چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
44926
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰:۲۱
420 بازدید
۰

عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی

خرم‌آباد- عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور با انتقاد از عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی، گفت: بیمه فقط برای روزهای خوش نیست.



عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی

خرم‌آباد- عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور با انتقاد از عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی، گفت: بیمه فقط برای روزهای خوش نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی ابراهیمی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر عدم حمایت سازمان‌های بیمه از بیماران کرونایی، اظهار داشت: بله، متأسفانه شاهد عدم اجرای پروتکل‌های مربوط به کرونا هستیم، واقعیت این است که در تمام دولت‌هایی که پروتکل کرونا به شکل کامل اجرا می‌شود بخشی از کار مربوط به بیمه‌ها است یعنی باید پوشش بیمه‌ای به طور ۱۰۰ درصد انجام شود.

هزینه ۳۰ تا ۴۰ میلیونی برای درمان کرونا

وی، عنوان کرد: اما در کشور ما حتی داروی «رمدسیویر» که البته اثرگذاری آن را به عنوان یک پزشک متخصص تأیید نمی‌کنم تحت پوشش تحت پوشش بیمه‌ی قرار ندارد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: خانواده‌ها نه تنها باید با غم از دست دادن عزیزانشان کنار بیایند بلکه باید ۳۰ تا ۴۰ میلیون بابت هزینه درمان پرداخت کنند و این ظلم است.

ابراهیمی با بیان اینکه در برخی کشورها تضمین، توسعه و دسترسی به خدمات درمانی تسهیل شده مثلاً بعضی کشورها ۶۰۰ میلیون یورو پیش پرداخت به بیمه‌ها را داشته‌اند، گفت: موضوع دیگر استهمال حق بیمه‌ها و کاهش نرخ بیمه تأمین اجتماعی هم برای کارگر و هم کارفرما است.

وی، تاکید کرد: در عوض دولت باید این حق و حقوق را پرداخت کند.

سازمان‌های بیمه‌گر موظف به اجرای پروتکل‌های کرونا هستند

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک میلیارد یورو از سوی رهبری به بخش کرونا تخصیص پیدا کرده است، این اعتبار صرفاً باید در حوزه کرونا هزینه شود که موضوع بیمه نیز از زیرشاخه‌های اصلی کنترل کرونا است، افزود: زمانی که بیمار به علت عدم حمایت بیمه و یا نداشتن پوشش بیمه‌ای نتواند خود را درمان کند، پیامد آن افزایش مبتلایان به کرونا است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه ما در برخی کشورها شاهد معافیت موقت بازپرداخت حق بیمه و پرداخت بیمه بیکاری به پرسنل و افراد تحت پوشش هستیم، تصریح کرد: ورود جدی دولت در بخش بیمه ضروری است، از طرفی سازمان‌های بیمه گر هم در بخش خصوصی و هم دولتی موظف به اجرای پروتکل‌های کرونا هستند.

وی، تصریح کرد: بر خلاف تصور پروتکل تنها استفاده از ماسک نیست بلکه اجرای کامل پوشش بیمه‌ای نیز از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است، نمی‌توان گفت پروتکل بهداشتی کرونا رعایت شود اما نسبت به مسائل بیمه‌ی بی توجهی شود.

بیمه فقط برای روزهای خوش نیست

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور با بیان اینکه روزانه چندین هزار نفر مبتلا به کرونا در کشور شناسایی می‌شود، از این تعداد حداقل ۱۰ درصد نیاز به بستری شدن و دارو دارند، عنوان کرد: بنابراین و حتماً باید تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه وظیفه دولت است که در خصوص بیمه ورود کند، سیاست گذاری بیمه مربوط به شورای عالی بیمه زیر نظر رئیس جمهور و وزارت بهداشت است، افزود: متأسفانه دولت این قضیه را رها کرده است انتظار داریم دولت مسائل بیمه را رفع و از آن طرف نیز بیمه‌های خصوصی و دولتی پروتکل‌ها را در شرایط فعلی که مردم گرفتار هستند پای کار بیایند، نمی‌شود که فقط برای روزهای خوش باشند.

۵۰۵۷۳۶۷

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44926 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60171 بازدید ]
8 سال پيش [ 35359 بازدید ]
8 سال پيش [ 20666 بازدید ]
6 سال پيش [ 20288 بازدید ]
5 سال پيش [ 13956 بازدید ]
8 سال پيش [ 13673 بازدید ]
8 سال پيش [ 12587 بازدید ]
6 سال پيش [ 10823 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9698 بازدید ]
6 سال پيش [ 9246 بازدید ]
4 سال پيش [ 9029 بازدید ]
4 سال پيش [ 8556 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
7 سال پيش [ 7877 بازدید ]
4 سال پيش [ 7756 بازدید ]
3 سال پيش [ 7755 بازدید ]
4 سال پيش [ 7512 بازدید ]
5 سال پيش [ 7488 بازدید ]
3 سال پيش [ 6876 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1043 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1072 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1052 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1037 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 957 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1031 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 941 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 872 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 829 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1037 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 486 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 898 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 704 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 668 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 74 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 365 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 672 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 814 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 591 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 433 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید