چهارشنبه, ۷ آبان ۱۴۰۴ /
76508
۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
150 بازدید
۰

همتی: ۱۰ میلیون نفر زیرخط فقر رفتند

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ما در این جنگ اقتصادی پیروز خواهیم شد، گفت: در ۷ سال گذشته ۱۰ میلیون نفر به زیر خط فقر رفته‌اند. ما می‌دانیم مردم چه مشکلاتی دارند اما بر اساس امکاناتمان عمل می‌کنیم.



همتی: ۱۰ میلیون نفر زیرخط فقر رفتند
همتی: ۱۰ میلیون نفر زیرخط فقر رفتند

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ما در این جنگ اقتصادی پیروز خواهیم شد، گفت: در ۷ سال گذشته ۱۰ میلیون نفر به زیر خط فقر رفته‌اند. ما می‌دانیم مردم چه مشکلاتی دارند اما بر اساس امکاناتمان عمل می‌کنیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصاد و دارایی در جلسه علنی امروز مجلس در دفاع از برنامه‌های خود در مقابل استیضاح طی سخنانی اظهار داشت: همه می‌دانند دشواری‌های معیشت مردم چگونه است اما دوستان طوری صحبت می‌کنند که انگار ما از این موضوع خبر نداریم.

وی افزود: کسی که اقتصاد کشور را مدیریت می‌کند می‌داند ۷ سال تورم پیاپی ۴۰ درصدی چه بر سر معیشت مردم‌ آورده است. همه از این موضع خبر دارند اما از من نخواهید اطلاعاتی را بدهم که دشمن شاد شود و منافع ملی ما به خطر بیافتد.

همتی ادامه داد: ما حتما موفق خواهیم شد و در این جنگ اقتصادی پیروز خواهیم شد. سال ۹۷ مانند همین اتفاق رخ داد و من مسئولیت بانک مرکزی را گرفتم تا به مردم خدمت کنم. آن زمان اطرافیان ترامپ می‌گفتند ما چهلمین سال انقلاب در تهران هستیم اما مقابل آنها ایستادیم. هفته پیش عربستان بودم مسئولان صندوق بین المللی پول به من گفتند امروز یک سوال جهانی است که چگونه می‌شود یک کشور ۷ سال زیر فشارهای اقتصادی دوام بیاورند. در ۷ سال گذشته ۱۰ میلیون نفر به زیر خط فقر رفته‌اند. ما می‌دانیم مردم چه مشکلاتی دارند اما بر اساس امکاناتمان عمل می‌کنیم.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: من از استیضاح استقبال می‌کنم زیرا این حق نمایندگان مجلس است و این جلسه را هم برای تقویت همسویی با مشکلات و فشارهای خارجی ارزیابی می‌کنم. همه اعضای دولت درباره عملکرد دولت پاسخگو هستند و من هم از این قاعده مستثنا نیستم.

وی اظهار داشت: مهمترین مسئله اقتصاد کشور تورم مزمن است اما اخیرا نرخ تورم کاهشی شده است. سال گذشته همین موقع تورم سالانه ۴۲درصد بوده که امسال ۳۲ درصد شده است. علت رشد نقدینگی ارث بجا مانده از گذشته است که آثار آن ادامه دارد. ما ظرف پنج ماه گذشته ۸۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را تامین کردیم. امروز ۷۳ درصد هزینه‌های جاری را سازمان مالیاتی و ۸۰ درصد بودجه را وزارت اقتصاد تامین می‌کند.

همتی ادامه داد: در قانون برنامه هفتم و بانک مرکزی خودتان تصریح کردید که مسئول مسائل پولی و بانکی، بانک مرکزی است. پس ریشه تروم کسری بودجه ناترازی بانک‌ها و ناترازی تجاری بر می‌گردد. اما آیا عامل ناترازی بودجه وزارت اقتصاد است. در ناترازی بودجه مجلس دولت و سایر دستگاه‌ها مقصر هستند اما وزارت اقتصاد وظیفه تامین مالی را برعهده دارد. من امروز با افتخار می‌گوییم سازمان مالیاتی توانسته ۱۱۰۰ همت بودجه کشور را تامین کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76508 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59384 بازدید ]
8 سال پيش [ 34559 بازدید ]
8 سال پيش [ 19859 بازدید ]
6 سال پيش [ 19472 بازدید ]
5 سال پيش [ 13181 بازدید ]
8 سال پيش [ 12943 بازدید ]
8 سال پيش [ 11759 بازدید ]
6 سال پيش [ 10054 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8523 بازدید ]
4 سال پيش [ 8273 بازدید ]
4 سال پيش [ 7806 بازدید ]
5 سال پيش [ 7156 بازدید ]
7 سال پيش [ 7138 بازدید ]
3 سال پيش [ 6995 بازدید ]
4 سال پيش [ 6822 بازدید ]
4 سال پيش [ 6792 بازدید ]
5 سال پيش [ 6789 بازدید ]
3 سال پيش [ 5638 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 194 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 146 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 210 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 108 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید