جمعه, ۱۸ مهر ۱۴۰۴ /
81850
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
22 بازدید
۰

همکاری با تراکتورسازی گامی بلند برای تحول ناوگان حمل‌ونقل پستی

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، از آغاز همکاری‌های استراتژیک در زمینه لجستیک و تأمین ناوگان حمل‌ونقل پستی خبر داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «محمد احمدی» در بازدید از این گروه صنعتی، از برنامه‌ریزی برای همکاری استراتژیک […]



همکاری با تراکتورسازی گامی بلند برای تحول ناوگان حمل‌ونقل پستی
همکاری با تراکتورسازی گامی بلند برای تحول ناوگان حمل‌ونقل پستی

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، از آغاز همکاری‌های استراتژیک در زمینه لجستیک و تأمین ناوگان حمل‌ونقل پستی خبر داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «محمد احمدی» در بازدید از این گروه صنعتی، از برنامه‌ریزی برای همکاری استراتژیک در زمینه لجستیک و تأمین ناوگان حمل‌ونقل پستی از تولیدات این مجموعه خبر داد.

وی با اشاره به نیاز به نوسازی ناوگان پستی در پی رشد تجارت الکترونیک، تأکید کرد که توانمندی‌های تراکتورسازی می‌تواند به تأمین خودروهای مورد نیاز کمک کند و نقش مهمی در بهبود شبکه لجستیک کشور ایفا کند.

وی در حاشیه بازدید از خطوط تولید و مونتاژ شرکت تراکتورسازی و شرکت‌های خودروسازان دیزلی آذربایجان و موتورسازان اظهار داشت: این بازدید فرصت بسیار مناسبی است تا شرکت ملی پست بتواند نیازمندی‌های خود را در زمینه تأمین زیرساخت‌های حمل‌ونقل لجستیک بررسی کند. امروزه با رشد چشمگیر تجارت الکترونیک و افزایش حجم مرسولات پستی، نوسازی و توسعه ناوگان حمل‌ونقل پستی ضروری است. ظرفیت‌های تولیدی تراکتورسازی این امکان را فراهم می‌کند تا مذاکرات فنی برای تأمین خودروهای مورد نیاز پست را آغاز کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پست ایران تأکید کرد: در سال‌های اخیر، هم برای شبکه جمع‌آوری و توزیع درون‌شهری و هم برای شبکه حمل‌ونقل برون‌شهری، به خودروهای خاصی نیاز داریم که با توجه به توانمندی‌های تراکتورسازی، می‌توانیم به توافق برسیم. بررسی‌های اولیه درباره خودروهای تجاری و دیزل‌ژنراتورها نیز انجام شده است.

وی با اشاره به ضعف‌های شبکه لجستیک کشور، آن را فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی دانست و افزود: تراکتورسازی با سابقه درخشان و توانمندی‌های منحصربه‌فرد، می‌تواند سهم مهمی در تأمین نیازهای لجستیک خرده‌فروشی و توسعه شبکه حمل‌ونقل کشور ایفا کند.»

احمدی با اشاره به اشتغال‌زایی ۲۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در تراکتورسازی، این دستاورد را افتخاری ملی خواند و تصریح کرد: توسعه دانش بومی، برنامه‌ریزی منسجم و نقش کلیدی این مجموعه در چرخه اقتصادی کشور، الگویی برای سایر صنایع محسوب می‌شود. امروز از نزدیک شاهد تلاش‌ها و دستاوردهای ارزشمند همکاران در تراکتورسازی بودیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81850 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59194 بازدید ]
8 سال پيش [ 34348 بازدید ]
8 سال پيش [ 19679 بازدید ]
6 سال پيش [ 19281 بازدید ]
5 سال پيش [ 12985 بازدید ]
8 سال پيش [ 12769 بازدید ]
8 سال پيش [ 11577 بازدید ]
6 سال پيش [ 9863 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8747 بازدید ]
6 سال پيش [ 8364 بازدید ]
4 سال پيش [ 8103 بازدید ]
4 سال پيش [ 7619 بازدید ]
7 سال پيش [ 6963 بازدید ]
5 سال پيش [ 6961 بازدید ]
3 سال پيش [ 6833 بازدید ]
4 سال پيش [ 6655 بازدید ]
4 سال پيش [ 6643 بازدید ]
5 سال پيش [ 6639 بازدید ]
3 سال پيش [ 5345 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 ماه پيش [ 1596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید