جمعه, ۱۲ دی ۱۴۰۴ /
82815
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
86 بازدید
۰

حذف یارانه پردرآمدها تکلیف مجلس و برنامه هفتم است

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان درباره حذف یارانه ۳ میلیون نفر از افراد دهک‌ها گفت: دولت مکلف است یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد (دهک‌های هشتم، نهم و دهم) را حذف کند.



حذف یارانه پردرآمدها تکلیف مجلس و برنامه هفتم است
حذف یارانه پردرآمدها تکلیف مجلس و برنامه هفتم است

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان درباره حذف یارانه ۳ میلیون نفر از افراد دهک‌ها گفت: دولت مکلف است یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد (دهک‌های هشتم، نهم و دهم) را حذف کند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان جزئیات حذف یارانه ۳ میلیون نفر را تشریح کرد. احد رستمی با اشاره به بند (پ) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، مصوب نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: دولت مکلف است یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد (دهک‌های هشتم، نهم و دهم) را حذف کند.

وی تاکید کرد: بر اساس این قانون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف بوده از مرداد امسال حذف یارانه نقدی حدود یک میلیون خانوار را انجام دهد.

به گفته وی در این مرحله با بررسی‌های صورت گرفته روی شاخص‌های درآمدی و دارایی خانوارهای کشور حدود یک میلیون از خانوارهای با سرانه درآمد ماهانه بیشتر از ۱۰ میلیون شناسایی و حذف شده است.

رستمی ادامه داد: این سرانه در برگیرنده هزینه اجاره مسکن خانوار نیست و بر اساس بعد خانوار محاسبه شده است. بر اساس داده‌های بودجه خانوار مرکز آمار ایران، سرانه درآمد هر خانواده ایرانی در دهک هشتم را در اسفندماه سال گذشته ۱۰ میلیون تومان در ماه برآورد شده است. از این رو، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم این میزان درآمد را بعد از کسر هزینه مسکن به عنوان شاخص شناسایی ۳ دهک بالا انتخاب کرده است.

به گفته این مسئول دولتی از ابتدای شهریورماه سرپرستان خانوار به مدت ۲۰ روز فرصت دارند برای مشاهده جزئیات و یا ثبت درخواست به آدرس https://hemayat.sfara.ir مراجعه کنند. اطلاعات اظهاری سرپرست خانوار در حوزه‌های درآمدی، تراکنش‌های بانکی و محل سکونت مجدداً با داده‌های ثبتی دستگاه‌های متولی داده، صحت‌سنجی و در صورت تأیید استحقاق دریافت یارانه مطابق قانون یارانه خانوارها مجدداً برقرار خواهد شد.

رستمی تاکید کرد: مطابق بند (پ) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، دولت مکلف است از محل منابع حاصل از حذف یارانه نقدی دهک‌های هشتم، نهم و دهم، ماده ۴۵ قانون مالیات بر ارزش افزوده و بازنگری در سیاست‌های حمایتی، حداقل مبلغ ۴۰۰ هزار میلیارد ریال را به عنوان بسته حمایت از معیشت محرومان اختصاص دهد. این منابع صرف حمایت از خانوارها و اقشار نیازمند، از جمله خانوارهای دچار فقر شدید که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند و همچنین افزایش اعتبار کالابرگ برای خانوارهای تحت پوشش و دهک‌های پایین درآمدی خواهد شد.

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان در پایان یادآور شد: در دوره اول پرداخت کالابرگ در سال ۱۴۰۴ حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان (همت) برای خانوارهای دهک اول تا هفتم تخصیص یافت.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82815 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60116 بازدید ]
8 سال پيش [ 35302 بازدید ]
8 سال پيش [ 20620 بازدید ]
6 سال پيش [ 20225 بازدید ]
5 سال پيش [ 13909 بازدید ]
8 سال پيش [ 13614 بازدید ]
8 سال پيش [ 12530 بازدید ]
6 سال پيش [ 10769 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9647 بازدید ]
6 سال پيش [ 9200 بازدید ]
4 سال پيش [ 8994 بازدید ]
4 سال پيش [ 8499 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
7 سال پيش [ 7833 بازدید ]
3 سال پيش [ 7708 بازدید ]
4 سال پيش [ 7678 بازدید ]
4 سال پيش [ 7454 بازدید ]
5 سال پيش [ 7445 بازدید ]
3 سال پيش [ 6799 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1243 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1002 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1005 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 964 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 859 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 900 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 843 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 817 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 781 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 813 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 786 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1023 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 140 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 129 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 165 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید