سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
62682
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
27 بازدید
۰

تکسیرا: هیچ کجای دنیا ندیدم یک نفر مالک دو باشگاه باشد

مربی تیم فوتبال سپاهان گفت: مالک دو باشگاه ماشین‌سازی و تراکتورسازی یک نفر است و هواداران تراکتورسازی امروز به تیم شهرشان کمک کردند تا نتیجه بگیرد.



تکسیرا: هیچ کجای دنیا ندیدم یک نفر مالک دو باشگاه باشد
تکسیرا: هیچ کجای دنیا ندیدم یک نفر مالک دو باشگاه باشد

مربی تیم فوتبال سپاهان گفت: مالک دو باشگاه ماشین‌سازی و تراکتورسازی یک نفر است و هواداران تراکتورسازی امروز به تیم شهرشان کمک کردند تا نتیجه بگیرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، میگوئل تکسیرا پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل ماشین‌سازی تبریز اظهار کرد: همان‌طور که شاهد هستید ما امروز ناراحت و غمگین هستیم. در نیمه نخست ماشین‌سازی  یک حمله کرد و از راه شوت زنی به گل رسید که همین گل کار ما را سخت کرد.

وی افزود: بعد از اینکه گل را دریافت کردیم، سعی کردیم بلافاصله به بازی برگردیم، اما شرایطی پیش آمد که غیرعادی بود. همه شما آن حرکت را در محوطه جریمه دیدید و فکر می‌کنم می‌توانید این صحنه را آنالیز کنید و بگویید چه اتفاقی افتاد. در آن صحنه روی مهاجم ما خطا شد، اما داور به بازیکن ما کارت زرد نشان شد! ضمن اینکه در این مسابقه دو پنالتی برای ما گرفته نشد.

تکسیرا اضافه کرد: در بین نیمه هم سرمربی‌ ما با بازیکنان صحبت کرد و در نیمه دوم شاهد بودید که حملات ما بیشتر شد. در این نیمه سعی کردیم از کناره‌ها ارسال کنیم، اما حریف راه‌های نفوذ را بسته بود. در نهایت هم خدا را شکر در دقایق پایانی به گل رسیدیم، اما متوجه نمی‌شوم داور چرا در بازی که چهار تعویض داشت و بازیکنان هم چند بار به زمین افتادند، فقط سه دقیقه وقت تلف‌شده گرفت و در دقایقی هم که ما حمله می‌کردیم، اجازه ندادند تا به گل برسیم.

مربی تیم فوتبال سپاهان در ادامه با بیان اینکه ما می‌دانیم باشگاه ماشین‌سازی با تراکتورسازی ارتباط دارد، گفت: ما می‌دانیم آنها سعی کردند کاری کنند تا ما نتوانیم به رده‌های بالایی جدول صعود کنیم.  مالک این دو باشگاه (ماشین‌سازی و تراکتورسازی) یک نفر است و هواداران تراکتورسازی امروز به تیم شهرشان کمک کردند تا نتیجه بگیرد. حالا هم ما باید سرمان بالا بگیریم، از هواداران خودمان هم تشکر می‌کنم که به ورزشگاه آمدند ولی ما به راه‌مان ادامه می‌دهیم.

تکسیرا در مورد اینکه تیم سپاهان پس از ۱۰ نفره شدن ماشین‌سازی نتوانست از این فرصت استفاده کند،‌ گفت: من نظر خودم را می‌گویم. ما در نیمه اول خوب نبودیم، اما در نیمه دوم سعی کردیم به گل برسیم و با پیروزی زمین را ترک کنیم، اما همان‌طور که گفتم در نیمه اول یک پنالتی برای ما گرفته نشد و در نیمه دوم هم توپ در محوطه جریمه حریف به دست بازیکن آنها برخورد کرد، اما داور خطای پنالتی ما را نگرفت.

وی ادامه داد: در نیمه اول داور صحنه‌ای مشابه همین صحنه را خطا به سود حریف گرفت. اگر آن صحنه علیه ما خطا بود،‌ حتماً برخورد توپ به دست مدافع ماشین‌سازی هم خطا بود. باید قضاوت‌ها عادلانه باشد، اگر خطایی هست برای هر دو تیم گرفته شود و اگر نیست برای هر دو تیم گرفته نشود. معتقدم امروز قضاوت عادلانه‌ای شاهد نبودیم.

وی در واکنش به صحبت خبرنگاری که به او گفت چرا به جای مسائل فنی به حاشیه‌ها می‌پردازید،‌ گفت: من در هیچ کجای دنیا ندیده‌ام که یک نفر دو باشگاه داشته باشد و این موضوع اصلاً شدنی نیست!

تکسیرا، مربی سپاهان در ادامه در واکنش به اعتراض خبرنگار حاضر در نشست تصریح کرد: من گفتم در نیمه اول دچار مشکل شدیم، اما آیا به نظر شما در نیمه دوم سه دقیقه وقت اضافه درست بود؟

انتهای پیام/

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62682 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59694 بازدید ]
8 سال پيش [ 34881 بازدید ]
8 سال پيش [ 20181 بازدید ]
6 سال پيش [ 19765 بازدید ]
5 سال پيش [ 13483 بازدید ]
8 سال پيش [ 13218 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
6 سال پيش [ 10380 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9228 بازدید ]
6 سال پيش [ 8834 بازدید ]
4 سال پيش [ 8573 بازدید ]
4 سال پيش [ 8114 بازدید ]
5 سال پيش [ 7469 بازدید ]
7 سال پيش [ 7431 بازدید ]
3 سال پيش [ 7304 بازدید ]
4 سال پيش [ 7124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7101 بازدید ]
5 سال پيش [ 7075 بازدید ]
3 سال پيش [ 6130 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 530 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 536 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 93 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1628 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 47 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 34 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید