یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
60783
۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
771 بازدید
۰

متناسب‌سازی حقوق با تورم ضروری است

رئیس‌جمهور گفت: متناسب‌سازی حقوق با تورم ضروری است و صرفا به یک قشر تعلق ندارد. به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت شناخت دقیق از وضعیت اقتصادی کشور را لازمه تصمیمات اقتصادی دانست و اظهار داشت: اعداد و ارقام مرتبط […]



رئیس‌جمهور گفت: متناسب‌سازی حقوق با تورم ضروری است و صرفا به یک قشر تعلق ندارد.
به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت شناخت دقیق از وضعیت اقتصادی کشور را لازمه تصمیمات اقتصادی دانست و اظهار داشت: اعداد و ارقام مرتبط با وضعیت اقتصادی کشور باید بر مبنای شاخص‌های درست و پایدار باشد، لذا ضرورت دارد سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی «گزارش شناخت» از آخرین وضعیت اقتصادی کشور تهیه کنند تا بر مبنای آن تصمیم‌گیری‌ها انجام شوند.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: تصمیمات اقتصادی، نباید به هیچ عنوان پایه پولی کشور را افزایش دهد.
وی اصلاح ساختار بودجه را موضوعی ضروری و حائز اهمیت دانست و گفت: اصلاح ساختار بودجه جزو اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت است و لازم است بودجه، واقعی و عملیاتی تدوین شود.
رئیس‌جمهور اختلاف موجود در نرخ تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی و مرکز آمار ایران را موجب تضییع حقوق مردم دانست و گفت: نرخ تورم با حقوق مردم ارتباط مستقیم دارد و اختلاف موجود در این رابطه موجب تضییع حق الناس است که نباید به سهولت از کنار آن گذشت و باید برای رسیدن به آمار متقن، تدبیر شود.
رئیسی با تاکید بر اینکه وظیفه دولت اسلامی اجرای عدالت است، تصریح کرد: متناسب سازی حقوق با تورم یک امر ضروری است و صرفاً به یک قشر تعلق ندارد و باید همه گروه‌های شغلی را شامل شود.
وی برنامه‌ریزی برای کاهش هزینه‌ها، افزایش درآمدها و انضباط مالی را مورد تاکید قرار داد و گفت: انضباط مالی یکی از ویژگی‌های کار انقلابی است و لازم است همه دستگاه‌ها آن را در دستور کار خود قرار بدهند.
رئیس‌جمهور تلاش همه‌جانبه برای رفع تحریم‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: دولت همزمان با این تلاش‌ها، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را برای استفاده از منابع و ظرفیت‌های داخلی به کار خواهد گرفت تا در تکانه‌های اقتصادی وضعیت مردم دچار مشکل نشود.
در این جلسه سازمان برنامه و بودجه گزارشی از عملکرد منابع و مصارف عمومی کل کشور و پیش‌بینی‌های انجام شده تا پایان سال جاری ارائه کرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131260

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60783 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58758 بازدید ]
8 سال پيش [ 33915 بازدید ]
8 سال پيش [ 19286 بازدید ]
6 سال پيش [ 18853 بازدید ]
5 سال پيش [ 12618 بازدید ]
8 سال پيش [ 12339 بازدید ]
8 سال پيش [ 11189 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9476 بازدید ]
7 سال پيش [ 8359 بازدید ]
6 سال پيش [ 7953 بازدید ]
4 سال پيش [ 7732 بازدید ]
4 سال پيش [ 7241 بازدید ]
5 سال پيش [ 6566 بازدید ]
7 سال پيش [ 6559 بازدید ]
2 سال پيش [ 6457 بازدید ]
5 سال پيش [ 6299 بازدید ]
4 سال پيش [ 6266 بازدید ]
4 سال پيش [ 6231 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 340 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1983 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 394 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1042 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 298 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 444 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 484 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید