سه شنبه, ۱۰ تیر ۱۴۰۴ /
76966
۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
82 بازدید
۰

جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نمی‌نشیند، مگر اینکه آمریکا از قلدری دست بکشد

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه ایران به هیچ عنوان از ارزش های اسلام و انقلاب اسلامی کوتاه نمی‌آید گفت: جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نمی‌نشیند، مگر اینکه آمریکا از قلدری دست بکشد، هر چند باور نداریم از قلدری دست بکشد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حجت الاسلام و المسلمین […]



جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نمی‌نشیند، مگر اینکه آمریکا از قلدری دست بکشد
جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نمی‌نشیند، مگر اینکه آمریکا از قلدری دست بکشد

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه ایران به هیچ عنوان از ارزش های اسلام و انقلاب اسلامی کوتاه نمی‌آید گفت: جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نمی‌نشیند، مگر اینکه آمریکا از قلدری دست بکشد، هر چند باور نداریم از قلدری دست بکشد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل در خطبه نماز جمعه تبریز با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مذاکره اظهار کرد: ما به هیچ عنوان از ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی کوتاه نمی‌آییم و همیشه با استکبار و صهیونیست جهانی مبارزه می‌کنیم.

وی با اشاره به وضعت تورم و فشار اقتصادی کشور افزود: زحماتی در این راستا کشیده می‌شود اما باید سعی و تلاش‌ها افزایش یابد و تورم افسار گسیخته و نرخ ارز کنترل شود چرا که بر معیشت مردم فشار می‌آورد و دولت باید برنامه‌های میان مدت و بلندمدت داشته باشد.

وی ادامه داد: دولت باید توجه خاصی به فقرا و مستمندان داشته باشد به خصوص که ایام نوروز را پیش رو داریم.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل گفت: برخی رستوران‌ها با مجوز برای بیماران و مسافران خدمات ارائه می‌کنند اما روزه‌خواری علنی در ملاعام بی‌احترامی است باید این هنجارشکنی کنترل شود.

وی با تبریک ۱۵ رمضان ولادت امام حسن مجتبی (ع) گفت: روایتی از پیامبر(ص) است که امام حسن(ع) را مظهر عقلانیت می‌نامند. امام حسن(ع) مظلوم واقع شد تا اسلام حفظ شود.

امام جمعه تبریز با توصیه مردم به صرفه جویی در انرژی گفت: امسال رحمت الهی کم باریده است و باید در کنار دعا و درخواست از خدا برای عنایت بیشتر از این رحمت مصرف آب را مدیریت کرده و به اندازه مصرف کنیم.

وی با اشاره به پویش نه به تصادف افزود: تصادفات خسارت بزرگی به مردم و کشور وارد می‌کند و سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در این راه کشته می‌شوند و بسیاری مصدوم می‌شوند و هزینه‌های فراوانی برای خانواده‌ها ایجاد می‌شود.

وی بر لزوم پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی و رعایت سرعت مطمئنه و سایر مقررات رانندگی در ایام تعطیلات تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل به مراسم چهارشنبه سوری امسال نیز اشاره کرد و گفت: چرا تفریح را تبدیل به مرگ، جراحت و ناراحتی تبدیل کنیم؟ امسال که چهارشنبه سوری با شب‌های قدر مصادف است باید بیشتر مواظب باشیم تا حرمت ماه رعایت شود و از فرزندان خود مراقبت کنیم تا شادی‌ها به غم و غصه تبدیل نشود.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76966 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58428 بازدید ]
8 سال پيش [ 33658 بازدید ]
8 سال پيش [ 19002 بازدید ]
5 سال پيش [ 18596 بازدید ]
5 سال پيش [ 12360 بازدید ]
7 سال پيش [ 12035 بازدید ]
8 سال پيش [ 10910 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9221 بازدید ]
7 سال پيش [ 8093 بازدید ]
5 سال پيش [ 7708 بازدید ]
4 سال پيش [ 7508 بازدید ]
4 سال پيش [ 6987 بازدید ]
5 سال پيش [ 6327 بازدید ]
6 سال پيش [ 6294 بازدید ]
2 سال پيش [ 6241 بازدید ]
4 سال پيش [ 6044 بازدید ]
4 سال پيش [ 6034 بازدید ]
4 سال پيش [ 5950 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 312 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 245 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 321 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1602 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 561 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 679 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 750 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 677 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 655 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 285 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 278 بازدید ]