جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
50743
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
369 بازدید
۰

وضعیت مجوز تولید ۴ قلم فرآورده گیاهی ضد کرونایی

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: هر ۴ فرآورده طبیعی با منشاء گیاهی مرتبط با بیماری کرونا که مجوز موقت تولید گرفته اند، دارای مصوبه کمیته اخلاق در پژوهش برای انجام کارآزمایی بالینی هستند.



وضعیت مجوز تولید ۴ قلم فرآورده گیاهی ضد کرونایی

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: هر ۴ فرآورده طبیعی با منشاء گیاهی مرتبط با بیماری کرونا که مجوز موقت تولید گرفته اند، دارای مصوبه کمیته اخلاق در پژوهش برای انجام کارآزمایی بالینی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش جهانپور، افزود: این چهار فرآورده گیاهی پس از ارائه مدارک و مستندات لازم، طبق ضوابط از جمله نتایج اولیه حاصل از مطالعه بالینی برای تصمیم گیری در کمیسیون قانونی تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) طرح موضوع شده اند.

وی افزود: نظر به نتایج مثبت اولیه حاصل از مطالعه بالینی ارائه شده و اخذ رأی موافقت از کمیسیون قانونی برای تولید و توزیع محدود این فرآورده‌ها، تا کنون دو فقره مجوز موقت ۶ ماهه برای تولید و توزیع محدود (برای تکمیل مطالعه بالینی) صادر شده و تمدید این مجوزها یا صدور پروانه ساخت، منوط به ارائه نتایج تکمیلی مطالعه بالینی و تأیید اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: مجوزهای مورد اشاره بر اساس مأخذ قانونی به صورت موقت ۶ ماهه صادر شده است. همچنین برای هیچیک از این فرآورده‌ها، ادعایی مبنی بر درمان کووید ۱۹ مطرح نبوده و صرفاً با توجه به نتایج حاصل از مطالعه بالینی اولیه و مستندات علمی ملی و بین المللی موجود و مونوگراف های مرتبط، مجوز موقت / موافقت برای صدور مجوز موقت با ادعای بهبود یا کمک به بهبود برخی علائم بیماری مذکور صادر شده است و تعدادی فرآورده دیگر با منشأ گیاهی نیز در حال طی روال قانونی فوق هستند.

جهانپور خاطرنشان کرد: کمیسیون قانونی تشخیص ماده ۲۰ مصوب قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی مصوب ۱۳۳۴ و اصلاحات بعدی آن، با ترکیبی از اعضای معتبر از نظر علمی، خوشنام و عاری از تعارض منافع به عنوان بالاترین مرجع قانونی همواره سعی کرده به دور از هرگونه سمت و سوی غیرعلمی و با اختیارات قانونی خود در جهت تأمین داروهای مورد نیاز بیماران و از سوی دیگر برای شکوفایی استعدادهای دانشمندان و نخبگان کشور از خلاقیت‌ها و نوآوری این فرهیختگان نیز استقبال نماید و با این رویکرد، ایران اسلامی در زمینه‌های مختلف داروسازی با افتخار به پیشرفته‌ترین کشور منطقه تبدیل شده است.

۵۰۸۳۰۴۲

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50743 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60197 بازدید ]
8 سال پيش [ 35392 بازدید ]
9 سال پيش [ 20695 بازدید ]
6 سال پيش [ 20316 بازدید ]
5 سال پيش [ 13995 بازدید ]
8 سال پيش [ 13710 بازدید ]
9 سال پيش [ 12615 بازدید ]
6 سال پيش [ 10850 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9736 بازدید ]
6 سال پيش [ 9270 بازدید ]
4 سال پيش [ 9057 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7909 بازدید ]
7 سال پيش [ 7902 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7540 بازدید ]
5 سال پيش [ 7515 بازدید ]
3 سال پيش [ 6926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1398 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1123 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1400 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 947 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1006 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2969 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1319 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 785 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 680 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 688 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 599 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 519 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 148 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 887 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید