دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ /
78651
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
259 بازدید
۰

قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.



قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع
قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی یزدی‌خواه رییس مجمع نمایندگان استان تهران ضمن توضیح جلسه دیروز، با وزیر نیرو و برخی دیگر از مسئولین این وزارتخانه گفت: امروز ۴ ساعت جلسه با وزیر نیرو داشتیم که در این جلسه عملکرد وزارت نیرو در تامین برق پایدار برای منازل، صنوف، صنایع و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه ضمن مقایسه تطبیقی وضعیت تامین برق در این ایام با سال گذشته که قطعی برق بسیار کمتر بود، بحث شد. مسئولین وزارت نیرو بخشی از مشکلات را متوجه اورهال کردن نیروگاه‌هایی می دانستند که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته‌اند که باید تا قبل از آغاز پیک گرما در خرداد ماه این تعمیرات به اتمام برسد.

یزدی‌خواه با اشاره به کمبود آب در سال جاری گفت: با توجه به کمبود نذورات آسمانی، ذخیره آب در نیروگاه‌های برق آبی هم محدود شده و این موضوع هم خود عاملی شده که در عین کمبود آب شرب برای مردم در شهرهای مختلف با مشکل کاهش تولید برق در نیروگاه‌های کشور نیز مواجه شویم.

وی ضمن اشاره به بی عدالتی در خاموشی مناطق مختلف کشور خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضات ما در جلسه امروز نحوه خاموشی در استان‌های مختلف کشور است. ما خودمان از نزدیک شاهد بی‌عدالتی در خاموشی‌های استان تهران بوده‌ایم. این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه گفت: زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف می‌شوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشی‌ها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اصلاح الگوی مصرف در بین مردم، تاکید کرد: البته در کنار تمام موضوعاتی که متوجه وزارت نیرو می‌دانیم باید به موضوع مدیریت مصرف توسط مردم هم توجه داشت. سه درصد مصرف کنندگان در تهران به دلیل بدمصرفی، ۴۰ درصد هزینه برق را پرداخت می‌کنند. به همین منظور وزارت نیرو اعلام کرده که سامانه‌های پیامکی خود را فعال تر کرده تا برای مدیران ساختمان‌ها و افراد پیامک هشدار پرمصرفی انرژی صادر کند.

یزدی‌خواه در پایان ضمن اشاره به میزان ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق در کشور ۲۰ هزار مگاوات است که با اعمال خاموشی‌ها تنها ۵ هزار مگاوات عقب هستیم. مدیریت مصرف می تواند تمام مشکل ناترازی در کشور را حل کند. اگر مدیریت مصرف صورت نگیرد هر چقدر هم نیروگاه ایجاد کنید باز هم حریف مصرف نمی‌شوید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78651 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60388 بازدید ]
8 سال پيش [ 35589 بازدید ]
9 سال پيش [ 20874 بازدید ]
6 سال پيش [ 20482 بازدید ]
5 سال پيش [ 14170 بازدید ]
8 سال پيش [ 13888 بازدید ]
9 سال پيش [ 12781 بازدید ]
6 سال پيش [ 11021 بازدید ]
8 سال پيش [ 9937 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9413 بازدید ]
4 سال پيش [ 9207 بازدید ]
4 سال پيش [ 8758 بازدید ]
7 سال پيش [ 8072 بازدید ]
5 سال پيش [ 8062 بازدید ]
4 سال پيش [ 7980 بازدید ]
3 سال پيش [ 7958 بازدید ]
4 سال پيش [ 7694 بازدید ]
5 سال پيش [ 7658 بازدید ]
4 سال پيش [ 7209 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1340 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1667 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1712 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1367 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1340 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1688 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1162 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1234 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1304 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1141 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1140 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1100 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1053 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 544 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 151 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 705 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 1134 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 184 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 278 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 258 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید