شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ /
60648
۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۷:۵۲
404 بازدید
۰

ممنوعیت برگزاری عزاداری در اماکن سربسته و دسته‌روی در خیابان

به گزارش تبریز ما، عبدالرضا رحمانی فضلی در نوزدهمین نشست این قرارگاه که امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ گفت: در جلسه امروز قرارگاه، در اجرای دستور رئیس‌جمهوری محترم، جمع‌بندی که در سطح استان‌ها از سوی استانداران و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین دستگاه‌های مختلف از عملکردشان ظرف یک […]



به گزارش تبریز ما، عبدالرضا رحمانی فضلی در نوزدهمین نشست این قرارگاه که امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ گفت: در جلسه امروز قرارگاه، در اجرای دستور رئیس‌جمهوری محترم، جمع‌بندی که در سطح استان‌ها از سوی استانداران و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین دستگاه‌های مختلف از عملکردشان ظرف یک و نیم سال اخیر، ارائه شده است مطرح و تبادل نظر شد. همه این موارد در جلسه شنبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا طرح و مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مساله در مهار بیماری کرونا، رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی است، گفت: در جلسه امروز تاکید همه مسئولین و نمایندگان دستگاه‌ها بر این بود که با جدیت بیشتری مساله رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: پیشنهاد افزایش جرایم به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا داده می‌شود و همچنین تسریع در فرآیند اعمال جرایم به نیروی انتظامی و دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شد.
وزیر کشور در ادامه صحبت‌هایش به مساله پیشنهاد تعطیلی اشاره کرد و گفت: با توجه به طرح مجدد موضوع در در جلسه دیروز در محضر رئیس جمهوری محترم کشور، مقدمات، تهمیدات و شرایط مرتبط برای مؤثر شدن امر تعطیلات، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت تا پس از ارائه به ایشان، در جلسه ستاد تصمیم گیری شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا به موضوع مهم دیگر یعنی کمبودها و مشکلاتی که در حوزه برخی اقلام دارویی در کشور مطرح است اشاره کرد و گفت: نمایندگان وزارت بهداشت اطمینان دادند که موضوع سرم و مساله کمبود برخی دیگر از داروها حل شده است.
وی در ادامه گفت: در برخی جاها که مساله کمبود تجهیزات تخت در بیمارستان داشتیم که البته خیلی زیاد نبوده، تصریح شد که هر چه سریع‌تر حل شود.
تشکیل گروهی متشکل از نمایندگان وزارت کشور، وزارت بهداشت، نیروهای مسلح و سازمان برنامه بودجه از سوی قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با هدف کمک و تقویت نیروهای فعال در امر مقابله در استان‌ها و شهرستان‌ها از دیگر محورهای مورد اشاره دکتر رحمانی فضلی در نشست امروز بود و در این خصوص گفت: این گروه قرار است به چند تا استان سرکشی و با بازدید میدانی، مشکلات و مسائل موجود را احصا نموده و در مرحله بعد، تصمیمات لازم برای حل آنها اتخاذ می‌شود.
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ایام عزاداری دهه اول محرم اشاره کرد و گفت: متأسفانه گزارش‌هایی نامناسب از عدم رعایت پروتکل‌ها در برخی از مراسم‌های هیأت‌ها واصل شده است.
وی افزود: ضمن تشکر از همه کسانی که در این مناسبت و مناسک مذهبی رعایت کامل پروتکل‌ها را انجام می‌دهند اما باید توجه داشت عدم انجام رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه در اماکن سرپوشیده، مساله کنترل بیماری را در کشور دچار اشکال می‌کند.
وی تاکید کرد: با توجه به شرایط جدید، طبق پیشنهاد جدیدی که وزارت بهداشت در جلسه امروز ارائه دادند، مصوب شد که در اماکن سربسته مراسم از امشب برگزار نشود و همچنین “دسته‌روی” در خیابان‌ها قطعاً ممنوع است و این موضوع به نماینده سازمان تبلیغات اسلامی جهت اجرای دقیق ابلاغ شد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه از همه هیأت‌ها، مساجد و برگزار کنندگان مراسم‌ها واقعاً عاجزانه تقاضا می‌کنیم که مسائل مربوط به پروتکل‌های بهداشتی و ابلاغیه‌های مصوب قرارگاه و ستاد ملی را حتماً مراعات کنند.
وی در این خصوص گفت: مسئول نظارت و اجرای این تصمیم، سازمان تبلیغات و وزارت بهداشت است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با درخواست از مردم عزیز کشورمان برای رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی، خاطرنشان کرد: برخی از مجالس در داخل خانه‌ها برگزار می‌شود. خواهش ما این است که مراعات این موضوعات انجام شود.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه شرایط کنونی کشور به لحاظ روند شیوع بیماری خطیر و حساس است، گفت: هر کاری را که انجام دهیم اگر هماهنگی و همدلی مردم مثل موج‌های قبلی نباشد؛ امکان موفقیت نیست.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: مسائل و طرح‌هایی که امروز در جلسه مطرح شد آنهایی را که لازم است در ستاد دوباره مطرح شود به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارسال می‌شود و مصوباتی که از اختیارات قرارگاه است از امروز اجرایی می‌شود.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131032

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60648 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57598 بازدید ]
7 سال پيش [ 32870 بازدید ]
8 سال پيش [ 18231 بازدید ]
5 سال پيش [ 17844 بازدید ]
5 سال پيش [ 11551 بازدید ]
7 سال پيش [ 11291 بازدید ]
8 سال پيش [ 10191 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8443 بازدید ]
7 سال پيش [ 7354 بازدید ]
5 سال پيش [ 6918 بازدید ]
3 سال پيش [ 6810 بازدید ]
3 سال پيش [ 6287 بازدید ]
4 سال پيش [ 5604 بازدید ]
6 سال پيش [ 5574 بازدید ]
2 سال پيش [ 5547 بازدید ]
4 سال پيش [ 5353 بازدید ]
3 سال پيش [ 5316 بازدید ]
3 سال پيش [ 5280 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 776 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 188 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 232 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 48 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 224 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 556 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 466 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید