دوشنبه, ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ /
79402
۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
64 بازدید
۰

شخصا پیگیر انتقال آب ارس به تبریز خواهم بود

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سید حمید پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، به ظرفیت های عظیم آذربایجان شرقی در عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تاریخی و معدنی اشاره کرد و افزود: شهرستان مرند پایتخت اقوام مختلف ایرانی در طول تاریخ بوده، تبریز مدنیتش را از دوره اشکانیان شروع‌کرده […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سید حمید پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، به ظرفیت های عظیم آذربایجان شرقی در عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تاریخی و معدنی اشاره کرد و افزود: شهرستان مرند پایتخت اقوام مختلف ایرانی در طول تاریخ بوده، تبریز مدنیتش را از دوره اشکانیان شروع‌کرده و در دوره های مختلف تاریخی جزء قطب های تاثیرگذار کشور بوده است.

وی ادامه داد: علامه طباطبایی، علامه جعفری و شیخ محمود شبستری جزء علمای برجسته ایران و شهید باکری یکی از فرماندهان جنگ دفاع مقدس است که می‌توان از آن به عنوان افتخار آذربایجان یاد کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های بی‌نظیر استان در عرصه صنعتی و اقتصادی، آذربایجان‌شرقی را رتبه نخست ذخایر معدنی در کشور عنوان کرد و افزود: آذربایجان‌شرقی با ۳۶ شهرک صنعتی و با ۶۶۵ معدن رتبه یک ذخایر معدنی کشور را دارد ولی متاسفانه همواره مدیران جمهوری اسلامی قسمت های ضعف و خالی کشور را دیده‌اند و به این ظرفیت ها توجه نکرده‌اند.

پورمحمدی به اعتراض نمایندگان آذربایجان‌شرقی در مجلس به تبعیض اعطای اعتبار مالی به پروژه انتقال آب خلیج‌فارس به کویر مرکزی ایران واکنش نشان داد و گفت: بخش خصوصی و مدیران استان اصفهان با همکاری و تعامل این پروژه را انجام داده‌اند.

وی تصریح کرد: مسئولان استان اصفهان در هفته های گذشته ۳۵ هزار میلیارد تومان از طریق مولد سازی در راستای تامین آب اصفهان هزینه کردند و در آذربایجان‌شرقی نیز این ابتکارات باید صورت گیرد.

وی آذربایجان شرقی را دروازه تجارت با اروپا و آسیای میانه دانست و افزود: ما باید از این ظرفیت ویژه بهره‌مند شویم.

معاون رئیس جمهور به پیگیری رفع تشریفات اداری انتقال آب ارس به تبریز تاکید کرد و گفت: شخصا پیگیر حل این مشکل خواهم بود.

وی با اشاره به احیای دریاچه ارومیه، به بهره‌مندی از ظرفیت های بین‌المللی و منطقه‌ای تاکید کرد و ادامه داد: باید سرعت استفاده از آب در حوزه آبریز دریاچه ارومیه کاهش یابد.

وی از وضعیت آزادراه تبریز_زنجان انتقاد کرد و افزود: یک فردی با خودرو از این آزاد راه عبور کند باید در آخر آزادراه جلوبندی خودرو را عوض کند.

پورمحمدی به تفویض اختیار استان‌ها به استانداران تاکید کرد و گفت: استان های مرزی باید با کشور های پیرامونی تجارت کنند که تبریز در این زمینه خیلی ظرفیت دارد.

در این جلسه مدیران کل ادارات آذربایجان شرقی به تشریح موانع و منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه‌کاره استانی پرداختند.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79402 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58621 بازدید ]
8 سال پيش [ 33858 بازدید ]
8 سال پيش [ 19224 بازدید ]
5 سال پيش [ 18809 بازدید ]
5 سال پيش [ 12557 بازدید ]
8 سال پيش [ 12206 بازدید ]
8 سال پيش [ 11117 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9417 بازدید ]
7 سال پيش [ 8292 بازدید ]
5 سال پيش [ 7891 بازدید ]
4 سال پيش [ 7676 بازدید ]
4 سال پيش [ 7194 بازدید ]
5 سال پيش [ 6519 بازدید ]
7 سال پيش [ 6498 بازدید ]
2 سال پيش [ 6400 بازدید ]
5 سال پيش [ 6239 بازدید ]
4 سال پيش [ 6220 بازدید ]
4 سال پيش [ 6163 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2211 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 68 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 813 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 568 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1008 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 711 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 308 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 524 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 265 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 504 بازدید ]