جمعه, ۱۲ دی ۱۴۰۴ /
79135
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
235 بازدید
۰

در نشست های پرهزینه ای که در حوزه علمیه برگزار می کنید کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انتظار اینست که وقتی قلم، قدم و زبان علمای دین به حرکت درمی‌آیند، باعث تحولی در زندگی مردم شوند.



در نشست های پرهزینه ای که در حوزه علمیه برگزار می کنید کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟
در نشست های پرهزینه ای که در حوزه علمیه برگزار می کنید کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انتظار اینست که وقتی قلم، قدم و زبان علمای دین به حرکت درمی‌آیند، باعث تحولی در زندگی مردم شوند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هفته گذشته در حوزه علمیه قم، دو اجلاسیه برگزار شد که یکی از آنها مربوط به مجلس خبرگان رهبری بود و دیگری به مناسبت یکصدمین سال تأسیس حوزه علمیه قم و یا به تعبیر برگزارکنندگان آن «بازتأسیس» این حوزه.

انتظار اینست که وقتی قلم، قدم و زبان علمای دین به حرکت درمی‌آیند، باعث تحولی در زندگی مردم شوند.

تا زمانی که دین عهده‌دار حکومت نبود، انتظار مردم از علمای دین به تحولات معنوی محدود بود ولی از زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و حکومت دینی در ایران تشکیل شد، انتظار تحولات مادی نیز به آن اضافه شد. درست است که مردم با انگیزه‌های مادی به انقلاب نپیوستند و همراهی آنها با امام خمینی با هدف نجات دادن کشور از سلطه استبداد داخلی و استعمار خارجی بود ولی همان مردم دین را مظهر عدالت می‌دانستند و این انتظار را هم از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشتند که با مبارزه علیه ظلم و تبعیض و فساد اقتصادی، زندگی مادی‌شان را نیز متحول کند.

این، وعده‌ای بود که بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی نیز به مردم دادند و با فریادهائی که ایشان در بیانیه‌ها، سخنرانی‌ها و پیام‌هایشان بر سر «مرفهین بی‌درد» می‌کشیدند و سفارش‌های مؤکدی که برای رسیدگی به «پابرهنه‌ها» می‌کردند همین هدف بسیار مهم را دنبال می‌کردند.

کلمات، جملات و فرازهائی که در بیانیه‌ها، سخنرانی‌ها و پیام‌های امام خمینی در تبیین این نکته که کشور، نظام و انقلاب متعلق به کوخ‌نشین‌ها هستند و مسئولان نظام موظفند به راهی بروند که فاصله‌های طبقاتی از بین بروند و خوی کاخ‌نشینی از فرهنگ این جامعه رخت بربندد و ثروتمندان نتوانند در مقدرات کشور تأثیرگذار باشند و برای عامه مردم تصمیم بگیرند، اگر یکجا جمع‌آوری شوند چند جلد کتاب قطور را تشکیل می‌دهند. اینها شعار نبودند، مؤسس نظام جمهوری اسلامی به این راه و روش اعتقاد راسخ داشت و این خط‌مشی بر مبانی فقهی ایشان مبتنی بود و با نگاه کلامی، فلسفی و عرفانی آن یگانه دوران گره خورده بود.

امروز جامعه ایرانی، نه در بخش معنوی و نه در بخش مادی با آنچه فلسفه انقلاب اسلامی و رسالت نظام جمهوری اسلامی – طبق آرمان‌های اعلام شده توسط امام خمینی – اقتضا دارد نسبتی ندارد. در فرهنگ و اخلاق و دین‌داری وضعیت بسیار نامطلوبی داریم و در تأمین زندگی مادی مردم علاوه بر اینکه عدالت را جاری نکرده‌ایم، بیش از ۳۰ میلیون نفر زیر خط فقر داریم و بعد از ۴۵ سال از استقرار حکومت دینی هنوز به توزیع یارانه و بسته‌های حمایتی و کالابرگ، که همگی اسامی بدلی همان «کوپن» زمان جنگ هستند، متوسل می‌شویم. فاصله طبقاتی بیداد می‌کند و کار به جائی رسیده که مقدرات اقتصادی کشور دوباره به دست امثال بابک زنجانی بزرگ‌ترین مفسد اقتصادی افتاده است!

در چنین شرایطی، وقتی اجلاسیه‌هائی از علمای دین و حوزه علمیه قم تشکیل می‌شود، حرف اول و آخر تمام حاضران باید پاسخ به مطالبات معنوی و مادی مردم باشد که متأسفانه نیست. اینکه برگزاری چنین اجلاس‌هائی با آنهمه شرکت‌کننده و هزینه و تبلیغات پرسروصدای رسانه ملی، هیچ بازتابی در جامعه ندارد و مردم هیچ اعتنائی به چنین وقایعی نمی‌کنند، باید علمای دین را وادار کند از خود بپرسند چرا مردم نسبت به این امور بی‌تفاوتند؟

پاسخ البته روشن است. برگزارکنندگان و حاضران در این اجلاس‌ها در فضائی سیر می‌کنند که با واقعیات زندگی مردم بیگانه است. در خود حوزه‌های علمیه و همان حوزه علمیه قم هم اکثریت علمای دین و طلاب علوم دینی از چنین فضائی فاصله دارند و خود را از آن بیگانه می‌دانند. حرف مشترک آنها با مردم اینست که حدود نیمی از این یک قرن که از تأسیس حوزه علمیه قم گذشته، در اختیار حکمرانی دینی بوده است. چرا حضرات در این اجلاس‌ها از کارنامه این حکمرانی چیزی نگفتند؟ مگر دین و حوزه‌های علمیه نباید در خدمت مردم باشند؟ لطفاً به این سؤال پاسخ بدهید که با میراث مؤسس حوزه علمیه قم و میراث مؤسس نظام جمهوری اسلامی چه کرده‌اید

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79135 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60111 بازدید ]
8 سال پيش [ 35296 بازدید ]
8 سال پيش [ 20611 بازدید ]
6 سال پيش [ 20219 بازدید ]
5 سال پيش [ 13908 بازدید ]
8 سال پيش [ 13609 بازدید ]
8 سال پيش [ 12524 بازدید ]
6 سال پيش [ 10763 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9642 بازدید ]
6 سال پيش [ 9192 بازدید ]
4 سال پيش [ 8992 بازدید ]
4 سال پيش [ 8494 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
7 سال پيش [ 7827 بازدید ]
3 سال پيش [ 7704 بازدید ]
4 سال پيش [ 7672 بازدید ]
4 سال پيش [ 7451 بازدید ]
5 سال پيش [ 7442 بازدید ]
3 سال پيش [ 6789 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 991 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 997 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1244 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1233 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 832 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 885 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 882 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 811 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 777 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 805 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 782 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 210 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید