یکشنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۴ /
54528
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰:۱۸
462 بازدید
۰

جلوگیری از سفر اتوبوسی بیماران کرونایی/ نظارت الکترونیکی مسافران

کنترل سلامت مسافران اتوبوس های بین شهری توسط وزارت راه و شهرسازی، یکی از مصوبات پنجمین جلسه نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی بود.



جلوگیری از سفر اتوبوسی بیماران کرونایی/ نظارت الکترونیکی مسافران

کنترل سلامت مسافران اتوبوس های بین شهری توسط وزارت راه و شهرسازی، یکی از مصوبات پنجمین جلسه نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به اجرای بند یک مصوبات بیست و هشتمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر تشکیل کمیته عالی بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی با مسئولیت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، فرایند نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی الزامات سلامت محیط و کار مدیریت بیماری کرونا و گزارش دستگاه‌های اجرایی در خصوص اقدامات انجام شده تبیین شد.

در این جلسه مصوب شد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری سایر ارگان‌ها و سازمان‌های ذی ربط مدیریت اطلاع رسانی و نظارت مناسب سفرها را به خصوص در ایام فاطمیه، عید نوروز و سایر مناسبت‌ها و تعطیلات پیش رو به عهده گیرد و از تبلیغات و مشوق‌های افزایش سفر نظیر بلیت و تورهای تخفیف دار و امثال آن جلوگیری به عمل آید.

همچنین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدامات لازم جهت اتصال به سامانه ماسک وزارت بهداشت جهت ممانعت از ورود افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ به مناطق اقامتی و گردشگری را انجام دهد.

در این جلسه مصوب شد وزارت راه و شهرسازی نظارت لازم بر ظرفیت مسافرگیری اتوبوس‌های بین شهری مطابق پروتکل‌های وزارت بهداشت را داشته باشد و تدابیر لازم جهت ایجاد تهویه مناسب در اتوبوس‌ها را اتخاذ نماید. همچنین مقرر شد وزارت راه و شهرسازی علاوه بر کنترل سلامت مسافران از نظر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هنگام صدور بلیت، هنگام سوار شدن مسافران نیز سلامت آنان به صورت الکترونیکی کنترل گردد.

اقدام بانک مرکزی جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت در شعب بانک‌ها از دیگر مصوبات این جلسه بود و مقرر شد بانک مرکزی تمهیدات لازم نظیر استفاده از ظرفیت پست جهت تعویض دسته چک‌ها را لحاظ نماید.

مقرر شد هر وزارتخانه و سازمان قبل از اجرای هر برنامه پیوست سلامت مرتبط با کرونا برنامه مذکور را تدوین نماید تا از ازدحام جمعیت و افزایش مراجعات حضوری و در نتیجه انتشار بیماری جلوگیری به عمل آید.

همچنین در این جلسه مقرر شد در جلسه آینده فرمانده ستاد کرونا در تهران و نماینده استاندار تهران در خصوص وضعیت تهران و اقدامات انجام شده در زمینه کنترل کرونا، نماینده جمعیت هلال احمر در خصوص گزارش اجرای طرح شهید سلیمانی، نماینده وزارت راه و شهر سازی در خصوص کنترل کرونا در فرودگاه با تاکید بر فرودگاه مهرآباد، نماینده سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت صمت و نیروی انتظامی گزارش اقدامات خود را در زمینه کنترل کرونا ارائه نمایند.

بر اساس همین گزارش، مصوب شد با توجه به اهمیت جلسه عالی نظارت، اسامی وزارت خانه‌ها و سازمان‌هایی که در جلسه حضور ندارند به وزارت کشور اعلام گردد و جلسه آتی با حضور وزیر کشور و رئیس قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا برگزار گردد.

۵۱۰۲۱۱۹

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 54528 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60455 بازدید ]
8 سال پيش [ 35664 بازدید ]
9 سال پيش [ 20928 بازدید ]
6 سال پيش [ 20549 بازدید ]
5 سال پيش [ 14240 بازدید ]
8 سال پيش [ 13965 بازدید ]
9 سال پيش [ 12848 بازدید ]
6 سال پيش [ 11102 بازدید ]
8 سال پيش [ 10002 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9484 بازدید ]
4 سال پيش [ 9258 بازدید ]
4 سال پيش [ 8828 بازدید ]
7 سال پيش [ 8141 بازدید ]
5 سال پيش [ 8133 بازدید ]
4 سال پيش [ 8056 بازدید ]
3 سال پيش [ 8018 بازدید ]
4 سال پيش [ 7755 بازدید ]
5 سال پيش [ 7728 بازدید ]
4 سال پيش [ 7322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1427 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1789 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1832 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1794 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1423 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1788 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1394 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1219 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1302 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1147 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1178 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 523 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 453 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 233 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 981 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 220 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 463 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 470 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 614 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 752 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 495 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید