شنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ /
66325
۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
56 بازدید
۰

سولدو: اخباری یک بازیکن مهم برای ما بود

سرمربی تراکتور تاکید کرد که پروسه ترمیم خط میانی و حمله این تیم به زمان نیاز دارد.



سولدو: اخباری یک بازیکن مهم برای ما بود
سولدو: اخباری یک بازیکن مهم برای ما بود

سرمربی تراکتور تاکید کرد که پروسه ترمیم خط میانی و حمله این تیم به زمان نیاز دارد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتور با هدایت زونیمیر سولدو سامانی به نتایج خود بخشیده و طی سه هفته اخیر با بسته نگه داشتن دروازه اش، دو مساوی یک برد کسب کرده است. این تیم فردا در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر میزبان آلومینیوم اراک خواهد رفت.

سرمربی تراکتور در نشست خبری بازی فردا گفت: با تیم خوب آلومینیوم اراک بازی داریم. این تیم کار آماده سازی خود را به موقع شروع کرده و روند بسیار خوبی دارد. آنها در هفته های اخیر نتایج نسبتا خوبی گرفته اند. با تمام احترامی که به مربی آلومینیوم دارم، شناخت خوبی از این تیم در این چند روز پیدا کرده ام. تمام تمرکز من روی تراکتور است. ما در خانه خودمان بازی می کنیم و باید بازی مان را به آنها دیکته کنیم.

سولدو با اشاره به شکست تراکتور مقابل آلومینیوم در لیگ بیستم ادامه داد: آنها تیمی هستند که اینجا ما را شکست دادند. این می تواند یک انگیزه خوب برای بچه های ما باشد که بتوانیم شکست سال قبل را جبران کنیم. آلومینیوم تیمی است که از لحاظ دفاعی خوب است و تنها یک گل خورده است. ما هم تیم را آماده و یک ثبات نسبی پیدا کرده ایم. امیدوارم که فردا با ارائه یک بازی خوب نتیجه مناسبی کسب کنیم.

او درمورد به ثمر رساندن تنها یک گل توسط تیمش در سه بازی اخیر تاکید کرد: مدت کوتاهی است که این جا هستم و متاسفانه فاصله بین بازی ها خیلی کم است. ۵ روز ۵ روز بازی می کنیم و وقت زیادی صرف ریکاوری بازیکنان می شود. این زمان کوتاه هنوز وقتی به من نداده است. سعی می کنیم ولی تیم در همه نقاط بهتر شود و در خط حمله هم نمایش خوبی داشته باشیم. تیم ما نفرات زیادی ندارد ولی روی همه آنها حساب باز می کنیم. حساب اصلی روی آنهایی است که تمرینات بهتری انجام داده و آمادگی بیشتری داشته باشند. تغییرات هم در تیم همیشه خواهد بود.

سرمربی تراکتور در مورد اینکه تیمش در این سه بازی فقط یک گل زده گفت: ما خط دفاعی مان را تا حد زیادی شکل دادیم. برای خط میانی و حمله یک پروسه زمان دار نیاز داریم که آن را به شکل واقعی اش برسانیم. سعی می کنیم در تمرینات آینده بیشتر کار کنیم تا خط حمله مان بهتر کار کند و بیشتر گل بزند.

او در مورد غایبان تیمش برای بازی فردا گفت: اخباری یک بازیکن مهم برای ما بود ولی الان که آسیب دیده باید از جایگزین هایش استفاده کنیم. یک دروازه بان ۳۵ ساله داریم که می تواند جایگزین شود و کار را با او ادامه می دهیم. دو بازیکن هم آسیب جزئی دارند که در تمرین امروز بررسی می کنیم و امیدواریم که به بازی فردا برسند.

سرمربی تراکتور که روز گذشته تماشاگر ویژه بازی تیم های امید این باشگاه و ملوان بود در این خصوص گفت: علاقه شدیدی به بررسی کار بازیکنان جوان و امید دارم ولی فرصت استفاده از آنها را هنوز پیدا نکردیم. البته یک موقعیتی پیش آمد و پیشرفت شان را مشاهده کردیم و مسلما در آینده مدنظر من خواهند بود. امیدوارم هدف باشگاه این باشد که حداقل یکی دو بازیکن از این تیم به بزرگسالان منتقل شوند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66325 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60206 بازدید ]
8 سال پيش [ 35400 بازدید ]
9 سال پيش [ 20706 بازدید ]
6 سال پيش [ 20326 بازدید ]
5 سال پيش [ 14002 بازدید ]
8 سال پيش [ 13722 بازدید ]
9 سال پيش [ 12628 بازدید ]
6 سال پيش [ 10862 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9745 بازدید ]
6 سال پيش [ 9276 بازدید ]
4 سال پيش [ 9064 بازدید ]
4 سال پيش [ 8596 بازدید ]
5 سال پيش [ 7920 بازدید ]
7 سال پيش [ 7912 بازدید ]
4 سال پيش [ 7798 بازدید ]
3 سال پيش [ 7784 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
5 سال پيش [ 7524 بازدید ]
3 سال پيش [ 6945 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1100 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1379 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1412 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1138 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1127 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1094 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1096 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1400 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 963 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1013 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1085 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 939 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 993 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 937 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 877 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 94 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 53 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2862 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 74 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 58 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید