سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
59864
۲۴ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
391 بازدید
۰

دوگانگی تصمیم گیری باعث ایجاد مشکلات برای دامداران شده است

به گزارش تبریز ما، جلال محمودزاده در خصوص مشکلات نهاده‌های دامی اظهار داشت: به علت کاهش ۵۰ درصدی بارندگی طی امسال در کشور و خشکسالی به وجود آمده تولید علوفه و نهاده‌های دامی در کشور دچار مشکل شده است. وی ادامه داد: مشکلات به وجود آمد در تامین نهاده‌های دامی دامداران را با معضلات عدیده‌ای […]



به گزارش تبریز ما، جلال محمودزاده در خصوص مشکلات نهاده‌های دامی اظهار داشت: به علت کاهش ۵۰ درصدی بارندگی طی امسال در کشور و خشکسالی به وجود آمده تولید علوفه و نهاده‌های دامی در کشور دچار مشکل شده است.

وی ادامه داد: مشکلات به وجود آمد در تامین نهاده‌های دامی دامداران را با معضلات عدیده‌ای مواجه کرده به طوری که دامدار دیگر قادر به نگهداری دام نبوده و حتی دام مولد خود را که نیاز به نگهداری دارد به قیمت خیلی ناچیز به کشتارگاه می‌برد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در صورت ادامه‌دار بودن این معضلات در آینده کشور برای تامین فرآورده‌های دامی از جمله گوشت و لبنیات دچار مشکل خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه در بحث نهاده‌های دامی دوگانگی بین صنعت و معدن و تجارت و وزارت کشاورزی وجود دارد افزود: در صورتی که مجلس مصوب کرده است وضعیت تنظیم بازار نهاده‌های دامی بر عهده وزارت کشاورزی باشد نه صنعت و معدن و تجارت که این وظیفه ۱۸ ماه گذشته بر اساس سیاستگذاری و تصمیم سران سه قوه به وزارت صمت ارائه شد که این امر نیز غیر قانونی بوده است.

محمودزاده یادآور شد: در تاریخ ۴/۲۲ امسال  زمان واگذاری مسوولیت تنظیم بازار به وزات صمت سپری شد و ضروری است این قانون و تنظیم بازار بر عهده وزارت کشاورزی بازگردد در این راستا وزارت جهاد کشاورزی بایستی تصمیم گیرنده میزان و تعیین  زمان واردات نهاده‌های دامی را بر عهده داشته باشد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم دولت باری دیگر قانون مصوبه مجلس را اجرایی و مسوولیت تنظیم بازار نهاده‌های دامی را در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهد و جهاد کشاورزی با یک کاسه کردن نیازهای موجود اقدام به واردات نهاده کند.

محمودزاده اضافه کرد: دوگانگی به وجود آمده در وزارت جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت باعث شده است بانک مرکزی ارز مورد نیاز را تامین نکرده و همین امر موجب شده واردات نهاده‌های دامی انجام نشود و مشکلات در این خصوص را دوچندان کند.

وی با اشاره به اینکه در محاصره اقتصادی قرار داریم گفت: اما بیشتر مشکلات به وجود آمده در این خصوص  مشکلات مدیریتی بوده و دوگانگی در تصمیم‌گیری و عدم شفافیت در مسائل علت اصلی به وجود آمد مشکلات و تامین نهاده‌های دامی شده است .

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دامداران در فشار و مشکلات عدیده‌ای هستند و مجبور شده‌اند دام‌های خود را با قیمت بسیار ناچیز به کشتارگاه ببرند و اگر این مشکل ادامه‌دار باشد و این وظیفه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار نگیرد و نهاده‌های مورد نظر از کشورهای مورد نظر وارد و در اختیار دامدار قرار نگیرد تا آخر سال  ممکن است کل دام مولد از بین برود و از چرخه تولید خارج و کشور از لحاظ تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ دچار مشکل خواهد شد.

محمودزاده اظهارداشت: کمیسیون کشاورزی مجلس طی روز گذشته نامه‌ای به ریاست جمهور در خصوص بازگرداندن وظیفه قانونی به جهاد کشاورزی در خصوص متولی بودن تنظیم بازار نهاده‌های دامی که به صورت غیر قانونی از این وزارت گرفته شده بود هر چه سریعتر بازگردانده شود تا وزارت جهاد کشاورزی هر چه سریعتر اقدامات لازم در خصوص واردات نهاده‌های دامی به کشور را انجام و تا حدود مشکلات دامداران مرتفع شود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=22609

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59864 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59699 بازدید ]
8 سال پيش [ 34886 بازدید ]
8 سال پيش [ 20186 بازدید ]
6 سال پيش [ 19767 بازدید ]
5 سال پيش [ 13488 بازدید ]
8 سال پيش [ 13221 بازدید ]
8 سال پيش [ 12106 بازدید ]
6 سال پيش [ 10383 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9233 بازدید ]
6 سال پيش [ 8841 بازدید ]
4 سال پيش [ 8579 بازدید ]
4 سال پيش [ 8115 بازدید ]
5 سال پيش [ 7477 بازدید ]
7 سال پيش [ 7434 بازدید ]
3 سال پيش [ 7309 بازدید ]
4 سال پيش [ 7126 بازدید ]
4 سال پيش [ 7102 بازدید ]
5 سال پيش [ 7079 بازدید ]
3 سال پيش [ 6137 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 551 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 543 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 397 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 375 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 439 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 768 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 653 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 360 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1969 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 115 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 99 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید