جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ /
77562
۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
16 بازدید
۰

بیانیه باشگاه تراکتور علیه رئیس کمیته داوران

به دنبال اظهارات رئیس کمیته داوران پیرامون تصمیم داور مبنی بر مردود کردن گل دوم تراکتور مقابل خیبر خرم آباد، باشگاه تراکتور اطلاعیه‌ای در این خصوص جهت تنویر افکار عمومی صادر کرد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در متن اطلاعیه باشگاه آمده است: ” کاملاً آشکار است که آقای منصوریان، داور مسابقه […]



بیانیه باشگاه تراکتور علیه رئیس کمیته داوران
بیانیه باشگاه تراکتور علیه رئیس کمیته داوران

به دنبال اظهارات رئیس کمیته داوران پیرامون تصمیم داور مبنی بر مردود کردن گل دوم تراکتور مقابل خیبر خرم آباد، باشگاه تراکتور اطلاعیه‌ای در این خصوص جهت تنویر افکار عمومی صادر کرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در متن اطلاعیه باشگاه آمده است:

” کاملاً آشکار است که آقای منصوریان، داور مسابقه «تراکتور – خیبر خرم آباد» با تماشای تصویر آبی مانیتور VAR (بدون بازبینی صحنه) از تصمیم خود بازگشت.

این در حالیست که طبق نظر کارشناسان و براساس قوانین، «تصمیمات VAR دو دسته هستند؛ به برخی از تصمیمات اصطلاحاً فکچوال گفته می‌شود که شامل تصمیماتی می‌شود که به وضوح مشخص هستند؛ مثل محل یک خطا یا جایی که دست با توپ برخورد می‌کند یا خطای آفسایدی که همه می‌بینند. در این صحنه‌ها، VAR به داور اعلام می‌کند و داور تصمیم می‌گیرد و احتیاجی به بازبینی در کنار زمین نیست. در کنار این، تصمیماتی هم داریم که به آن‌ها تصمیمات سابجکتیو گفته می‌شود. این تصمیمات، عینی نیستند و احتیاج به بازبینی داور دارند.

صحنه گل دوم تراکتور، یک تصمیم فکچوال نبوده و احتیاج به این داشته که داور به کنار زمین بیاید و تصمیم خود را کامل کند. در واقع VAR به داور توصیه می‌کند که به کنار زمین بیاید و تصمیم خود را بازبینی کند و تصمیم نهایی را بگیرد. وقتی داور کنار زمین می‌آید، با قطعی مانیتور مواجه می‌شود و این تصمیم هم طوری نبوده که خود VAR به جای داور تصمیم بگیرد. پس داور باید در این لحظه نظر اولیه خود را تایید می‌کرد و گل را می‌پذیرفت.»

انتظار می‌رفت کمیته داوران با پذیرش اشتباه تیم داوری این مسابقه، به طور رسمی از باشگاه تراکتور عذرخواهی می‌کرد، اما متأسفانه رییس کمیته داوران با استناد به قوانینی که هیچ ارتباطی به VAR ندارد، می‌خواهد روی اشتباهات داوری سرپوش بگذارد.

معتقدیم نمی‌توان با چنین ادعاهایی اشتباه محرز داور مسابقه را توجیه کرد. برخلاف ادعای رییس کمیته داوران، آقای منصوریان در صحنه گل دوم تراکتور، اعلام گل کرده و توپ نیز برای شروع مجدد بازی در میانه زمین قرار گرفته بود. ایشان با درخواست کمک داور ویدیویی برای بازبینی صحنه، به مانیتورVAR رجوع کرد که تصویری نمایش داده نشد. این درحالیست که طبق قوانین، داور باید صحنه را بازبینی کرده و سپس تصمیم‌گیری می‌کرد. متاسفانه وی‌ای‌آر خراب بود و داور با اجرای نمایش چند دقیقه‌ای و فریب افکار عمومی، از تصمیم خود برگشت.

اشتباهات داوری به نفع تیم‌های خاص در این هفته‌ها، علی‌رغم وجود VAR به اوج خود رسیده و بهتر است کمیته داوران با پذیرفتن اشتباهات زیر مجموعه خود، درصدد رفع و به حداقل رساندن اشتباهات داوری باشد تا حقی از تیمی ضایع نشود.

سایت رسمی فدراسیون فوتبال نیز بهتر است به جای توجیهات رییس کمیته داوران، نظر کارشناسان را در خصوص فاجعه داوری در تبریز منعکس کند تا فوتبال ایران، به ویژه قشر داوران زیر سوال نروند.”

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77562 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57663 بازدید ]
7 سال پيش [ 32914 بازدید ]
8 سال پيش [ 18290 بازدید ]
5 سال پيش [ 17911 بازدید ]
5 سال پيش [ 11613 بازدید ]
7 سال پيش [ 11331 بازدید ]
8 سال پيش [ 10235 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8489 بازدید ]
7 سال پيش [ 7402 بازدید ]
5 سال پيش [ 6975 بازدید ]
3 سال پيش [ 6860 بازدید ]
3 سال پيش [ 6334 بازدید ]
4 سال پيش [ 5661 بازدید ]
6 سال پيش [ 5607 بازدید ]
2 سال پيش [ 5594 بازدید ]
4 سال پيش [ 5401 بازدید ]
3 سال پيش [ 5351 بازدید ]
3 سال پيش [ 5320 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 8 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 50 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2047 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید