‌ها، تقویت و پایدارسازی منابع درآمدی، ارزیابی عملکرد واحدهای اجرایی براساس جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار، شش محور میثاق‌نامه تحول در ارس است.

هادی مقدم زاده با تاکید بر اینکه باید تدوین برنامه های اجرایی بر اساس میثاق نامه تحول باشد اضافه کرد : تأمین سلامت اداری و پاکدستی کارکنان یکی از اصول پایه در ساختار حاکمیتی سازمان است و ضرورت دارد با تقویت فرهنگ سازمانی، محیطی عاری از هرگونه فساد فراهم کنیم.

وی در ادامه لغزش عمدی یا سهوی در مسائل مالی سازمان را غیرقابل‌ اغماض و پذیرش دانست و گفت : هرگونه تخطی در این موضوع با برخورد قانونی همراه خواهدبود.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس با بیان اینکه ماندگار سازی گام های موثر در همه بخش ها باعث افتخار خواهد بود گفت : هرفرایندی که با سرعت بیشتر ، ابتکار عمل و خلاقیت منتج به افزایش و پایداری درآمدهای منطقه و سازمان شود باعث ارتقا رضایت عمومی و مورد تکریم است.

مقدم‌زاده همچنین هماهنگی و هم‌افزایی بین معاونت‌ها را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد : پیگیری وظایف هر بخش در چارچوب بودجه مصوب یک ضرورت است تا از موازی کاری و تداخل در برنامه های اجرایی جلوگیری شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان با بیان اینکه باید به پروژه های عمرانی روزشمار تعریف شود ادامه داد : برنامه ریزی دقیق برای اجرای تمامی امور خصوصا طرح های عمرانی ، زیربنایی و زیرساختی مطالبه عمومی است.

وی در بخش دیگری صحبت های خود راهبردکلان مدیریتی ارس را تلاش بی‌وقفه برای حل مشکلات دانست و تأکید کرد: در ساختار اجرایی ارس حب و بغض ها و برخورد سلیقه ای جایی ندارد و هر کاری که باعث نارضایتی عمومی شود برخورد خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس همچنین با تقدیر از عملکرد مدیران سابق و اسبق این سازمان گفت : تغییرات مدیریتی به معنای ضعف عملکرد مسئولان گذشته نیست ؛ بلکه فرصتی برای تزریق ایده‌های جدید به بدنه سازمان و ادای دین در مسیرآرمان های دین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر معظم انقلاب در جهت جلب رضایت اهالی منطقه و سرمایه گذاران است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72088 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57389 بازدید ]
7 سال پيش [ 32698 بازدید ]
8 سال پيش [ 18049 بازدید ]
5 سال پيش [ 17653 بازدید ]
4 سال پيش [ 11369 بازدید ]
7 سال پيش [ 11092 بازدید ]
8 سال پيش [ 9994 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8261 بازدید ]
7 سال پيش [ 7184 بازدید ]
5 سال پيش [ 6738 بازدید ]
3 سال پيش [ 6623 بازدید ]
3 سال پيش [ 6089 بازدید ]
4 سال پيش [ 5402 بازدید ]
6 سال پيش [ 5385 بازدید ]
2 سال پيش [ 5373 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
4 سال پيش [ 5184 بازدید ]
3 سال پيش [ 5174 بازدید ]
3 سال پيش [ 5102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 687 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 818 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 698 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید