سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۴ /
81774
۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
82 بازدید
۰

مدیران حق ندارند به دانش‌آموزان «برچسب» بزنند

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ مدرسه‌ای حق ندارد دانش آموزی را تحت عنوان «ضعیف بودن» ثبت نام نکند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی رغم اینکه وزیر آموزش و پرورش بارها بر ممنوعیت عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان اشاره داشته و این موضوع به‌صورت بخشنامه ابلاغ شده است اما گلایه‌هایی از سوی […]



مدیران حق ندارند به دانش‌آموزان «برچسب» بزنند
مدیران حق ندارند به دانش‌آموزان «برچسب» بزنند

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ مدرسه‌ای حق ندارد دانش آموزی را تحت عنوان «ضعیف بودن» ثبت نام نکند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی رغم اینکه وزیر آموزش و پرورش بارها بر ممنوعیت عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان اشاره داشته و این موضوع به‌صورت بخشنامه ابلاغ شده است اما گلایه‌هایی از سوی والدین مبنی بر عدم ثبت‌نام فرزندشان از سوی مدرسه به دلیل معدل‌های پایین و یا نمرات ضعیف به گوش می‌رسد که بسیاری از خانواده‌ها را بین اداره آموزش و پرورش منطقه و مدرسه سرگردان کرده است.

در این زمینه علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش  اظهار کرد: هیچ مدرسه‌ای حق ندارد دانش آموزی را تحت عنوان «ضعیف بودن» ثبت نام نکند.

وی با بیان اینکه دانش آموزی که در مدرسه‌ای تحصیل کرده، برای ثبت‌نام در میان پایه (رفتن به مقطع بالاتر) خود به خود ثبت نام می‌شود و اصلا نیازی به مراجعه پدر و مادر به مدرسه نیست افزود: اگر ارتقای مقطع در مدرسه جدید و در داخل محدوده سکونت  باشد، ثبت نام دانش‌آموزان انجام می‌شود مگر اینکه شرایط ثبت‌نام وجود نداشته باشد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اعلام کردیم، اگر کسی نمی‌تواند در مدرسه‌ای ثبت نام کند حتما به مناطق آموزش و پرورش مراجعه کند ادامه داد: در این شرایط این افراد در مدرسه دیگری ثبت نام می‌شوند.

فرهادی با بیان اینکه اگر برچسب «ضعیف» به یک دانش آموز بزنیم آسیبی به او وارد می‌شود که جبران پذیر نیست اظهار کرد: تاکید داریم هیچ دانش آموزی با این عنوان به خصوص در میان پایه نباید ثبت نامش با مشکلی مواجه شود.

به گزارش ایسنا، به‌استناد دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان سال تحصیلی ۱۴۰۵‌ـ‌۱۴۰۴ و ماده (۱۱) آیین‌نامه اجرایی مدارس، برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه و تعیین شرط معدل برای ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس دولتی ممنوع است، مگر در مواردی که مصوبه خاص مانند مدارس استعدادهای درخشان، شاهد و نمونه دولتی یا هنرستان‌ها در فرآیند انتخاب رشته وجود داشته باشد.

برای برخی رشته‌های شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش، شرایطی مانند مصاحبه یا آزمون ورودی ممکن است توسط شورای مدرسه تعیین شود که اجرای آن نیز با اطلاع اداره آموزش و پرورش منطقه انجام می‌گیرد.

همچنین برای تسریع در رسیدگی به اعتراضات خانواده‌ها، آموزش و پرورش با نصب QRکد در مدارس، امکان ثبت مستقیم شکایات توسط والدین را فراهم کرده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81774 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59165 بازدید ]
8 سال پيش [ 34317 بازدید ]
8 سال پيش [ 19653 بازدید ]
6 سال پيش [ 19254 بازدید ]
5 سال پيش [ 12972 بازدید ]
8 سال پيش [ 12744 بازدید ]
8 سال پيش [ 11545 بازدید ]
6 سال پيش [ 9842 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8721 بازدید ]
6 سال پيش [ 8332 بازدید ]
4 سال پيش [ 8074 بازدید ]
4 سال پيش [ 7590 بازدید ]
5 سال پيش [ 6938 بازدید ]
7 سال پيش [ 6937 بازدید ]
3 سال پيش [ 6804 بازدید ]
4 سال پيش [ 6627 بازدید ]
5 سال پيش [ 6612 بازدید ]
4 سال پيش [ 6611 بازدید ]
3 سال پيش [ 5312 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 427 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 352 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 627 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 350 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 391 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 605 بازدید ]