پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
64088
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
76 بازدید
۰

در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

مربی تیم تراکتور خستگی را رقیب اصلی تیمش در بازی امشب مقابل پیکان دانست.



در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم
در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

مربی تیم تراکتور خستگی را رقیب اصلی تیمش در بازی امشب مقابل پیکان دانست.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم تراکتور در حالی که نیمه اول بازی با پیکان را با نتیجه یک بر صفر به سود خود به پایان رساند با دریافت گل زودهنگام در نیمه دوم، بازی برده را با تساوی عوض کرد. صحبت‌های حمید عبداللهی، مربی تیم تراکتور در نشست خبری پس از این بازی بخوانید:

خستگی رقیب اصلی تیم بود

همان‌گونه که از شارجه من در مصاحبه قبل از بازی آخرمان گفتم  ما تنها مشکلی که داشتیم، فشار بسیار زیادی در بازی‌های آسیایی به ما آمد. در نشست خبری قبل از بازی امشب هم گفتم که خستگی رقیب اصلی تیم بود. نه تنها تیم ما بلکه پرسپولیس هم امشب مساوی کرد و استقلال هم تا این لحظه که من صحبت می‌کنم باخته است.

در ساق پای بچه‌ها خستگی مشهود بود

نهایت تلاش‌مان را کردیم که بازیکنان را ریکاوری کرده و به پیک برسانیم. این کار را کردیم اما فکر می‌کنم که بازیکنان فقط در سی دقیقه ابتدایی بازی، بسیار خوب بازی کرده و سرزنده و بانشاط بازی کردند. کسانی که اهل فن باشند متوجه می‌شوند که در ساق پای بچه‌ها خستگی مشهود بود. مصدومیت زود هنگام خانزاده ناشی از همین خستگی بود که در مورد آن صحبت کردم. هرچند پیمان کشاورز که به جای خانزاده وارد زمین شد، با بازی خوب خود نشان داد که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

روی یک اشتباه فردی گل خوردیم

خیلی زود گل زدیم و در همان نیمه اول چند موقعیت خوب هم داشتیم که گل نشد. در نیمه دوم متاسفانه روی یک اشتباه فردی گل خوردیم. ۳۰-۳۵ دقیقه پایانی کار هم  فقط پرتاب اوت بود. هر چه ما می‌گرفتیم، بازی دوباره چند دقیقه می‌رفت روی اوت! از نتیجه اصلا راضی نیستیم. آقای خطیبی هم در رختکن همین را گفتند.

خستگی بلای جان‌مان شد

منطقی باید بگویم که خستگی بلای جان مان شد. امیدوارم که در بازی بعدی که ۵-۴ روز بعد خواهد بود بتوانیم این مشکل را حل کنیم. این فاصله کم بازی‌ها به خصوص تیم‌های آسیایی را اذیت می‌کند.

در مورد اشکان و مسعود چیز خاصی نیست که بگویم

باشگاه پیش از این نظر خود را اعلام کرده بود. اشکان و مسعود از بزرگان تیم ما هستند. در آسیا هر وقت در زمین حضور داشتند نهایت تلاش‌شان را کردند. همان‌طور که باشگاه گفت اشکان و مسعود حتما از سرمربی و باشگاه مرخصی گرفتند و چیز دیگری نمی‌توانم بگویم. آقای آذرنیا و باشگاه هم همین را گفتند که مرخصی هستند و برمی‌گردند. یادتان باشد در مورد تیم‌هایی چون تراکتور چنین خبرهایی زیاد است و چیز خاصی نیست و اگر بود می‌گفتم چون سعی می‌کنم همیشه صادق باشم. این بازیکنان به قدری باشخصیت هستند که مساله پیش نیاید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64088 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60184 بازدید ]
8 سال پيش [ 35378 بازدید ]
9 سال پيش [ 20683 بازدید ]
6 سال پيش [ 20305 بازدید ]
5 سال پيش [ 13979 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12604 بازدید ]
6 سال پيش [ 10842 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9719 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8579 بازدید ]
5 سال پيش [ 7893 بازدید ]
7 سال پيش [ 7890 بازدید ]
4 سال پيش [ 7779 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7531 بازدید ]
5 سال پيش [ 7504 بازدید ]
3 سال پيش [ 6909 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1335 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1380 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1103 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1095 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1384 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1367 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 995 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1059 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 900 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 852 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 146 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 78 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1695 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 68 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 233 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید