شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
32471
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
731 بازدید
۰

ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک ارس در دستور کار است

به گزارش تبریز ما ،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: دو موضوع ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک منطقه آزاد ارس در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد. احمد حمزه زاده با بیان اینکه آیین‌نامه کمیته طبیعت گردی و برنامه‌های پیش […]



به گزارش تبریز ما ،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: دو موضوع ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک منطقه آزاد ارس در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد.

احمد حمزه زاده با بیان اینکه آیین‌نامه کمیته طبیعت گردی و برنامه‌های پیش رو در حوزه طبیعت‌ گردی استان مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: رسالت اصلی کمیته طبیعت‌ گردی آذربایجان شرقی ایجاد هماهنگی بین فعالیت‌های بین دستگاهی در این حوزه است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای اکوتوریسم در استان، افزود: فرصت‌های ویژه در حوزه توسعه طبیعت‌گردی آذربایجان شرقی باید با نگاه ویژه و کارشناسانه مورد بررسی قرار گرفته و برنامه‌ریزی‌های لازم را در این خصوص انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقا سهم گردشگری آذربایجان شرقی در سطح کشور، اظهار کرد: به منظور ارتقا این جایگاه و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان باید شاخص‌های عمومی کیفی و کمی گردشگری بهبود یابد که همین موضوع موجب جلب توجه سرمایه‌گذار به منطقه نیز خواهد شد.

حمزه زاده در ادامه به بحث ایجاد ژئو پارک در منطقه آزاد ارس نیز اشاره کرد و گفت: جاذبه‌های طبیعی و منابع آبی (چشمه‌های آبگرم و سدها) استان فرصتی برای ایجاد سایت‌های ژئو پارک در مناطق مختلف آذربایجان شرقی به‌ویژه منطقه آزاد ارس است.

معاون گردشگری استان با اشاره به اقدامات قابل توجه منطقه آزاد ارس در ایجاد ژئو پارک در این منطقه، اضافه کرد: باید از جای‌جای ظرفیت‌های طبیعی برای جذب گردشگری، توانمندسازی منطقه، رشد اقتصادی و حفاظت از میراث طبیعی استفاده کرد و منطقه آزاد ارس برنامه‌ریزی‌های لازم برای وقوع این امر را به‌ خوبی پیش برده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، وی گفت: مناطق چهار گانه طبیعت‌گردی آذربایجان شرقی با پنج شاهراه و ۲۰۰ مسیر گردشگری که شامل جاذبه‌های بومی، طبیعی و تاریخی با جزئیات کامل شناسایی و به دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری جهت برگزاری تورهای مختلف معرفی شده است، همچنین  نرم افزار طبیعت گردی “میستر تریپ (آقای سفر)” به عنوان راهنمای افراد علاقه‌مند به طبیعت‌گردی در راستای مسیریابی و نمایش امکانات محلی، اقامتی، بلدچی، کمپ‌ها و… راه‌اندازی شد که فاز اول آن نیز به اتمام رسیده است.

وی همچنین با اشاره به ۲۱۷ اقامتگاه بوم گردی که اکثراً در شمال استان قرار دارند، گفت: تشکیل خانه‌های طبیعت‌گردی، تدوین اطلس جامع طبیعت‌گردی، جذب سرمایه‌گذار برای توسعه زیرساخت‌های منابع آبی از برنامه‌های آتی این اداره کل است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32471 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59657 بازدید ]
8 سال پيش [ 34841 بازدید ]
8 سال پيش [ 20148 بازدید ]
6 سال پيش [ 19729 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13190 بازدید ]
8 سال پيش [ 12062 بازدید ]
6 سال پيش [ 10345 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9201 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8541 بازدید ]
4 سال پيش [ 8077 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7406 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7047 بازدید ]
3 سال پيش [ 6068 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 494 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 158 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 347 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 972 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 465 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 417 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 650 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 950 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 411 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1952 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 353 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 83 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 806 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 373 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 450 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید