سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۴ /
61392
۱۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
968 بازدید
۰

مهره‌های یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر محاکمه شدند

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، جلسه محاکمه مهره‌های یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در سوئد به نام‌های «استفان کوین گیلبرت» و «سیمون کاسپر براون» به اتهام حمل مواد مخدر، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد. بنا بر کیفرخواست این دو مهره […]

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، جلسه محاکمه مهره‌های یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در سوئد به نام‌های «استفان کوین گیلبرت» و «سیمون کاسپر براون» به اتهام حمل مواد مخدر، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

بنا بر کیفرخواست این دو مهره شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در سوئد، استفان کوین گیلبرت متهم به حمل ۹ کیلو و ۸۰۰ گرم شیره تریاک و سیمون کاسپربراون متهم به حمل ۲۱ هزار قرص ترامادول هستند.

در ابتدای جلسه دادگاه با اعلام قاضی صلواتی، متهم استفان کوین به همراه مترجم خود در جایگاه قرار گرفت و در مقام دفاع، گفت: من در پوشش توریست با هدف قاچاق مواد مخدر وارد ایران شدم. از سوی فردی به نام احمد زائدی در سوئد اجیر شده بودم و قرار بود در قبال انتقال ۹ کیلو و ۸۰۰ گرم شیره تریاک به سوئد، پول دریافت کنم.

متهم استفان کوین در پاسخ به این سوال قاضی که آیا برای انتقال مواد به سوئد ماموریتی به او واگذار شده بود یا خیر؟ گفت: من در این رابطه چیزی نمی‌دانم، فقط می‌دانم که احمد زائدی که سوئدی نبود به من پیشنهاد داد این محموله مواد مخدر را از ایران به سوئد ببرم.

در ادامه جلسه دادگاه، نماینده دادستان با اشاره به اظهارات متناقض متهم استفان کوین در جلسات مختلف بازپرسی و دادرسی گفت: متهم استفان کوین در جلسات بازپرسی مدعی شده بود خودم شخصاً مواد مخدر را از تهران خریداری نکرده ام بلکه از طرف فردی به اسم احمد زائدی اجیر بودم کیف حامل مواد مخدر را از افرادی در تهران تحویل بگیرم و به سوئد ببرم، اما این متهم در جریان جلسه امروز دادگاه مدعی است که خودش مواد را از تهران خریداری کرده است.

وکیل متهم درباره اظهارات متناقض استفان کوین مدعی شد: موکل من، بیمار روانی است که مدارک پزشکی آن نیز موجود است و من نیز لایحه دفاعیه مبسوطی را در خصوص اتهام موکلم تنظیم کرده‌ام و به محضر دادگاه محترم ارائه می‌دهم؛ قاعدتاً در این زمینه باندی فعال است که موکل من اجیر شده بود.

در ادامه این جلسه دادگاه، دیگر متهم این پرونده سیمون کاسپر براون به همراه مترجم در جایگاه قرار گرفت و در توضیح اتهامش ناظر بر حمل ۲۱ هزار قرص ترامادول اعلام کرد هدفش از مشارکت در قاچاق مواد مخدر، کسب درآمد و مصرف شخصی بود.

این متهم افزود: من هم مثل کوین معتاد بودم و قرص مصرف می‌کردم. صرفاً برای کسب درآمد این کار را کردم. من کسی را در ایران نمی‌شناسم آن شخصی که در سوئد بود را می‌شناختم.

در ادامه جلسه دادگاه، نماینده دادستان با بیان اینکه متهم کاسپر براون از ابتدا به اتهام خود اقرار داشته است، گفت: این متهم تا به حال انگیزه و هدف خود را از این اقدام مشخص نکرده و با توجه به این که تعداد قرص‌ها زیاد بوده مشخص نیست که چه تعداد از قرص‌ها برای وی بوده است.

در ادامه جلسه دادگاه وکیل متهم کاسپر براون گفت: موکل من به مواد مخدر و ترامادول اعتیاد داشته و همین امر انگیزه او برای مشارکت در قاچاق مواد مخدر بوده است.

در پایان قاضی ضمن اعلام ختم این جلسه اعلام کرد زمان جلسه بعدی متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=25032

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61392 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59167 بازدید ]
8 سال پيش [ 34320 بازدید ]
8 سال پيش [ 19654 بازدید ]
6 سال پيش [ 19256 بازدید ]
5 سال پيش [ 12973 بازدید ]
8 سال پيش [ 12745 بازدید ]
8 سال پيش [ 11548 بازدید ]
6 سال پيش [ 9846 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8727 بازدید ]
6 سال پيش [ 8337 بازدید ]
4 سال پيش [ 8077 بازدید ]
4 سال پيش [ 7590 بازدید ]
5 سال پيش [ 6940 بازدید ]
7 سال پيش [ 6938 بازدید ]
3 سال پيش [ 6804 بازدید ]
4 سال پيش [ 6628 بازدید ]
4 سال پيش [ 6613 بازدید ]
5 سال پيش [ 6613 بازدید ]
3 سال پيش [ 5315 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 603 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 420 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1969 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 710 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2711 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 797 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 387 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید