سه شنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ /
82473
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
6 بازدید
۰

عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون از آن نه خیر مردم را می‌خواهند و نه خیر کشور را

نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: یک عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون از آن حضور دارند که موضوعات و بحث‌های سیاسی را مطرح می‌کنند و دنبال تضعیف دولت هستند این‌ها نه خیر مردم را می خواهند، نه خیر حاکمیت را می‌خواهند، نه خیر مملکت را می خواهند و نه خیر کشور را می‌خواهند.



عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون از آن نه خیر مردم را می‌خواهند و نه خیر کشور را
عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون از آن نه خیر مردم را می‌خواهند و نه خیر کشور را

نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: یک عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون از آن حضور دارند که موضوعات و بحث‌های سیاسی را مطرح می‌کنند و دنبال تضعیف دولت هستند این‌ها نه خیر مردم را می خواهند، نه خیر حاکمیت را می‌خواهند، نه خیر مملکت را می خواهند و نه خیر کشور را می‌خواهند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حمیدرضا گودرزی، درباره این که دولت چهاردهم یکسالگی خودش را پشت سر گذاشته است و کشور درگیر مسائل مختلف است اما برخی نمایندگان همچنان در دوران انتخابات مانده‌اند شع مردم به رئیس‌جمهور را غلط می‌خوانند عنوان کرد: با توجه به اتفاق ناگواری که برای ریاست ههخخمحترم دولت سیزدهم آقای رئیسی رخ داد، دولت چهاردهم متاسفانه زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که کشور در سخت ترین شرایط قرار داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که باید درک این موضوع را داشته باشیم که کشور ما امروز با کمترین درآمد ارزی کار می‌کند و فشارهای همه جانبه بر مردم وارد است، عنوان کرد: مردم به شدت تحت فشار هستند،‌ قشرهای دولتی، کارگری و غیره همه دچار بحران و مشکل شده‌اند و ما به جای این که بیاییم به خاطر بحث‌های انتخاباتی ۳ دیگر دولت و سیستم را زیر سوال ببریم باید دولت را کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که رهبری عنوان کردند که حتما باید دولت را حمایت کنیم، همه ما با تمام قوا دولت را کمک می کنیم منتها یک عده بسیار قلیلی در مجلس و بیرون حضور دارند که موضوعات و بحث های سیاسی را مطرح می‌کنند و دنبال تضعیف دولت هستند این‌ها نه خیر مردم را می خواهند، نه خیر حاکمیت را می‌خواهند، نه خیر مملکت را می خواهند و نه کلا خیر را می‌خواهند.

گودرزی بیان کرد: این عده غیر از غر زدن، تکه انداختن و مشکل ایجاد کردن برای مردم و دولت اقدامی نکردند و ماحصل اقدامات این‌ها باعث شد که امروز کشور دچار اشکال شود و هیچ تصمیم و برنامه‌ای برای کشور نمی‌توانند داشته باشند چراکه فقط به دنبال مواضع سیاسی هستند و مسائل سیاسی خودشان را دنبال می‌کنند و مردم هم خوب این‌ها را می‌شناسند.

وی درباره این که در سالگرد اتفاقات سال ۱۴۰۱ هستیم و برخی دوباره بحث لایحه عفاف و حجاب را مطرح می‌کنند آیا این گفته‌ها مصداق بارز آب در آسیاب دشمن ریختن نیست، گفت: فقط این موضوع نیست و بسیاری دیگر از موضوعات هم هست که آقایان دارند پیگیری می‌کنند برخورد ما با ویدئو پروجژکتور ۲۰ سال پیش چه بود؟ نتیجه برخورد ما با ویدئو ۲۰ سال پیش چه بود؟ نتیجه برخورد ما با ماهواره چه شد؟ این ها را ببینید و بیایید جلو تا به واتساپ و دیگر شبکه‌های اجتماعی برسید و ببینید ما با مردم چکار کردیم؟هیچ کجای دنیا با مردمش این جوری برخورد نمی‌کند که ما کردیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82473 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58984 بازدید ]
8 سال پيش [ 34122 بازدید ]
8 سال پيش [ 19484 بازدید ]
6 سال پيش [ 19071 بازدید ]
5 سال پيش [ 12807 بازدید ]
8 سال پيش [ 12567 بازدید ]
8 سال پيش [ 11375 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9665 بازدید ]
7 سال پيش [ 8551 بازدید ]
6 سال پيش [ 8157 بازدید ]
4 سال پيش [ 7902 بازدید ]
4 سال پيش [ 7435 بازدید ]
5 سال پيش [ 6779 بازدید ]
7 سال پيش [ 6760 بازدید ]
3 سال پيش [ 6674 بازدید ]
5 سال پيش [ 6472 بازدید ]
4 سال پيش [ 6446 بازدید ]
4 سال پيش [ 6435 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 36 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 42 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 142 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 123 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 69 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 139 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 138 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 270 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 832 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید