چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
32471
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
767 بازدید
۰

ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک ارس در دستور کار است

به گزارش تبریز ما ،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: دو موضوع ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک منطقه آزاد ارس در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد. احمد حمزه زاده با بیان اینکه آیین‌نامه کمیته طبیعت گردی و برنامه‌های پیش […]



به گزارش تبریز ما ،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: دو موضوع ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و ژئو پارک منطقه آزاد ارس در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد.

احمد حمزه زاده با بیان اینکه آیین‌نامه کمیته طبیعت گردی و برنامه‌های پیش رو در حوزه طبیعت‌ گردی استان مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: رسالت اصلی کمیته طبیعت‌ گردی آذربایجان شرقی ایجاد هماهنگی بین فعالیت‌های بین دستگاهی در این حوزه است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای اکوتوریسم در استان، افزود: فرصت‌های ویژه در حوزه توسعه طبیعت‌گردی آذربایجان شرقی باید با نگاه ویژه و کارشناسانه مورد بررسی قرار گرفته و برنامه‌ریزی‌های لازم را در این خصوص انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقا سهم گردشگری آذربایجان شرقی در سطح کشور، اظهار کرد: به منظور ارتقا این جایگاه و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان باید شاخص‌های عمومی کیفی و کمی گردشگری بهبود یابد که همین موضوع موجب جلب توجه سرمایه‌گذار به منطقه نیز خواهد شد.

حمزه زاده در ادامه به بحث ایجاد ژئو پارک در منطقه آزاد ارس نیز اشاره کرد و گفت: جاذبه‌های طبیعی و منابع آبی (چشمه‌های آبگرم و سدها) استان فرصتی برای ایجاد سایت‌های ژئو پارک در مناطق مختلف آذربایجان شرقی به‌ویژه منطقه آزاد ارس است.

معاون گردشگری استان با اشاره به اقدامات قابل توجه منطقه آزاد ارس در ایجاد ژئو پارک در این منطقه، اضافه کرد: باید از جای‌جای ظرفیت‌های طبیعی برای جذب گردشگری، توانمندسازی منطقه، رشد اقتصادی و حفاظت از میراث طبیعی استفاده کرد و منطقه آزاد ارس برنامه‌ریزی‌های لازم برای وقوع این امر را به‌ خوبی پیش برده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، وی گفت: مناطق چهار گانه طبیعت‌گردی آذربایجان شرقی با پنج شاهراه و ۲۰۰ مسیر گردشگری که شامل جاذبه‌های بومی، طبیعی و تاریخی با جزئیات کامل شناسایی و به دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری جهت برگزاری تورهای مختلف معرفی شده است، همچنین  نرم افزار طبیعت گردی “میستر تریپ (آقای سفر)” به عنوان راهنمای افراد علاقه‌مند به طبیعت‌گردی در راستای مسیریابی و نمایش امکانات محلی، اقامتی، بلدچی، کمپ‌ها و… راه‌اندازی شد که فاز اول آن نیز به اتمام رسیده است.

وی همچنین با اشاره به ۲۱۷ اقامتگاه بوم گردی که اکثراً در شمال استان قرار دارند، گفت: تشکیل خانه‌های طبیعت‌گردی، تدوین اطلس جامع طبیعت‌گردی، جذب سرمایه‌گذار برای توسعه زیرساخت‌های منابع آبی از برنامه‌های آتی این اداره کل است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32471 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60160 بازدید ]
8 سال پيش [ 35353 بازدید ]
8 سال پيش [ 20660 بازدید ]
6 سال پيش [ 20281 بازدید ]
5 سال پيش [ 13954 بازدید ]
8 سال پيش [ 13667 بازدید ]
8 سال پيش [ 12582 بازدید ]
6 سال پيش [ 10813 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9690 بازدید ]
6 سال پيش [ 9238 بازدید ]
4 سال پيش [ 9026 بازدید ]
4 سال پيش [ 8551 بازدید ]
5 سال پيش [ 7878 بازدید ]
7 سال پيش [ 7871 بازدید ]
3 سال پيش [ 7748 بازدید ]
4 سال پيش [ 7746 بازدید ]
4 سال پيش [ 7504 بازدید ]
5 سال پيش [ 7484 بازدید ]
3 سال پيش [ 6863 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1029 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1288 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1067 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1330 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1041 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1031 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 950 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1024 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 934 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 932 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 826 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 872 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 826 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 207 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 972 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 210 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 652 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 341 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 486 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1861 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 430 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید