سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ /
76739
۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
69 بازدید
۰

هشدار؛ کلاهبرداری‌ اینترنتی به بهانه ماه رمضان

رئیس پلیس فتا پایتخت در مورد انجام کلاهبرداری سایبری با عنوان نذورات رمضانی هشدار داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سردار داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از نیات خیرخواهانه شهروندان و فضای معنوی این ماه، اقدام به کلاهبرداری از […]



هشدار؛ کلاهبرداری‌ اینترنتی به بهانه ماه رمضان
هشدار؛ کلاهبرداری‌ اینترنتی به بهانه ماه رمضان

رئیس پلیس فتا پایتخت در مورد انجام کلاهبرداری سایبری با عنوان نذورات رمضانی هشدار داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سردار داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از نیات خیرخواهانه شهروندان و فضای معنوی این ماه، اقدام به کلاهبرداری از طریق تبلیغات فریبنده در فضای مجازی و ارسال پیامک‌های جعلی می‌کنند.

به گزارش مهر، رئیس پلیس فتا پایتخت با هشدار نسبت به این نوع جرایم اظهار کرد: یکی از روش‌های رایج کلاهبرداران، ایجاد کمپین‌های جعلی برای دریافت نذورات و کمک به نیازمندان است. این افراد با انتشار تصاویر و فیلم از افراد کم‌بضاعت، شهروندان را ترغیب به واریز وجه به حساب‌های نامعتبر می‌کنند.

وی در ادامه افزود: علاوه بر این، مجرمان سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت عناوینی مانند دریافت اینترنت رایگان در ماه رمضان، کمک به خیریه، دریافت کالابرگ ویژه و برنده شدن در قرعه‌کشی، کاربران را به کلیک روی لینک‌های آلوده ترغیب کرده و اطلاعات شخصی و بانکی آن‌ها را سرقت می‌کنند. همچنین، برخی اپلیکیشن‌های مذهبی که به ظاهر برای قرآن‌خوانی، ادعیه و جمع‌آوری فطریه طراحی شده‌اند، در واقع بدافزارهایی هستند که داده‌های کاربران را ذخیره و به سرقت می‌برند.

رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به برخی از نشانه‌های این نوع کلاهبرداری‌ها گفت: اگر شهروندان بدون شرکت در مسابقه‌ای، پیام یا تماس مبنی بر برنده شدن دریافت کردند، اگر از آن‌ها اطلاعات بانکی و شخصی درخواست شد، اگر لینکی ناشناس برای دریافت جایزه ارسال شد و یا اگر تحت فشار قرار گرفتند که باید سریع اقدام کنند، باید هوشیار باشند و از انجام هرگونه اقدام شتاب‌زده خودداری کنند.

سردار گودرزی برای پیشگیری از این نوع کلاهبرداری‌ها توصیه کرد: پیش از کمک به هر مؤسسه خیریه، حتماً از اعتبار آن اطمینان حاصل کنید و نذورات خود را فقط به حساب نهادهای رسمی و معتبر واریز کنید. بر روی لینک‌هایی که از منابع ناشناس و به نام خیریه ارسال می‌شود، کلیک نکنید.

وی ادامه داد: اطلاعات حساب بانکی و رمز کارت خود را در اختیار افراد یا سامانه‌های نامعتبر قرار ندهید. شماره‌های مشکوک را مسدود کرده و در صورت دریافت پیامک‌های جعلی، موضوع را به پلیس فتا گزارش دهید.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: ماه رمضان فرصت ارزشمندی برای انجام کارهای خیر است، اما شهروندان باید مراقب باشند تا نیت خیرخواهانه آن‌ها مورد سوءاستفاده قرار نگیرد. از طریق رعایت نکات امنیتی و افزایش آگاهی، می‌توان از افتادن در دام کلاهبرداران جلوگیری کرد.

شهروندان همچنین می‌توانند هرگونه مورد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره ۰۹۶۳۸۰ یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76739 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58428 بازدید ]
8 سال پيش [ 33658 بازدید ]
8 سال پيش [ 19002 بازدید ]
5 سال پيش [ 18595 بازدید ]
5 سال پيش [ 12360 بازدید ]
7 سال پيش [ 12035 بازدید ]
8 سال پيش [ 10910 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9219 بازدید ]
7 سال پيش [ 8093 بازدید ]
5 سال پيش [ 7708 بازدید ]
4 سال پيش [ 7508 بازدید ]
4 سال پيش [ 6987 بازدید ]
5 سال پيش [ 6327 بازدید ]
6 سال پيش [ 6294 بازدید ]
2 سال پيش [ 6241 بازدید ]
4 سال پيش [ 6044 بازدید ]
4 سال پيش [ 6034 بازدید ]
4 سال پيش [ 5950 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 497 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 209 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 890 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 217 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 701 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 94 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 306 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 763 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1252 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 476 بازدید ]