چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۴ /
59308
۰۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
569 بازدید
۰

واکنش قالیباف به واژگونی اتوبوس‌ها و صف‌های طولانی واکسن کرونا

به گزارش آزانس خبری تبریز ما، محمد باقر قالیباف در جلسه صبح امروز(یکشنبه) در نطق پیش از دستور مجددا درگذشت تلخ سرباز معلم‌ها و خبرنگاران ایسنا و ایرنا را در سوانح جاده‌ای به ملت ایران و بازماندگان مرحومین تسلیت گفت. وی تأکید کرد: دستگاه‌های ‌مسئول باید با تدوین و اجرای آیین نامه‌های حمل و نقل، […]



به گزارش آزانس خبری تبریز ما، محمد باقر قالیباف در جلسه صبح امروز(یکشنبه) در نطق پیش از دستور مجددا درگذشت تلخ سرباز معلم‌ها و خبرنگاران ایسنا و ایرنا را در سوانح جاده‌ای به ملت ایران و بازماندگان مرحومین تسلیت گفت.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های ‌مسئول باید با تدوین و اجرای آیین نامه‌های حمل و نقل، حفظ امنیت جانی افراد را وظیفه خود بدانند و در برابر حوادث و سوانح پاسخگو باشند. کمیسیون‌های عمران و حقوقی مجلس علل این دو واقعه را بررسی و گزارش دقیق و شفاف آن را به مردم ارائه خواهند کرد.

قالیباف همچنین ضمن گرامی‌داشت چهلمین سالروز شهادت شهید بهشتی و یارانش در انفجار حزب جمهوری اسلامی، سالروز ترور مقام معظم رهبری و هفته قوه قضائیه گفت: شهید بهشتی به معنی واقعی کلمه سید شهدای انقلاب اسلامی بود چرا که تمام ویژگی‌های یک فرد انقلابی در وجود ایشان نمایان بود. مردم باوری و خداباوری راستین شهید بهشتی از ایشان مسلمانی انقلابی، دانشمندی برجسته سیاست مداری مردم‌دار ساخته بود. شهید بهشتی به تعبیر رهبری سنگ آسیاب ارزشمندی بود که با گردش خود ده‌ها اقدام اثربخش را پیش می‌برد و با انرژی خود دلهای جوانان را به مسیر انقلاب اسلامی امیدوار می‌کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهشتی چشم و چراغ مردم ایران بود، گفت: وظیفه کارگزاران کشور در تمامی دستگاه‌ها پیروی از آن شهید بزرگوار است. نشان دادن کارآمدی دین در حکومت، باور به حق مردم در تعیین سرنوشتشان، به کارگیری نیروهای مردم برای حل مشکلات و هراس نداشتن از قدم گذاشتن در راه روشن انقلاب اسلامی از مهم‌ترین وظایف خدمت‌گزاران مردم در مسئولیت‌ها و جایگاه‌های مختلف است.

قالیباف شهید بهشتی را نماد «یک سیاست‌مدار دین مدار» دانست و اظهار کرد: هنوز بعد از چهل سال آنطور که باید قدر ایشان دانسته نشده است. راز مظلومیت شهید بهشتی در ناشناخته بودن اوست. بهشتی، همچنان مظلوم است. اگر می خواهیم مظلومیت ایشان را برطرف کنیم باید اولا ویژگی‌های این مرد بزرگ را بشناسیم و ثانیاً او را الگوی سیاست‌ورزی مؤمنانه قرار دهیم.

رئیس مجلس گفت: قدرشناسی از شهدای هفت تیر زمانی جنبه عینی پیدا می‌کند، که این الگوها را پیش چشم بگذاریم و به آنها پایبند باشیم وگرنه خون آنها را که سرمایه سربلندی ماست، هدر داده‌ایم. امیدوارم ما نیز با الگوگیری از شهدای حادثه تلخ هفت تیر خادمان دلسوز و کارآمد این مردم باشیم.

قالیباف همچنین از رهبر معظم انقلاب بابت تزریق واکسن ایرانی برکت و «اعتماد به جوانان دانشمند» تشکر کرد و اظهار داشت: سیره رهبر انقلاب در حمایت عملی از تولید داخلی بی‌گمان موجب افزایش روحیه خودباوری و صدچندان شدن انگیزه دانشمندان و نخبگان جوان ایرانی و برای رساندن ایران به قله‌های پیشرفت علمی در جهان خواهد شد. همان طور که رهبری تأکید کردند انتظار می‌رود اسناد علمی، نتایج مراحل مختلف مطالعات بالینی واکسن ایرانی را به طور شفاف، دقیق و بر اساس استاندارد جهانی منتشر کند تا دنیا بیش از پیش به توان علمی جوانان ایران زمین پی ببرد.

وی در پایان گفت: بر اساس گزارش‌های مردمی در برخی مراکز برای تزریق نوبت دوم واکسن صف‌های طولانی تشکیل شده که مسئولین اجرایی باید هر چه سریع‌تر نسبت به سامان‌دهی این وضعیت اقدام کنند و علاوه بر این تسریع در روند واکسیناسیون و جلوگیری از وقوع موج‌های بعدی همه‌گیری انتظار به حق مردم از مسئولین اجرایی است که امیدوارم با نظارت کمیسیون بهداشت و درمان و مجلس تحقق عملی پیدا کند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21899

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59308 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59171 بازدید ]
8 سال پيش [ 34325 بازدید ]
8 سال پيش [ 19660 بازدید ]
6 سال پيش [ 19264 بازدید ]
5 سال پيش [ 12978 بازدید ]
8 سال پيش [ 12747 بازدید ]
8 سال پيش [ 11552 بازدید ]
6 سال پيش [ 9848 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8734 بازدید ]
6 سال پيش [ 8340 بازدید ]
4 سال پيش [ 8084 بازدید ]
4 سال پيش [ 7596 بازدید ]
5 سال پيش [ 6943 بازدید ]
7 سال پيش [ 6941 بازدید ]
3 سال پيش [ 6811 بازدید ]
4 سال پيش [ 6634 بازدید ]
4 سال پيش [ 6619 بازدید ]
5 سال پيش [ 6617 بازدید ]
3 سال پيش [ 5320 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 580 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 175 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 520 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 830 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 133 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 950 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 351 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 316 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید