یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
77275
۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
155 بازدید
۰

ما قادریم به تمام مشکلات موجود غلبه کنیم

رئیس‌جمهور گفت: ما قادریم به تمام مشکلات موجود غلبه کنیم ولی برای غلبه کردن به مشکلات باید نگاه، رفتار، علم، هنر، اخلاق و همه چیزهایی را که داریم، جلوتر ببریم.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود پزشکیان که در سفری غیررسمی در تبریز حضور دارد به صورت سرزده در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان به مسجد دانشگاه تبریز رفت و ضمن شرکت در مراسم شب قدر، دقایقی در جمع شب زنده‌داران سخنرانی کرد.

وی در این مراسم با اشاره به سوره قدر اظهار کرد: این سوره می‌فرماید کتاب قرآن در شب قدر نازل شده است، کتاب برای عمل کردن است، صرفا برای خواندن نیست، خداوند قرآن را فرستاده که عمل کنیم.

وی افزود: قرآن فرستاده شده که ما را از تاریکی به سمت نور و از ذلت به سمت عزت هدایت کند.

پزشکیان اظهار کرد: هر کدام از ما باید قدر خود را در این شب مشخص کنیم، اگر به همین که هستیم راضی شویم پس همین شرایط هست، ولی اگر تصمیم بگیریم که کس دیگری باشیم کتاب نیز همین را می‌گوید.

وی با اشاره به اشعاری از مولوی در خصوص شب قدر و متن دعای جوشن کبیر، گفت:همه‌ی آنچه که در جوشن کبیر می‌خوانیم برای خودمان است، خود ما باید چارچوب را پیدا کنیم. این وضعیتی که در آن قرار داریم جایگاه ما نیست. هرکس در هر جایی هست باید تصمیم بگیرد بهترین شود.

وی ادامه داد: خدایی که ما داریم تمام خوبی‌ها است و ما باید خودمان را به خدا برسانیم، هرچند هیچ گاه نمی‌رسیم ولی باید پیش برویم برای بهتر شدن و مسلمان شدن.

رئیس‌جمهور یادآور شد: مسلمان دست مسلمان را می‌گیرد، مسلمان درد مسلمان را دید دردش می‌آید، نگرانی مسلمان را دید نگران می‌شود و در کل زندگی تلاش می‌کند با مسلمانها در عزت و سربلندی زندگی کند. ما باید جامعه‌ای بسازیم که اسلامی را که خدا، پیغمبر و امام گفته، در آن جاری کنیم.

وی اظهار کرد: عبادت برای اصلاح است، ماه مبارک رمضان برای تغییر بوده و ما امشب باید تصمیم بگیریم طرحی نو در اندازیم.

وی گفت: در این شب، قدر خودمان، محله، خانواده و کشورمان را به بهترین حالت رقم بزنیم، تصمیم بگیریم و تغییر بدهیم، اصلاح کنیم، بیدار و زنده شویم، جسمی پیدا کنیم که روحی در آن هست نه جسمی که مانند اشباح است؛ این چیزی‌است که باید تغییر کند.

پزشکیان افزود: امیدوارم خدا کمک کند ما به آگاهی و بیداری برسیم و آن‌وقت آمریکا و هیچ قدرتی نمی‌تواند در مقابل انسان‌هایی که به طرف خدا حرکت می‌کنند مانعی ایجاد کند. هیچ مانعی در مقابل مسلمانی که به طرف خداست ایجاد نخواهد شد.

وی خطاب به شب‌زنده‌داران گفت: دعا کنید ما تغییر پیدا کنیم. ما تصمیم گرفت‌ایم که تغییر پیدا کنیم شما هم تصمیم بگیرید که تغییر پیدا کنید.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اخلاق، صداقت، راستی، کرامت، گذشت، پشتیبانی و ید واحده بودن، همان چیزی است که در قرآن توصیه شده و ما باید به طرفش حرکت کنیم.

وی گفت: از خدا می‌خواهیم کمک‌مان کند تا شرمنده مردم‌مان، شهدای‌مان و امام‌مان نشویم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77275 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59676 بازدید ]
8 سال پيش [ 34854 بازدید ]
8 سال پيش [ 20159 بازدید ]
6 سال پيش [ 19741 بازدید ]
5 سال پيش [ 13466 بازدید ]
8 سال پيش [ 13201 بازدید ]
8 سال پيش [ 12078 بازدید ]
6 سال پيش [ 10359 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9211 بازدید ]
6 سال پيش [ 8814 بازدید ]
4 سال پيش [ 8554 بازدید ]
4 سال پيش [ 8090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7447 بازدید ]
7 سال پيش [ 7416 بازدید ]
3 سال پيش [ 7284 بازدید ]
4 سال پيش [ 7104 بازدید ]
4 سال پيش [ 7081 بازدید ]
5 سال پيش [ 7056 بازدید ]
3 سال پيش [ 6087 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 514 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 352 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 125 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1891 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 142 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 766 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 7447 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 92 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید