چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
47277
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
454 بازدید
۰

عواملی از درون وزارتخانه، بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌های صندوق هستند!

نامه سرگشاده اعضا شاغل و بازنشسته صندوق بازنشستگی آینده‌ساز، خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز ۲۱ آبان ماه، به انضمام اسامی ۷۵۰ نفر از امضا کنندگان و تایید کنندگان نامه به دفتر وزیر تحویل داده شد.


عواملی از درون وزارتخانه، بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌های صندوق هستند!

نامه سرگشاده اعضا شاغل و بازنشسته صندوق بازنشستگی آینده‌ساز، خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز ۲۱ آبان ماه، به انضمام اسامی ۷۵۰ نفر از امضا کنندگان و تایید کنندگان نامه به دفتر وزیر تحویل داده شد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، در این نامه، اصلی‌ترین خواسته اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز‌، بهره‌مندی از قوانین کار و تامین اجتماعی و دیگر قوانین حمایتی نظام همانند دیگر کارگران و بازنشستگان سراسر کشور اعلام شده است که این قوانین، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اصلاح اجحافات گسترده در حقوق ماهانه بازنشستگان، بهره‌مندی از قوانین کار و تامین اجتماعی همچون ماده ۷۶ قانون بازنشستگی سخت و زیان‌آور را شامل می‌شوند.

 

در این نامه آمده است:

 

“جناب آقای دکتر شریعتمداری

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

 

با سلام و عرض ادب

احتراما ضمن تشکر از اهتمام آن وزیر محترم و  وزارتخانه متبوعه در تدوین و تصویب اساسنامه جدید صندوق بازنشستگی آینده‌ساز طبق قانون ساختار نظام جامع تامین اجتماعی که پس از تصویب نهایی آن توسط ریاست محترم جمهوری، بارقه‌های امید را در دل‌های تک تک اعضا این صندوق روشن نموده و همانطوری‌که مستحضر می‌باشید؛ اعضا این صندوق بازنشستگی بویژه کارگران شاغل و بازنشسته آن سال‌ها بدلیل نادیده گرفته شدن مصوبات مجلس و تبصره‌های ۱-۲-۴  ماده ۱۱ قانون تشکیل وزارت بهداری و قوانین کار و تامین اجتماعی و سایر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های حمایتی نظام جمهوری اسلامی از سوی صندوق آینده‌ساز با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان بوده‌اند. با امیدواری به استقرار قانون در صندوق، مطالبات قانونی خود را تا اجرای اساسنامه جدید مسکوت نموده و با مشکلات کمرشکن کنار آمدند و دم نزدند تا اجرای قانون در صندوق به تعویق نیافتد.

 

اما متاسفانه با گذشت ۸ ماه از ابلاغ اساسنامه جدید و علیرغم نص صریح مفاد اساسنامه جهت اصلاح آیین‌نامه‌ها، اینک نه فقط تلاش‌های مورد انتظار توسط آن وزارتخانه صورت نمی‌گیرد، بلکه متاسفانه شاهد این هستیم که عواملی از درون وزارتخانه با خلق دستورالعمل‌هایی کاملا خلاف مفاد اساسنامه، با خریدن وقت بدنبال عقیم گذاشتن اصلاح آیین‌نامه‌ها هستند.

 

به نظر می‌رسد؛ انبوه مطالبات انباشته شده اعضا و میزان خسارات مادی و معنوی آنان از عدم اجرای قوانین نظام جمهوری اسلامی به طور صحیح به اطلاع وزیر محترم رسانده نمی‌شود و وزیر محترم در جریان نیستند که صندوق بازنشستگی آینده‌ساز در حق شاغل و بازنشسته خود مرتکب چه ظلم‌ها و ستم‌هایی می‌شود که به هیچوجه شایسته نیست.

 

بنابراین از آن مقام محترم استدعا داریم، در خصوص پایان دادن به محرومیت چندین ساله اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز از قوانین حمایتی نظام جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اجرای قوانین و مقررات ذکر شده در اساسنامه قانونی جدید و پیرو فرجه داده شده آن مقام محترم وزارت، دستورات ویژه و فوری صادر تا کلیه آیین‌نامه‌های صندوق حداکثر تا پایان آبانماه ۹۹ و براساس قوانین تامین اجتماعی، قانون کار و بخشنامه‌های حمایتی دولت اصلاح و اجرا گردانند.

 

با تشکر

اعضا صندوق بازنشستگی آینده‌ساز”

 

لازم به ذکر است؛ براساس مصوبه هیأت دولت، نظارت کلان و مسئولیت صندوق از ابتدای امسال به وزارت کار محول شده است.

 

گفتنی است اعضا صندوق بازنشستگی آینده ساز عمدتا کارگران شاغل و بازنشسته کارخانجات بزرگی همچون (مجموعه تراکتورسازی و ماشین سازی تبریز، کمباین سازی، لیفتراک سازی، هپکو، آذرآب و ماشین سازی اراک و مجموعه بزرگ ایرانخودرو و سایپا تهران) هستند که یک سوم از اعضا ۱۵۰۰۰ نفری صندوق در تبریز سکونت دارند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 47277 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60171 بازدید ]
8 سال پيش [ 35358 بازدید ]
8 سال پيش [ 20665 بازدید ]
6 سال پيش [ 20284 بازدید ]
5 سال پيش [ 13954 بازدید ]
8 سال پيش [ 13673 بازدید ]
8 سال پيش [ 12586 بازدید ]
6 سال پيش [ 10817 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9697 بازدید ]
6 سال پيش [ 9245 بازدید ]
4 سال پيش [ 9028 بازدید ]
4 سال پيش [ 8554 بازدید ]
5 سال پيش [ 7878 بازدید ]
7 سال پيش [ 7874 بازدید ]
3 سال پيش [ 7753 بازدید ]
4 سال پيش [ 7752 بازدید ]
4 سال پيش [ 7510 بازدید ]
5 سال پيش [ 7485 بازدید ]
3 سال پيش [ 6873 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1035 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1346 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1068 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1340 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1047 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1034 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 911 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 955 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1028 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 902 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 939 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 940 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 872 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 878 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 827 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 109 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 361 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 735 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 485 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 594 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 523 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1378 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید