شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
56830
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
621 بازدید
۰

معاون استاندار: تابستان با کمبود آب و برق مواجه هستیم

کمبود آب و قطعی برق، چالش هر ساله تابستان‌ های آذربایجان شرقی؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به کاهش میزان بارندگی‌ها در سال زراعی جاری، گفت: به احتمال زیاد تابستان امسال با چالش کمبود آب و برق در استان مواجه خواهیم شد. به گزارش تبریز ما، جواد رحمتی در نشست ستاد […]



کمبود آب و قطعی برق، چالش هر ساله تابستان‌ های آذربایجان شرقی؛

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به کاهش میزان بارندگی‌ها در سال زراعی جاری، گفت: به احتمال زیاد تابستان امسال با چالش کمبود آب و برق در استان مواجه خواهیم شد.
به گزارش تبریز ما، جواد رحمتی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی، افزود: ضروری است دستگاه‌های ذیربط پیش‌بینی‌ها و اقدامات لازم برای مدیریت و اصلاح الگوی مصرف جهت عبور از اوج مصرف در تابستان را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۵ میلیارد تومان از سوی هیات دولت برای پروژه های آبرسانی استان تخصیص یافت، ادامه داد: این اعتبار برای اجرای خط انتقال آبرسانی از نهند به تبریز، پروژه حفر ۳۰ حلقه چاه در نهند و نیز افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ شماره ۵ آبرسانی زرینه رود در نظر گرفته شده است.
رحمتی اظهار داشت: متاسفانه با وجود پیگیری های انجام شده این مبلغ تاکنون در اختیار سازمان برنامه و بودجه استان جهت تخصیص به پروژه های مذکور قرار نگرفته است.
وی گفت: نمی توان بیش از این منتظر بود و لازم است برای تجهیز و اجرای پروژه حفر چاه ها از منابعی مانند حقوق دولتی معادن استفاده کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: باید به صورت جدی پیگیر این موضوع بود و به شورای امنیت کشور نیز منعکس شود که از یک سال پیش از وقوع بحران پیگیر اعتبارات مورد نیاز بوده ایم.
وی از تمام شهروندان استان خواست در مدیریت مصرف آب و برق با دستگاه های مسئول همکاری کرده و شرکت های آب و فاضلاب، آب منطقه ای، توزیع برق استان و برق منطقه ای آذربایجان نیز نسبت به آگاه سازی و اعلام هشدارها در خصوص کمبود پیش رو از اکنون اقدام کنند.
رحمتی با اشاره به اینکه سال گذشته، همکاری خوبی از سوی صنایع و مردم صورت گرفت، افزود: گله مندی مردم از عدم اطلاع رسانی قبلی نسبت به خاموشی ها بود و امسال در صورت ضرورت، اعمال خاموشی باید با اطلاع رسانی قبلی انجام گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه ها برای اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم نسبت به وضعیت اضطراری بخش آب و برق در کشور، گفت: ادارات نیز باید از ظرفیت های رسانه ای و تبلیغاتی در این خصوص استفاده کنند.
 

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127356

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56830 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59661 بازدید ]
8 سال پيش [ 34845 بازدید ]
8 سال پيش [ 20151 بازدید ]
6 سال پيش [ 19734 بازدید ]
5 سال پيش [ 13456 بازدید ]
8 سال پيش [ 13192 بازدید ]
8 سال پيش [ 12066 بازدید ]
6 سال پيش [ 10350 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9207 بازدید ]
6 سال پيش [ 8801 بازدید ]
4 سال پيش [ 8544 بازدید ]
4 سال پيش [ 8081 بازدید ]
5 سال پيش [ 7438 بازدید ]
7 سال پيش [ 7408 بازدید ]
3 سال پيش [ 7269 بازدید ]
4 سال پيش [ 7096 بازدید ]
4 سال پيش [ 7070 بازدید ]
5 سال پيش [ 7047 بازدید ]
3 سال پيش [ 6069 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 489 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 320 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 480 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 936 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 528 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 656 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 473 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 117 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 795 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 515 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 375 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 360 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 425 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 59 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 427 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید