چهارشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۴ /
50745
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
409 بازدید
۰

داروی کاهش خونریزی در بهبود کووید۱۹ موثر است

مطالعه اخیر نشان می دهد داروی کاهش خونریزی در زمان جراحی موسوم به aprotinin می تواند مانع از ورود کروناویروس به سلول های میزبان شود.



داروی کاهش خونریزی در بهبود کووید۱۹ موثر است

مطالعه اخیر نشان می دهد داروی کاهش خونریزی در زمان جراحی موسوم به aprotinin می تواند مانع از ورود کروناویروس به سلول های میزبان شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه گوته آلمان معتقدند داروی aprotinin می‌تواند از بیماری کووید ۱۹ پیشگیری کند.

اگرچه ممکن است با استفاده از یک واکسن مؤثر زندگی تا حد زیادی به حالت عادی برگردد، اما ریشه کن کردن کووید ۱۹ بعید به نظر می‌رسد. احتمالاً انسان‌ها مجبور هستند با این ویروس زندگی کنند و ممکن است در نهایت فصلی شود.

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد که داروی ضد خونریزی aprotinin (ترازیلول) می‌تواند از ورود کروناویروس به سلول‌های میزبان جلوگیری کند. به گفته محققان، آپروتینین می‌تواند از پیشرفت کووید ۱۹ به یک بیماری شدید و سیستمیک جلوگیری نماید.

آپروتینین یک مهارکننده فیبرینولیز است، فرآیندی که منجر به تجزیه لخته‌های خون می‌شود. پزشکان گاهی اوقات در حین جراحی از این دارو استفاده می‌کنند تا خطر خونریزی و در نتیجه نیاز به تزریق خون کاهش یابد.

آپروتینین همچنین یک مهارکننده پروتئاز است که در مورد بیماری کووید ۱۹ نقش پیشگیرانه دارد.

این بدان دلیل است که تجزیه پروتئین کروناویروس که پروتئاز انجام می‌دهد، یک مرحله اساسی در چرخه زندگی ویروسی است و به ویروس اجازه دسترسی به سلول‌های بدن را می‌دهد. این تجزیه باید صورت بگیرد تا ویروس بتواند به گیرنده‌های خود در سطح سلول‌های بدن ما متصل شود.

محققان آپروتینین را هم قبل و هم بعد از آلوده شدن سلول‌ها به ویروس، به آنها اضافه کردند. نتایج نشان داد که آپروتینین در هر دو حالت، به طور مؤثری از ورود ویروس به سلول‌ها و در نتیجه از تکثیر آنها جلوگیری کرد.

نتایج نشان می‌دهد که آپروتینین در ممانعت از تکثیر ویروس بسیار مؤثر است و پزشکان می‌توانند از آن برای بیماران کرونایی استفاده نمایند.

محققان درصدد انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

۵۰۸۳۰۲۰

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50745 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59174 بازدید ]
8 سال پيش [ 34332 بازدید ]
8 سال پيش [ 19664 بازدید ]
6 سال پيش [ 19267 بازدید ]
5 سال پيش [ 12980 بازدید ]
8 سال پيش [ 12750 بازدید ]
8 سال پيش [ 11559 بازدید ]
6 سال پيش [ 9854 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8736 بازدید ]
6 سال پيش [ 8347 بازدید ]
4 سال پيش [ 8089 بازدید ]
4 سال پيش [ 7603 بازدید ]
5 سال پيش [ 6945 بازدید ]
7 سال پيش [ 6944 بازدید ]
3 سال پيش [ 6814 بازدید ]
4 سال پيش [ 6641 بازدید ]
5 سال پيش [ 6623 بازدید ]
4 سال پيش [ 6622 بازدید ]
3 سال پيش [ 5326 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 678 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 467 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 890 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 546 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 353 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 559 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 357 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 553 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید