شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۴ /
46560
۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹
379 بازدید
۰

تهران حداقل ۲ هفته تعطیل شود/ بیمارستان‌ها نیاز به تنفس دارند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: تهران باید حداقل دو هفته تعطیل شود تا بیمارستان ها امکان تجدید قوا داشته باشند.



تهران حداقل ۲ هفته تعطیل شود/ بیمارستان‌ها نیاز به تنفس دارند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: تهران باید حداقل دو هفته تعطیل شود تا بیمارستان ها امکان تجدید قوا داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، با بیان اینکه هزاران نفر در حوزه پزشکی و پرستاری به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند، اظهار کرد: در بسیاری از بیمارستان‌ها از جمله سینا و امام خمینی (ره) یک سوم کادر درمان مبتلا شده‌اند که نیازمند مراقبت بالایی هستند.

وی افزود: در مراکز بیمارستانی به دلیل لود بالای ویروس شدت و میزان انتقال بیماری در بین کادر درمان بیشتر است و ابتلای یک سوم به کووید ۱۹ یعنی خروج کادر درمان از خدمت رسانی و اگر نیروی جایگزین تامین نشود، کیفیت ارائه خدمات پایین خواهد آمد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با تاکید بر اینکه باید تسهیلات و تشویق‌های لازم را برای تامین نیروی جایگزین در نظر گرفت، ادامه داد: به رغم اینکه کارانه پزشکان و پرستاران به موقع پرداخت نمی‌شود و قراردادهای پرستاران با مشکل مواجه بوده و حجم کاری بالایی در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌ها حاکم است، اما تمامی همکاران پزشک و پرستار پای کار هستند و از هیچ کوششی برای خدمت رسانی به بیماران دریغ نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سازمان نظام پزشکی مکاتبات زیادی را در این زمینه انجام داده و پیگیر امور است؛ تصریح کرد: فاز اجرایی کارها در دست دولت است و سازمان نظام پزشکی مشکلات را به مسئولان ذیربط از جمله رئیس محترم جمهور انعکاس داده است.

ظفرقندی با بیان اینکه تقدیر و تشکر از کادر درمان زیاد انجام می‌شود اما در صحنه عمل خیلی از تسهیلاتی که برای سایر صنوف در نظر گرفته شده برای حوزه سلامت اختصاص داده نشده است؛ خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی که با آن مواجه هستیم، خانواده شهدای سلامت هستند که بسیار مظلوم واقع شده‌اند زیرا هنگامی که نان آور خانواده شغل آزاد دارد پس از او فرزندانش این راه را ادامه می‌دهند اما در جامعه پزشکی و پرستاری اینگونه نیست و پس از شهادت همکاران پزشک و پرستار، خانواده‌های آنها حمایت نشده و با مشکل مواجه هستند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در خصوص ثبت لحظه‌های ماندگار شهدای خدمت و مدافعین سلامت تحت عنوان کرونا روایت گفت: به رغم تمام مشکلات همکاران ما پای کار هستند و حتی پس از ابتلا و طی دوره درمان که تا مدت‌ها ضعف و تنگی نفس و عوارض این بیماری بر بدن مستولی شده است اما به محل کار خود بازگشته و به خدمت رسانی مشغول می‌شوند.

ظفرقندی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه را بیماران کرونایی اشغال کرده‌اند، خاطرنشان کرد: طی جلساتی که با اساتید این حوزه داشته‌ایم و کارهای تحقیقاتی انجام شده، لازم می‌دانیم که تهران حداقل دو هفته تعطیل شود تا فضایی برای تنفس مراکز درمانی ایجاد شود.

وی یادآور شد: اپیدمی نیازمند پیشگیری و نظارت است و درمان چاره آن نیست و این مهم صرفاً به عهده کادر درمان و وزارت بهداشت نبوده بلکه همه ارگان‌های نظامی و انتظامی و نیروهای امدادی باید وارد میدان شده و با هماهنگی و همکاری هم برای کنترل و مدیریت اپیدمی تلاش کنند.

۵۰۶۶۹۹۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46560 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59210 بازدید ]
8 سال پيش [ 34367 بازدید ]
8 سال پيش [ 19698 بازدید ]
6 سال پيش [ 19296 بازدید ]
5 سال پيش [ 13003 بازدید ]
8 سال پيش [ 12782 بازدید ]
8 سال پيش [ 11593 بازدید ]
6 سال پيش [ 9874 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8757 بازدید ]
6 سال پيش [ 8378 بازدید ]
4 سال پيش [ 8124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7633 بازدید ]
7 سال پيش [ 6978 بازدید ]
5 سال پيش [ 6970 بازدید ]
3 سال پيش [ 6845 بازدید ]
4 سال پيش [ 6673 بازدید ]
4 سال پيش [ 6659 بازدید ]
5 سال پيش [ 6656 بازدید ]
3 سال پيش [ 5370 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 ماه پيش [ 124 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 442 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 100 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 395 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 311 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 399 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 397 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 141 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید