جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
67452
۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
73 بازدید
۰

تراکتور و چالش انتخاب سرمربی/ چه کسی بر نیمکت تی‌تی‌ها می‌نشیند؟

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، قربان بردیف سرمربی ۷۰ ساله روس تراکتوری‌ها که در روز پایانی این تیم در اردوی ترکیه غزل جدایی را خواند، باعث شد تا تی‌تی‌ها باز هم بی‌ثباتی را در نیمکت‌شان تجربه کنند. اکنون مسئولان باشگاه تراکتور به دنبال جانشینی برای بردیف هستند، بهتاج سرپرست مدیرعاملی این […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، قربان بردیف سرمربی ۷۰ ساله روس تراکتوری‌ها که در روز پایانی این تیم در اردوی ترکیه غزل جدایی را خواند، باعث شد تا تی‌تی‌ها باز هم بی‌ثباتی را در نیمکت‌شان تجربه کنند.

اکنون مسئولان باشگاه تراکتور به دنبال جانشینی برای بردیف هستند، بهتاج سرپرست مدیرعاملی این تیم در گفت‌وگوی تلوزیونی یکشنبه شب از معرفی سرمربی جدید تیم تراکتور در ظرف ۴۸ آینده خبر داده بود که این امر محقق نشد تا پرشور‌ها کماکان در انتظار انتخاب سکان‌دار جدید تیم‌شان باشند.

اما در این روزها شایعات بسیاری در رابطه با جانشین بردیف در تراکتور مطرح شده‌است و نام‌های مختلفی در این خصوص به میان آمده‌است که در این گزارش به نام‌هایی که جدی‌تر مطرح شده‌اند، خواهیم پرداخت.

ارطغرول ساغلام

اما در این چند روز نام‌های مختلفی در خصوص انتخاب سرمربی جدید تراکتور در رسانه‌ها مطرح شد که یکی از آن‌ها ارطغرول ساغلام ترک‌تبار بود.

برخی از رسانه‌ها مدعی شدند که مرد ترکیه‌ای محبوب پرشورها برای سومین بار به تبریز خواهد آمد که البته چندی بعد اعلام شد که حضور ساغلام در تراکتور به علت عدم توافق مالی طرفین انجام نپذیرفته‌است و تی‌تی‌ها ساغلام ترک‌تبار را روی نیمکت نخواهند داشت.

ساکت الهامی

پس از ساغلام اما نام ساکت الهامی در محافل خبری به عنوان جانشین قربان بردیف مطرح شد که تناقض صورت گرفته بین سخنان سرپرست باشگاه تراکتور و مدیرعامل باشگاه هوادار نکته قابل توجه شایعه این انتقال شد.

ساکت الهامی

این شایعه در حالی مطرح شد که ایوب بهتاج سرپرست باشگاه تراکتور اعلام کرد که درخواستی مبنی بر جذب ساکت الهامی به باشگاه هوادار تهران ارسال نشده، اما این باشگاه روز بعد با انتشار بیانیه‌ای ضمن تکذیب سخنان بهتاج، اعلام کرد که باشگاه تراکتور برای جذب ساکت الهامی و گرفتن رضایت‌نامه از هوادار به این باشگاه نامه ارسال کرده‌است که البته این درخواست با مخالفت مسئولان باشگاه تهرانی مواجه شده و در نتیجه حضور دوباره ساکت الهامی در تبریز منتفی شد.

رسول خطیبی

اما رسانه‌ها نام مدیرعامل تازه‌نفس باشگاه مس سونگون ورزقان را هم در میان گزینه‌های جانشینی تراکتور قرار داده‌اند و نام رسول خطیبی هم در بین شایعات پیوستن به تراکتور به چشم می‌خورد که ظاهرا حضور این گزینه هم در نیمکت تی‌تی‌ها منتفی شده ‌است.

رسول خطیبی

آندره‌آ استراماچونی

اما یکی از نام‌هایی که در رابطه با جانشینی بردیف بیشتر مطرح شده‌است، حضور مرد ایتالیایی سابق استقلال روی نیمکت تراکتور است.

آندره‌آ استراماچونی که پس از جدا شدن از استقلال روی نیمکت الغرافه امارات نشست و تاکنون در این تیم حضور دارد یکی از نام‌های مطرح شده در رسانه برای سکان‌داری تیم فوتبال تراکتور است، استراماچونی در زمان حضور خود در تیم استقلال در ۶۰ درصد بازی‌های این تیم موفق به کسب پیروزی شده و شناخت نسبتاً مطلوبی از فوتبال ایران را دارا می‌باشد و اکنون یکی از نام‌های مطرح شده برای جانشینی بردیف تلقی می‌شود.

استراماچونی در دیدار ماشین سازی و استقلال - ۲ شهریور ۹۸

باشگاه تراکتور نیز به دنبال سنت دیرینه خود مذاکراتش را در سکوت مطلق دنبال می‌کند و حتی این احتمال وجود دارد که گزینه مسئولان باشگاه تراکتور هیچ یک از نام‌های مطرح شده در رسانه نباشد و در هر حال باید دید تا چه کسی سکان هدایت این تیم پرطرفدار را بر عهده خواهد گرفت.

این درحالی است که تمرینات تیم تراکتور در بهبه برگزاری رقابت‌های جذاب جام‌جهانی فوتبال با نظارت دستیار قربان بردیف آغاز شده‌است و تی‌تی‌ها برای ادامه فصل به جانشینی مطمئن برای بردیف نیازمند هستند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67452 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60190 بازدید ]
8 سال پيش [ 35385 بازدید ]
9 سال پيش [ 20687 بازدید ]
6 سال پيش [ 20310 بازدید ]
5 سال پيش [ 13987 بازدید ]
8 سال پيش [ 13704 بازدید ]
9 سال پيش [ 12607 بازدید ]
6 سال پيش [ 10846 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9725 بازدید ]
6 سال پيش [ 9265 بازدید ]
4 سال پيش [ 9045 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7905 بازدید ]
7 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7786 بازدید ]
3 سال پيش [ 7775 بازدید ]
4 سال پيش [ 7536 بازدید ]
5 سال پيش [ 7509 بازدید ]
3 سال پيش [ 6918 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1079 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1349 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1114 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1081 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1082 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1373 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 940 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1001 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1070 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 928 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 973 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 909 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 861 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 859 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 120 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2176 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 61 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 209 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید