مشکلات تیم کاتای تبریز بعد از گذشت وعده دو هفته ای رییس هییت کاراته استان و اداره کل ورزش و جوانان هنوز پابرجاست.
تداوم بی مهری مسئولین استان به تیم کاتای تبریز
مشکلات تیم کاتای تبریز بعد از گذشت وعده دو هفته ای رییس هییت کاراته استان و اداره کل ورزش و جوانان هنوز پابرجاست.
به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از آذرانجمن، تیم کاتای ایران «تبریز» در حال تلاش و کوشش برای کسب مدال در مسابقات آسیایی و جهانی هستند و زمان کمی برای حضور این تیم در این بازیها باقی مانده است.
اما متاسفانه در این مدت زمان کمی که برای ادامه تمریناتشان باقی مانده آنها همچنان بعد از گذشت دو هفته از وعده های محمد افسری، رئیس هیئت کاراته استان که در گفتگو با خبرنگار آذرانجمن بیان کرده بود، تا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی نهایتا تا یک الی دو هفته مشکلات تیم کاتای را رفع کنند؛ اما شاهد آن هستیم که این تیم همچنان از ابتدایی ترین امکانات محروم مانده و تماسی از طرف مسئولین استانی ورزش گرفته نشده است.
امیدواریم عدم حمایت و سو مدیریتهای موجود در ورزش استان منجر به آن نشود که ورزشکاران بااستعداد و حرفهای ما که تاکنون با استفاده از امکانات خود به این مرحله دست یافته و مدتها برای قرار گرفتن در این سطح زمان گذاشته و زحمت کشیدهاند افت شدیدی را تجربه نمایند.
asrtabriz.ir/news/147698